reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

I ja witam :-)

Madziu, zdrowka zycze:tak:

U nas w domu rozpierducha na calego - za 1,5 godziny przyjezdza kurier po pierwsza partie spakowanych kartonow - 20 sztuk + piaskownica. Za tydzien przyjedzie po druga czesc kartonow - na szczescie juz bedzie ich duzo mniej. Mowie Wam, dziwnie sie czuje - z jednej strony radosc, z drugiej ogromny smutek. No nic, ale trzeba byc twardym.

Udanego dnia wszystkim zycze:-):-):happy:

reklama
jak tylko aparat wróci do domu to zrobię foto ale to nic cudownego bo ja tylko wycinałam a Szymek dekorował brokatami,i sklejał :szok: najwyżej później zrobię zdjęcie laptopem ale tu aparat marnizna.

a zrobiłam też takie choinki i postawię każdemu koło nakrycia a w środku łuska z karpia- nie wiem czy coś jeszcze daje się na szczęście w taki dzień:sorry: IDEALNE ZAMIAST KARTKI, PREZENCIKI Z LOGO DLA FIRM (822349326) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy tylko czubki nie będę zakłądać a skleję

dziekuję dziewczyny :tak:
Tyciu ja sie chyba doprawiałam na łyżwach w sobote z Patryczkiem byłam a potem wieczorem zimne napoje:-p i tak wyszło ale juz lepiej juz tak bardzo nie boli
madzix oj ja tez bym chetnie nie wychodzila z łóżka ale ja nawet chorowac nie moge bo dzisiaj musiałam isc z maluchami do dentysty na kontrole i musze sie pochwalic ze mam bardzo dzielnego synka dzisiaj robiła mu jednego zabka mowilam ze bolalo ale nawet nie zapłakał za to Wronisie to chyba cała przychodnia usłyszała a miała pokazać tylko ząbki na szczęscie ma wszystkie zdrowiutkie

Cześć:-)
Nawet zaczyna się ładnie robić na dworze, więc jak tylko Oliver wstanie i zje to wyjdziemy chociaż na godzinkę, bo już dawno nas na żadnym spacerze nie było:sorry:
Ach te pieniądze... że też wszystko jest od nich zależne:confused2: Nawet prezenty dla dzieci:sorry: My też w tym roku bez szaleństw (o ile kiedykolwiek szaleliśmy), rezygnujemy z prezentów dla siebie na rzecz lepszych prezentów dla dzieciaków:tak:

U nas w domu rozpierducha na calego - za 1,5 godziny przyjezdza kurier po pierwsza partie spakowanych kartonow - 20 sztuk + piaskownica.
A ja właśnie miałam pisać, czy masz czas wyjść na spacer, ale bym trafiła:-p Jejku i za tydzień Was już tu nie będzie:-( Najważniejsze, że będziecie we własnym domu, blisko rodziny:-) Jak będziecie mieli jeszcze trochę czasu, to zapraszamy do siebie, albo na wspólny spacer:tak:

a zrobiłam też takie choinki i postawię każdemu koło nakrycia a w środku łuska z karpia- nie wiem czy coś jeszcze daje się na szczęście w taki dzień:sorry: IDEALNE ZAMIAST KARTKI, PREZENCIKI Z LOGO DLA FIRM (822349326) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy tylko czubki nie będę zakłądać a skleję
Karola a skąd masz szablony na takie cuda?;-)

Miłego dnia Dziewczyny:-)

taką choinkę wyciełam sama na białym brystolu i teraz będę obrysowywać na zielonym i wycinać no i zaginać- prosta sprawa. mogę zeskanować i podesłać gotowy szablon ;-)

wklejam nasz lampion- duży ale na małym Szymek by się nie wyrobiłz brokatem i klejem choć pewnie błysku nie widać bo wiadomo laptopowy aparat.

jeszcze będziemy robić serwetniki dla każdego na serwetkę no i gwiazdki do zawieszenia na żyłce i powiesimy nad stołem by się błyszczały i kręciły.

Czesc dziewczyny. Przytyłam dobre 5 kilo po odstawieniu antydepresantów. Czuje sie słoniowato i juz kilka osób spytało czy bedzie drugi dzidzius :/
Chyba trzeba się wziąć za siebie :/

Co do ozdób, wczoraj po półnoy wyrobiłam masę solną, postawiłam obok krasnoludka i chciałam zrobić podobnego. Niestety wyszedł wstrętny kicz, nie mam talentu, za to mam teraz kilkogram masy solnej. Macie jakieś ciekawe strony do hm... nauki lepienia?
Kiedyś w programie dla dzieci babka lepiła z modeliny, nawet ładne rzeczy jej wychodziły... Ludziki, wiercinoski jakieś czy coś.

W sobotę jedziemy na doroczny zjazd rodzinny pieczenia pierniczków. iesze się, bedzie się mozna wyżyć artystyznie.

Miłego dnia.

ja zdolna ale śmiech :-D:-D beztalencie plastyczne.tylko co tu robić w takiej pogodzie jak pada-moją inspiracją jest zawsze Pan Robórka on robi proste rzeczy że SZymcek może się wykazać.Wczoraj robiliśmy stojaczki na różne rzeczy można przypinać klamerką do bielizny.

a skoro i tak mamy czas to możemy się pobawić tylko teraz wszędzie mam brokat :eek:
strona fajna my mamy jeszcze do zrobienia takie ciasteczka KOLOROWE CIASTO DO WYPIEKÓW !!! GOTOWE !!!! (825196502) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry