macy
Fanka BB :)
Niby z terminem by się zgadzało. Niech wychodzi księżniczka kiedy chce, byle nie w święta, bo ją upchnę do środka.;-)Ale widzę, że u Ciebie coś się dzieje. Jakby to miało być, że 2 tyg przed czop odchodzi to jak w papę strzelił ci pasuje ;-)
Trza było sfotografować i na forum - tu mało kto wie jak ten czop wygląda![]()
A zdjęcia już nie zrobię, bo majtaski właśnie się piorą. Nie używam wkładek, bo kiedyś miałam problemy z grzybicami. Wolę 10 razy zmieniać majtasy niż wkładki. A jeśli chodzi o wygląd tego czegoś - to taki biało-żółty śluz, coś przypominającego jajecznicę, tyle że jaśniejsza. Nie było tego bardzo dużo i nie był to żaden korek, tak jak u ^Joasi^. Ale wcześniej niczego takiego nie miałam. Niech się dzieje wola nieba - z nią się zawsze zgadzać trzeba!;-):-)
Patrysia, czasami te czopy są podbarwione krwią, może stąd u Ciebie taki "brudny" kolorek był. U mnie jedyne co pamiętam z pierwszej ciąży - to śluz (po odejściu wód płodowych), który był zielony! Tak jak moje wody. W necie też znalazłam zdjęcie czopu, który jest biały.

Joasia Ty nie możesz jeszcze rodzić, więc nawet o tym nie myśl
Masz się trzymać, to samo Kaja, bo widzę, że się kobiecie schiz włącza:-)
- też coś mnie wkładki wpieniają :-)
a co do wkładek ja tak samo nienosze bo wiem że bardziej wtedy sa infekcje dlatego wole zmieniać majteczki i być bez infekcji i chyba coś w tym jest bo do dzisiaj niemiałam(odpukac)ani jednej a w pierwszej ciąży nosiłam często wkładki i infekcja się przyplatała