reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja tez widziała w szpitalu dziewczyny co się nie dość ,że męczyły cały dzień to później skurcze ustały i dupa blada:crazy: za 2 dni powtorka z rozrywki:wściekła/y: masakra jakas:szok:

o nieee... nastepna... ja sie nie zgadzam... blagam nie piszcie tego bo ja czytam i pozniej tak to sobie wkrecam ze mnie moja podswiadomosc bedzie oszukiwac bo jk tylko mnie podlacza to bede myslec czy zadziala czy nie i czy bedzie tak jak w niektorych innych przypadkach.

reklama
A mi się dzisiaj mała tak z jednej strony brzucha pręży, że aż mnie to boli, bo co chwilę mi ten brzuch rozciąga. I cały czas z lewej strony to jest, tak że jak wstanę, to brzuch jest krzywy na lewą stronę. :cool:
ja miałam zawsze naprężony z prawej ,bo tak dzidzia jest ułożona ...śmiesznie to wygląda:tak: ...i jak jest taka duża już to tez stało się to bolesne:eek:

hahahaha smiać mi się chce:-D dobrze powiedziane Elizka- parawanikiem;-) bo tak naprawde to trzeba oczy przy cc zamykac albo głowę odwracac bo w lampach wszytsko pięknie widać:tak::tak:

Asia ale Fsuper fota Fifiego:tak:

Lilijko spokoju zycze, odpoczywaj!!!

Co do lamp sie zgadzam jak prawie sie pozygalam przy pierwszej CC z Patrykiem jak zobaczylam jak mi grzebia w srodku bo glupia zerknelam w lampy nie swiadoma co zobacze ! a pozniej brakowalo mi powietrza i podawali mi tlen bo przez to odlatywalam hahahaahha !

Z Fifim juz taka glupia nie bylam hahahah glowa w bok i ani sie waz patrzec w lampy ahahha :)

Marta Dziekujemy :)

och ale dziś nudy!!! czuję kłucie w pochwie jak chodzę czyli tak samo jak przed tym gdy zaczęłam brać luteine i ciężkość w dole brzucha czuje. Ciekawe co jeszcze bedzie u mnie z nowości bólowych... w końcu dziś pierwszy dzień bez luteiny więc pełen żywioł:)
ja tam po odstawieniu luteini nie czułam żadnych zmian...ale coś czuje,że po odstawieniu fenka będzie jazda:tak: w końcu mocny lek z tego skurczybyka ;-):-D

Asia ,ale SUPER jest ten Twój Fifolek :tak: i jakie ma czaderskie ubranko z bałwankiem !!! Gdzie Takie kupiłaś ???

Elizka Fifolek dostal to na mikolaja od przyszlej chrzestnej chyba ,nie mam pojecia gdzie bratowa kupila te body ,ale na metce jest Cherokee wiec chyba w tesco sa z tego ciuszki jak sie nie myle ! albo ja se cos ubzduralam ze tam sa ciuchy!

Załączniki

• IMG_2895.jpg
    IMG_2895.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 36
Dziewczyny wróciłam do żywych..jak dojdę do siebie i odpocznę zajrzę do Was i opisze moją historię, ku przestrodze....niestety poród był dla mnie traumatyczny (nie samo cc tylko to, co potem mi zrobili..)Ale teraz jestem w końcu z synkiem i w domu..i próbuję dojść do siebie...Ale i tak jestem najszczęśliwsza na świecie pomimo tego, co nie spotkało..ważne, że już w domu..idę spać!Jej..kiedy ja was nadrobię!

to nieciakawie :no: Ważne,że już po wszystkim i jesteście szczęśliwie w domku:tak:

reklama
Do góry