Witajcie :-) jesteśmy już w domku, na wizycie OK, z dziewczynkami wszystko dobrze, szyjka zamknięta i takie tam :-)więc się bardzo cieszę :-):-):-) kolejna wizyta za 2 tygodnie, lekarz mówi,że teraz to już trzeba częściej sprawdzać, no jak trzeba to trzeba a dziś nawet droga była ok ale i tak zmęczona jestem terazwięc idę leżakować
przyjemnego wieczorku CIUMAS
![]()
to super, że wszystko pozamykane - niech maleństwa jeszcze siedzą w brzuszku, oby jak najdłużej zechciały tam posiedzieć!!!!
więc idę leżakować
przyjemnego wieczorku CIUMAS 

i juz kur*a nie mam na to sil i nerwow
a w sobote musze oddac dwa rozdzialy i narzedzia badawcze do sprawdzenia. Tyle tylko, ze jutro moj mezus ma gosci bo jest Barborka, wiec nic nie napisze, bo rano musze cos przygotowac do zarcia, a potem chata pelna rodzinki. W sobote od rana jestem na uczelni, a w niedziele mam jzu seminarium z ta stara krowa :-
Magnez na minimum, a to bylo po nafaszerowaniu sie mega iloscia magnezu przez dwa dni wiec nie za ciekawie. No i jak wczoraj nei wzielam magnezu to w nocy powykrecalo mi kompletnie miesine w lydce i przez godzine nie chialo puscic, a bol byl okropny :-( Dopiero jak wzielam leki to po godzinie puscilo :-( No i w krwi mam hemoglobine i hematokryt tez ponizen normy, neiwiele ale jednak. i teraz nie wiem co robic, bo mam wizyte dopiero za 3 tygodnie. A dostac sie do mojego lekarza graniczy z cudem, bo ma tyle pacjentek. Moze jutro pojde do lekarza ogolnego. Co o tym myslicie?
ehhh i wszystko mokre, a ja musiałam dokończyć rozmowę