reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Ja o takich atrakcjach wózkowych pomyślę na wiosnę dopiero. Moja mała tak opatulona jeździ w wózku , że nie ma jak się pobawić czymkolwiek. Głównie śpi. Ale pomysł z pałąkiem jest fajny. Nie zdawałam sobie sprawy że aż taki wybór jest.

reklama
Ja teraz wogole nie mysle o zadnych palakach bo Alex wogole nie chce lezec w wozeczku a na sacerach jest taki ryk i tylko na recach jest mu dobrze:-(
Ale bardzo mi sie podobaja dwa i jak juz to miedzy nimi bym sie zastanawiala. Chodzi mi tu o taki co ma Kasia i Deli:-)

Ostatnia edycja:
Azorek gratuluje zakupu. Czy Twoja mała już siedzi, że zdecydowałaś się na spacerówkę??

My póki jeszcze się mieścimy, jeżdzimy w gondoli :-D

Amelka w gondolce sie nie miseci od miesiaca.a w naszej kolumbrynie ciezkiej jest siedzenie kubelkowe:no:kupilam ta bo jest od 3 miesiaca zycia jest kilka pozycji z oparciem no i lekka-dla mnie olbrzymi + bo na drugie petro wozek+zakupy+Amelka juz nie dam rady targac:zawstydzona/y:

reklama
Azorek doskonale Cię rozumię, bo codziennie targam głęboki wózek właśnie na drugie piętro. Codziennie sobie powtarzam, ze już nie daje rady, ale następnego dnia targam go na nowo. Okazuje się, że matczyne bicepsy wybaczją wszystko ;-)

Do góry