sylwia100
Fanka BB :)
Patrysiu ja tez musze leżec ,ale takie proste czynnosci w domu wykonuje bo nie ma ktosuper wieści:-)
Ja widze że dzięki tym lekom jest nieco mniej tych skurczówa jak twardnieje od dołu go góry i jest to mało komfortowe uczucie tak raczej się dziwnie robi jakby od środka balon rósł a też i mam bóle jak na @ ale wtedy różnie bywa czasami boli tak i też w tym czasie twardnieje brzusio a czasami boli ale brzusio az tak twardy nie jest
Hmm a powiedzcie mi czy ja moge pomywaćbo hmm mój M się stara i troche ma tego na głowie a teraz robi jeszcze w domku co teraz też ledwo co z zakupów przyjechał bo i po kafelki do kuchni i po nogi do stołu(bo my tu zmieniamy wystrój i tez dokańczamy)no i praca co chciałabym go chociaż w tym ulżyć bo i też nie ma tak czasu dużo co pomywanie jest nawet z 3 dni co wolałabym sama codziennie pomyć bo jest wtedy tak fajnie czysto no i jest mniej do pomywania niż taki stos z 3 dni i jak się to widzi to wiadomo co wole sama to robić żeby nie było własnie takiego bałaganu
ale sama nie wiem czy mi wolno takie stanie itp.
![]()
obiad ugotuje i ide polezec
pozmywam i znów ide lezec
wyszykuje Oskara do szkoły i leze
chyba ,ze mocno brzusio sie stawia to wtedy odpuszczam
Moja dzidzia była mało ruchliwa ze 3 dni ,a dzisiaj nadrabia dzieki Bogu bo juz sie martwiłam

bo hmm mój M się stara i troche ma tego na głowie a teraz robi jeszcze w domku co teraz też ledwo co z zakupów przyjechał bo i po kafelki do kuchni i po nogi do stołu(bo my tu zmieniamy wystrój i tez dokańczamy)no i praca co chciałabym go chociaż w tym ulżyć bo i też nie ma tak czasu dużo co pomywanie jest nawet z 3 dni co wolałabym sama codziennie pomyć bo jest wtedy tak fajnie czysto no i jest mniej do pomywania niż taki stos z 3 dni i jak się to widzi to wiadomo co wole sama to robić żeby nie było własnie takiego bałaganu
ale sama nie wiem czy mi wolno takie stanie itp.
Jutro muszę iść na uczelnie, bo po prostu muszę, ale od razu po do domku... Później do Was zajrzę i poczytam!! 
;-)