reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

hej dziewczyny!
ale fajna strona z pomysłami na ozdóbki :tak:może też coś z Wikusią zrobimy:-)
dziś w ramach mikołajek byłam z moją klasą w kinie na "Opowieści wigilijnej'', polecam przed świętami dla starszych dzieciaków, na pewno powyżej 7 lat, młodsze mogłyby się ostro wystraszyć:shocked2:

reklama
my idziemy w sobotę na renifera niko :-D

Kuba widział reklamę i płakał(jak zobaczył tego wilka),cyt. "nie lubię tej bajki,to jest bajka dla dziadka":-D.zbyt wrażliwe moje dziecie na takie pełnometrażowe,my jesteśmy na etapie "Kajtusia","Świnki Peppy"i "Klubu Myszki Miki":tak:

Szymek to zwierzak kinowy.wiadomo że się czasem czegoś przestraszy ale ja to szybko obracam w jakiś żart i go uspakajam.dziś na epoce lodowcoej 3 tak się śmiał- ale to raczej z moich komentarzy jak działo się coś powiedzmy strasznego.

tym razem chyba pójdzie tylko z tatą a ja do centrum polować na prezenty bo to ostatni wypad do gdańska przed świętami.

Przepraszam Cie Karola,ale i tak uważam,że treść i teksty w tych pełnometrażowych bajkach nie nadają sie dla trzylatka.Ale to moje zdanie.:no:
Może i Szymek śmiał sie,kiedy komentowałaś trudne dla niego sytuacje,ale nie uwierze,że nie ma to wpływu na psychikę tak małego dziecka i,że prawidłowo odbiera emocje z ekranu.Wg mnie jeszcze za wcześnie na tego typu bajki.
Oczywiście każdy zrobi jak uważa,ale znam dzieci,które oglądały jako dwulatki Króla Lwa i inne,a teraz jako 4 latki oglądają Hanne Montanę:no:,bo szukaja innych wrażeń.

Ale o tym pisałam już chyba parę razy.
Mam nadzieję,że nikogo nie uraziłam.

Ostatnia edycja:
hej ;-)
ja dzis zaliczyłam dentystke i taka baba że uciekałam jak najdalej :szok:

co do filmów to ja sobie nawet Emilki w kinie nie wyobrażam na takich bajkach :no:

ona teraz też ogląda Kajtusia i ma szał na taką bajkę z psem Marta mówi i ciągle chce na obiad zupę literkową ;-)no i bajka Truskawkowe ciastko :tak:

ona się nawet na mini mini boi bajki Muminki :sorry: potem mi mówi że ma duchy w pokoju na ścianach wiec już jak widzę że coś ma któraś bajka temat bania się to wiem że będzie się bać i trzeba wyłączyć :sorry:

reklama
Do góry