reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

He,he,Kuba też.No nie wiem,co jest takiego w tej bajce,ale młody ją uwielbia.:tak:
a najlepiej to Emilka śpiewa piosenkę z początku tej bajki ;-)

Rosmerta witaj :tak:pisz jak mąż jak znajdziesz chwilkę ;-):tak:
Madzix zdrówka oby szybko przeszło :tak:

ja godzinkę temu zaliczyłam pobranie krwi i jak fajnie jechać przed zamknięciem bo nie zdążyłam dobrze wejść do przychodni a już wychodziłam ;-) po wyniki w poniedziałek i mam nadzieje ze dobre potem do ginekologa;-) a dziś chyba ostatnie zakupy drobiazgów dla dzidziusia i coś jadę kupić i Emilce i dla chrześniaka jeszcze do apteki i na pocztę muszę teraz iść i tak ciągle coś już bym chciała spokojnie siedzieć i czekać :sorry:

reklama
u nas tak: mąz juz ok po operacji, chociaz temperatura utrzymywąła mu się az do poniedziałku w sumie:-( i przez te wszytskie nerwy i latanie to ja się sama rozchorowałam, ąz nas musieli transportowac do domu z Hubkiem bo sama nie byłam w stanie prowadzić samochodu - nic nie widziałam na oczy:confused2: leżałam w łózku az maż nie wocił w poniedziąlek popołudniu, wtedy cudnowie ozdrowiałam:sorry: no ale we wtorek sie zaczęło z Hubkiem - temp 38, wymioty, nocka w plecy, brak apetytyu ogólnie gardło czerwone na maksa. Dzis juz lepszy jest, wrocił mu apetyt i nie ma juz od wczoraj temperatury, ale słaby był wcozraj i pierwssyz raz widziałam moje dziecko w hcorobie, któe lezy, zwykle nawet przy wyzszej temperaturze biegał skakał i bawil sie jak szlaony, nie było nigdy widac ze on chory , a tym razem taki słabutki był jakis. no ale juz za nami myslę.
we wtorek byłam z nim na pierwszych zajęciach w klubie malucha i chyba jz ostatnich, przed świetami napewno juz nie pójdziemy, bo nie wiem czy tam czegos nie podlapal...

Wofia ale ten torcik smakowity dla męża zrobiłaś:szok: :-) szkoda że sie nie załapalam na niego, nawet jak ulepek to uwielbiam:rofl2::-D

ja z Hubkiem do kina tez się niewybiream , napewno nie na żadna pelnometrazową bajkę, o tez uwazam, ze to dla starszych dzieciaków, w takim kinie to zagłosno i zdecydowanie za duzo bodźców dla naszych maluchów:no: i tak uwazam, ze nie nadązy za fabuła i nie zrozumie wszystkiego, więc po co w niego to ładować:eek:
u nas w ulitikinie wiem, że organizuja poranki z bobem budowniczym - puszczaja wtedy bajkę Boba budowniczego, Tomka i strazaka Sama i to uważam jeszce ok, bo to te same bajkie co w tv mozna obejrzec, krótkie historyjki:tak: jeszcze nie bylismy na czyms takim, wiec szczegółów nie znam

super te ozdoby robicie Karola, fajne pomysły, moze z czegos skorzystamy, skoro mąz w domu siedzi to jak noga przestanie go bolec to moze ruszyc do akcji z Hubkiem:tak::-);-)

sie rozpisałam....:sorry::zawstydzona/y:

co do poranków to kiedyś biliśmy jak było nurkuj OLi i wcale nie jest tam ciszej czy jaśniej- to tak na marginesie jakby ktoś się wybierał i liczył na jakiś inny klimat.

ostatnią bajkę którą widzieliśmy był ODLOT i był znajomy z córeczką 8 lat i ona też nie zrozumiałą fabuły -ale jakieś tak swoje wspomienia i przeżycia wyniosła tak jak SZymek zapamiętał dziadka Karola- wiadomo tata za kilka lat, ptaka STEFANA i chłopaca zucha choć imie trudne to mówił na niego zuch.i napewno mu się podobało no i powiem że było sporo takich maluchów.

ale temat bajek już wałkowałyśmy prawda ;-) więc Rozalka ja się nie obrażam bo każdy ma prawo robić jak chce i tak by jego dziecko było zadowolone i szczęsliwe a każdego cieszy coś innego.jedni lubią ciastolinę drudzy wolą klocki i tak jest ze wszystkim.

miłego weekendu.pa

a Weronika była niedawno pierwszy raz w kinie z ciocia i Patryczkiem na poranku z ... bajka była Piękna i Bestia i bardzo ładnie wytrzymała i ogladała wogole byla zafascynowana samym kinem :tak:
i tak jej sie spodobalo ze jak wróciła sdopytywała sie kiedy znowu pójdzie wiec to wszystko zależy od dziecka

Dzień dobry.
Pochumrno i deszczowo dzisiaj, a ja miałam okna umyć:-p

Madzix dużo zdrówka dla Ciebie:tak:

Rosmerta ależ Was wszystkich dopadło:shocked2: Całe szczęście, że już macie to za sobą:tak: Dobrze, że z mężem wszystko w porządku i teraz wraca w domu do pełni sił:-)

Victor w kinie jeszcze nie był, a bardzo bym go chciała zabrać, myślę, że byłby zachwycony;-)

Te Wasze dekoracje mi się bardzo podobają:tak::tak: Może i my coś zrobimy w przyszłym tygodniu. Muszę w weekend poszukać foremek na ciasteczka, bo chce zrobić i powiesić na choince:-)

Miłego dnia i dobrego samopoczucia dziewczyny:-)

reklama
Cześć:-)
Oj pustki:shocked2::sorry: Pewnie wszystkie zajęte w weekendy po tygodniu pracującym;-)
Ja umyłam na dole okna od wewnątrz tylko, bo zaczęło padać:cool: Zaraz zjemy obiad i ruszamy za zakupy, bo w lodówce prawie pustki, no i musimy się w końcu zdecydować na jakąś choinkę, ozdoby i prezenty dla dzieciaków;-)

Miłego i rodzinnego weekendu:-)

Do góry