reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

no ja do terminu 3 razy tyle bo 21 dni.. :-D ale najwazniejsze ze donoszone... ze infekcja wyleczona .. tylko ten cholerny GBS.. ale tłumacze sobie ze wszystkiego idealnego nie mozna miec no nie? :)

Pewnie ze tak ja tez prawie wszystko wporzadku we wtorek sie dowiedzialam infekcja wyleczona ale w moczu jeszcze troche bakteri jest juz mniej ale sa .. wiec idealnie nie ma :-p

reklama
mi polozna wytlumaczyla ze to najlepszy sposob na pozbycie sie wszystkiego co do szpitala zabiore i ze jak mam nadwyzki to one wezma kazda ilosc !!! wiec dziekuje ... jakos te 3 dni przezyje !!
to prawda ! w takim przypadku trzeba rzeczy pilnować:tak: no ,ale przecież dziecko i tak jest cały czas z Tobą ,więc....Ja będe miała trochę gorzej ,bo po cesarce to połozne będą sie w pierwszej dobie zajmować ,ale mój R ma cały czas być z nami ,bo on z kolei ma fobie,ze nam dziecko podmienia :-D,albo upuszcza,albo coś tam jeszcze...wiec bedzie zajmował się pilnowaniem Małej i ubranek ;-):-D:tak:

Mea, a zobacz jak zmieniła diametralnie nastawienie, już podłogi zaczyna myć , a jeszcze niedawno zażegnywała się, że rodzi z Tobą:-D:-D

wez tu wierz babie w ciazy !!!

to prawda ! w takim przypadku trzeba rzeczy pilnować:tak: no ,ale przecież dziecko i tak jest cały czas z Tobą ,więc....Ja będe miała trochę gorzej ,bo po cesarce to połozne będą sie w pierwszej dobie zajmować ,ale mój R ma cały czas być z nami ,bo on z kolei ma fobie,ze nam dziecko podmienia :-D,albo upuszcza,albo coś tam jeszcze...wiec bedzie zajmował się pilnowaniem Małej i ubranek ;-):-D:tak:

do kapieli bedziesz dziecko oddawala nago ??

Ja tez troche z tych obrzydliwych .... dlatego jak ten temat co dzis byl na forum zeby dziecko moje jadlo z innego cyca innej matki o fuuuu ............... az mnie trzesie nigdy w zyciu dzicka bym nie dala do cyca innej matki no chyba ze by umieralo ... i nie mialabym wyjscia to dla ratowanie zycia to wiadomo ze tak....
o nieeeeeeee aż mnie wzdrygneło :szok: fuuuuuuuuuuuu

ja szczerze mowiac tez juz mam tej ciazy dosc ale co poradzic jak malej sie tam chyba podoba ... za to ja umieram na zgage i bol kregoslupa !!!!
...
ja zgagi o dziwo nie mialam wczoraj.. ani dzisiaj jeszcze też nie.. ; )
na krzyż to cały czas zdycham wiec spoko loko :p
Pewnie ze tak ja tez prawie wszystko wporzadku we wtorek sie dowiedzialam infekcja wyleczona ale w moczu jeszcze troche bakteri jest juz mniej ale sa .. wiec idealnie nie ma :-p
Ty bakterie u mnie GBS.. ale i tak jest dobrze! :)
Mea, a zobacz jak zmieniła diametralnie nastawienie, już podłogi zaczyna myć , a jeszcze niedawno zażegnywała się, że rodzi z Tobą:-D:-D
hahaha ciii :laugh2::laugh2::laugh2:
ja chcę z Moniką.. ale z drugiej strony chce mieć bobaska przy sobie już :p

wez tu wierz babie w ciazy !!!

jak to ? ja nie widziałam zeby zarowno w jednym jak i drugim szpitalu ktos oddawal dziecko do kapieli :szok: jak już to położna przychodziła do pokoju i pomagała/ pokazywała ...chyba,że kobitka chciała to wtedy owszem połozna sama kapała,ale wszytso odbywalo sie w pokoju przy mamusi:tak:

Ja rodziłam na żelaznej i dziecko było cały czas przy mnie, nawet na sekundę nie zniknęło mi z oczu, przy mnie było badane i w sali, przy mnie kąpane- nigdzie nie było wynoszone poza salę- to był standard, a teraz ja wprowadzę takie zarządzenie i swoje standardy;-)

reklama
no wlacha...
do kapieli sie oddaje dzieck oi kolezanka mowla ze rzadko kiedy wraca do Ciebie Twoja rzecz..bo nie patrza jak rozberaja dzieci...i trzeba potem szukac swich ubranek..
dlatego te do szpitala wzielam te ktore ze tak pwoiem byly kupione na raz...

wiec jakby nie kazali brac to bym nie brala..
poza tym pralnie szpitalne piora tak ze raczej predzej na swoich z domu bedzie cos zlego niz na tych szpitalnych...

Do góry