reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hello
obudziołam sie dzisiaj ze strasznym bólem gardła:-(mam nadzieje ze dzieciaczki nie zaraże bo 9 grudnia mają umówione szczepienie

Madzia gratki:szok::tak:.Jaka miałas srednia,ze tak duzo dostałas:-D?U nas najwyzsze 200 zł,za srednia powyzej 4,5:shocked2:.
ja miałam niecałe 4,4 ale u nas jest troche inaczej bo stypendium dostaje 15% studentów z najwyższą średnią a na licenciacie miałam ze wszyscy studenci ze srednią powyżej 4,00 dostawali stypendium
a na polibudzie najnizsze stypendium naukowe wynosi 300 zł a najwyższe 650 żł wiec skąpi napewno nie są ja jestem po środku:tak

reklama
Witam:-)

Madzia, Tobie takze gratuluje stypendium:tak::tak: U nas na studiach tez bylo tak, ze tylko jakis procent najlepszych studentow otrzymywal stypendium. No i juz wtedy (7 lat temu skonczylam studia) stypendium bylo nawet 250 zl na miesiac. Wtedy to bylo duzo - akademik kosztowal 130 zl.

Tycia, udanego rodzinnego dnia Wam zycze. Dziecaki na pewno sa szczesliwe:tak:

Wolfia, wszystkiego najlepszego i sto lat dla Oktawiusza.

Ostatnia edycja:
Witam:tak:!
Dziekuje bardzo.Madzia gratulacje! Zdrówka:tak:.
Dzien udany,dzieciaki wywsciekane :-):-D:-D:-D.
Wolfia,strasznie lubie Twój swiateczny suwaczek,przypominaja mi ze to juz niedługo;-):tak:.

u mnie Emilka się wyszalała nad jeziorem i na placu zabaw aż zgłodniała na koniec i chciała wracać aż u niej to dziwne bo zawsze chce być do oporu :eek: ale nadal energia ją nie opuszcza jeszcze ma siły psa męczyć a położyć się ją staram od 20:00 :cool:i dałam sobie spokój do 21:00 ;-)

Dobry wieczór:-)
Mój mąż będzie chyba teraz do Świąt pracował trzy dni w tygodniu, więc będziemy spędzać więcej czasu razem, tak jak dzisiaj np.;-) Jutro pewnie Was już rano odwiedzę, bo O. normalnie do pracy:tak: Teraz jesteśmy w poszukiwaniu prezentów dla dzieciaków i choinki (nie myślałam, że to będzie aż taki problem:sorry:). Pomału muszę się wziąć za okna i sprzątanie, ale ostatnio coś mroźno się zrobiło:shocked2:

Wolfia, wszystkiego najlepszego i sto lat dla Oktawiusza.
Oktawiusz dziękuje:-)

Tyciu, Madziu gratuluję wyników, które zasługują na stypendia:tak::tak: Zdolne z Was Mamuśki:-)

Matyldo pewnie już się nie możesz doczekać:sorry: Jeszcze tylko kilka dni i będziecie razem, blisko siebie:-) A jak się musicie cieszyć:rolleyes2:

To ciacho w sumie nie było takie bardzo słodkie. Jadłam kiedyś takie ulepki, że po dwóch kęsach nie dawałam rady, a ten po dwóch kęsach był w porządku (na więcej się tym razem nie załapałam;-)). Ogólnie to polecam go zrobić dzień wcześniej, bo podobno na drugi dzień jest lepszy;-) Czy ja zdolna jestem? Raczej się uczę wszystkiego i raz wyjdzie mi lepiej, raz gorzej...:happy:

WWolfia,strasznie lubie Twój swiateczny suwaczek,przypominaja mi ze to juz niedługo;-):tak:.
Ja nie mogę uwierzyć, że to już tak niewiele zostało:shocked2::tak:

Dobranoc:happy:

Teraz to juz calkiem świateczny suwaczek masz Ewcia:-);-):tak:.
Mi jakos w tym roku radośc ze świąt zabieraja studia:-(.Cięzki semestr przede mną:-(.12 grudia mam egzamin z tej ch.....ej statystyki,z ktorej nic nie kumam:no:.
Jacek wykapał dziś Kondzia i obydwaj zadowoleni:-):-D.Tylko mycie głowy mi przypadlo.Tata ubrał i poogladał ksiazeczki.Tak powinno byc co wieczór:-(.
Dobrej nocki !:tak:

Witam ;-)

Emilka wyjątkowo wcześnie wstała jak na nią :sorry:

Tycia pewnie po egzaminie poczujesz że nadchodzą święta bo teraz to pewnie masz stres i dużo nauki :tak:

a ja prezentów jeszcze nie mam i nie mam na nie pomysłów :no: jeszcze nie wiem kiedy pieniążki mi przyjdą za zwolnienie i oby nie po świętach :sorry:

reklama
Hej Babeczki:-D

Wolfia ale wprowadzasz świąteczny nastrój:tak:
Tycia dasz radę:tak: Do 12 już niedługo a potem święta:-D

Ja już nie mogę się doczekać.. uwielbiam okres przedśwąteczny:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry