Kaja_10
Fanka BB :)
sandraq a ja się zastanawiam po co on ci te wzierniki ładował ... 
;-)
sprawdzić rozwarcie to jedno i można to bez tych urządzń zrobić
a ja taka wnikliwa i dziś dojrzałam w mojej karcie ciązy - szyjka 3 cm, rozwarcie 1p to chyba palec co?
Dażka ja tam cię widzę i pamiętam, że się frytek objadłaś ;-)
agagsm - powoli z tymi podłogami jak chcesz poczekać na męża ;-)
Co do nastrojów - staram się mieć pozytywne ale dobrze pisze macy, że każda miewa gorsze dni. Ja mam syndrom Scarlet O'hara - pt. "pomyślę o tym jutro" - to też przegięcie w drugą stronę bo wiele się odkłada a to wyłazi... to ja znów łeb problemom i mysle, ze nie dziś o tym. Pewne wyplywają non sto p - przeważnie jasny gwint te finansowe - ale wiele samo się układa jakoś i nie ma czasu nawet pomysleć
Gosia ja mam telefon też blisko i cholerka rąbnęło mnie zagrać w "Milion za sms"

idiotka... (powiedziałabym stara a głupia ale się macy boje)
otrzymałam chyba z 15 sms, odpisałam na połowę ile wydałam nie powiem... ale jak wygram milion to powiadomie 

;-)sprawdzić rozwarcie to jedno i można to bez tych urządzń zrobić
a ja taka wnikliwa i dziś dojrzałam w mojej karcie ciązy - szyjka 3 cm, rozwarcie 1p to chyba palec co?

Dażka ja tam cię widzę i pamiętam, że się frytek objadłaś ;-)
agagsm - powoli z tymi podłogami jak chcesz poczekać na męża ;-)
Co do nastrojów - staram się mieć pozytywne ale dobrze pisze macy, że każda miewa gorsze dni. Ja mam syndrom Scarlet O'hara - pt. "pomyślę o tym jutro" - to też przegięcie w drugą stronę bo wiele się odkłada a to wyłazi... to ja znów łeb problemom i mysle, ze nie dziś o tym. Pewne wyplywają non sto p - przeważnie jasny gwint te finansowe - ale wiele samo się układa jakoś i nie ma czasu nawet pomysleć

Gosia ja mam telefon też blisko i cholerka rąbnęło mnie zagrać w "Milion za sms"

idiotka... (powiedziałabym stara a głupia ale się macy boje)
otrzymałam chyba z 15 sms, odpisałam na połowę ile wydałam nie powiem... ale jak wygram milion to powiadomie 

A kupimy dopiero w przyszłym tygodniu i wolałabym, żeby śniegu nie było 

alle naszczescie do 29 grudnia