reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

no dziekuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale wiecie co chyba jednak ta szpitalna psycholog duzo mi dala bo pomogla mi od razu ten pancerz na emocje wyrobic...niewiem moze to oznaka jakiejs choroby psychicznej :-p ale ja teraz o moich coreczkach mysle tylko tak...jakbysmy szly na spacerku...jakby sie bawily w piaskownicy...i jakby sie smialy siedzac na lozku i dyndajac nozkami...i jakos jest mi wtedy cieplo kolo serca i nie smuce sie...to mi daje jakas taka sile..to chyba wlasnie marzenia o moich dzieciach daja wiare....

reklama
no dziekuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale wiecie co chyba jednak ta szpitalna psycholog duzo mi dala bo pomogla mi od razu ten pancerz na emocje wyrobic...niewiem moze to oznaka jakiejs choroby psychicznej :-p ale ja teraz o moich coreczkach mysle tylko tak...jakbysmy szly na spacerku...jakby sie bawily w piaskownicy...i jakby sie smialy siedzac na lozku i dyndajac nozkami...i jakos jest mi wtedy cieplo kolo serca i nie smuce sie...to mi daje jakas taka sile..to chyba wlasnie marzenia o moich dzieciach daja wiare....
wiesz Aniołki, ja to tak pomyślałam, jak po miesiącu wróciła sprawa pochówku mojej niuni, to byłam pewna, że to jej sprawka:)że ona wiedziała, ze będę za nią tęsknić i sobie pewne sprawy wyrzucać. i właśnie dlatego zaczęłam wierzyć, że ona siedzi naprawdę na tej chmurce z wiersza i naprawdę na nas patrzy i się uśmiecha i chce, zebysmy byli szczęśliwi-pamiętali o niej, ale byli szczęśliwi

reklama
Do góry