Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

potem wywiesi pewnie kartkę ze zaraz wraca np o 12:00 ja pójdę na 12:00 i dupka nie będzie 

wiecej nie idę tylko nie mam prezentu dla chrześniaka :-(prawie się poryczałam z nerwów na niego

ja dla dzieciaków prezenty mam ale dla starszaków takich jak rodzice mąż siostry męża i jeden jego szwagier NIC:-( muszę się jakoś zebrać w w końcu cos kupić bo tak chodzę i nic mi nie wpada w oko.
Myślałam też, że może z Karoliną się zobaczę ostatni raz, a tu chyba nici:-(

Ja bym poszukała innego, bo moja cierpliwość byłaby na skraju, a nie lubie się wkurzać przez takie pierdoły;-)
Ja zdecydowanie wolę kupować prezenty dzieciakom niż dorosłym
;-) Oby Kubuś z czasem przerzucił się na zimowy sen i pobył w łóżku, chociaż do 8;-)
Ciekawe co tam u nich? Żyjecie dziewczyny? Napiszcie chociaż co tam u Was i dzieciaków;-)
budzik zadzwonił w momencie jak we snie wjechałam samochodem w dziecko
:-( i nie wiedziałam juz czy to prawdziwie dziecko było czy tylko duch/mara.... a potem do pracy przychodze i katastrofa, robota spieprzona... ech tam... szkoda gadać....:-(

ale na strzeszyńskiej jest hurtownia zabawek kawalinek od tego sklepu i mają ceny dość przystępne bo jak patrzyłam zestaw baby born z konikiem ma po 160zł a w tesco był po 200zł i na allegro 200zł+przesyłka wiec jak na każdej zabawce się 40zł zaoszczędzi to warto mi iść bo mam 5 minut normalnie bym była tam raz dwa ale teraz ja nawet się tam doczłapać nie mogę 

i z zabawek to to też nic ciekawego nie znalazłam bo większość to chyba już ma
nie mam też sił jeździć po marketach ale innego wyjścia nie będę mieć