reklama
robię reklamę nowego działu megi ;-):-) i przy okazji czekam na wasze opinie i pomoc. https://www.babyboom.pl/forum/modow...a-mam-sie-ubrac-33266/index4.html#post4568109
mary105
Fanka BB :)
Ja tez podziwiam pracujące mamusie 

Ja nie pracuje a ostatnio nie miałam czasu poczytac forum,trudno mi się ostatnio zorganizować
maltanka ten twój pierwszy suwaczek mnie mobilizuje ale i przeraża trochę:-)
Jak to szybko leci
No i dziewczyny ja osoba mdlejąca na widok igły muszę dawac tatowi zastrzyki do brzucha
Dzisiaj był pierwszy jeszcze 27 bo mój tato od wczoraj jest w domu tylko jedna noga w gipsie na drugiej opatrunek i nakaz leżenia.Cały miesiac jeszcze:-( minimum

maltanka ten twój pierwszy suwaczek mnie mobilizuje ale i przeraża trochę:-)

No i dziewczyny ja osoba mdlejąca na widok igły muszę dawac tatowi zastrzyki do brzucha

Witajcie
Niewiem czy mnie jeszcze pamiętacieBO ja o Was tak i tęskno mi. Puki co nie mam czasu tutaj siedzieć, nadal piszę pracę magisterską sobie i mężowi, a końca nie widać. Pracy puki co nie szukam do puki się nie obronię. Maksiu super się rozwija, tylko malutko przybiera na wadze. Waży dalej 10 kg. Juz od ok. 3 miesięcy waga stoi.
Ardzesh Bardzo cieszę się, że zadzwoniłaś do mnie było mi bardzo miłoSzkoda, ze dzień wcześniej nie dałaś znać, to bym nie odwiozła Maksia do żłobka i spotkałabym się z Tobą.
habciu jak byśmy mogły zapomnieć . Dzisiaj od rana myślałam co u was? No i też z podziwem chylę czoła
Ja mam tak samo. Jak się wybiję to mi trudno wrócić na forum. Nie mam kiedy poczytać co piszecie i jak wejdę na BB to jestem tak wybita, że w końcu nic nie piszę.
Habciu, a wiesz, że ostatnio myślałam o Tobie. Nawet nie wiedziałam, że już nie pracujesz.
golimku nie musisz od razu pisać na temat który jest poruszany tylko napisz co u was i tak w ogóle ,że żyjesz i masz się dobrze
ardzesh misię podobasz w tej pierwszej
mary trzymaj się .Zdrówka dla taty
maltanka
Dziewczyny nie wiem jak wy to robicie,ze godzicie ze soba dom,prace,szkole i wychowanie malenstwa-szczerze podziwiam J
oj ja też nie wiem

maltanka ten twój pierwszy suwaczek mnie mobilizuje ale i przeraża trochę:-)Jak to szybko leci
![]()
:-):-):-) mnie też. tylko jak tu z takim małym rozrabiaką zdążyć na czas.
mary zdrówka dla Taty
Jolek, żyję i mam się nieźle kochana:-):-):-)
Ja tak nie w temacie. Czy któraś z Was może spodziewa się już następnego dziecka? albo wkrótce planuje się zaciążyć? Ja się ciągle łapię na tym, że chciałabym mieć trzecie...ale wiem przez najbliższe 2-3 lata nie da rady, no ale bym chciała. Chyba oszalałam
Ja tak nie w temacie. Czy któraś z Was może spodziewa się już następnego dziecka? albo wkrótce planuje się zaciążyć? Ja się ciągle łapię na tym, że chciałabym mieć trzecie...ale wiem przez najbliższe 2-3 lata nie da rady, no ale bym chciała. Chyba oszalałam

agi0506
Ja nie planuję na razie i chyba skończę na jednym.
A ja z innej beczki.Załamałam się normalnie weszłam na forum sierpniówek.A tam dzieci nie które nie mają jeszcze 4mc a matki podają dzieciom takie pożywienie że się nie mieści w głowie.I że słoiczki u nich po 4mc znaczą że można dawać w 4mc albo w 3mc. A wiadomo że znaczy że w 5mc. Ale tu pustki.
A ja z innej beczki.Załamałam się normalnie weszłam na forum sierpniówek.A tam dzieci nie które nie mają jeszcze 4mc a matki podają dzieciom takie pożywienie że się nie mieści w głowie.I że słoiczki u nich po 4mc znaczą że można dawać w 4mc albo w 3mc. A wiadomo że znaczy że w 5mc. Ale tu pustki.
Ostatnia edycja:
jolek, jestem jestem - w milionie miejsc na raz :-( fizycznie i psychicznie...
w temacie pracy to tez czasem mam ochote rzucic to wszystko w cholere, bo ciezko jest pogodzic prace, dziecko, dom i jeszcze jakies szczątki życia towarzyskiego. ale potem przypominam sobie jak tesknilam za praca na macierzynskim. teraz w pracy tesknie czasem za macierzynskim. ehhh jakie to wszystko popieprz....
habcia mam nadzieje, ze teraz nadrobisz wszystko i bedzie dobrze :-)
golimek, ja też mysle o kolejnym :-) chcialabym juz za chwile, ale pewnie poczekam jeszcze z 2 lata.
w temacie pracy to tez czasem mam ochote rzucic to wszystko w cholere, bo ciezko jest pogodzic prace, dziecko, dom i jeszcze jakies szczątki życia towarzyskiego. ale potem przypominam sobie jak tesknilam za praca na macierzynskim. teraz w pracy tesknie czasem za macierzynskim. ehhh jakie to wszystko popieprz....
habcia mam nadzieje, ze teraz nadrobisz wszystko i bedzie dobrze :-)
golimek, ja też mysle o kolejnym :-) chcialabym juz za chwile, ale pewnie poczekam jeszcze z 2 lata.
reklama