reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Nie przeprowadzilismy sie, wysiadł kocioł z ogrzewania:-(Nie wiem kiedy go naprawia....
Jestem załamana kompletnie, jeszcze pokłociłam sie z mężem, z matka i rycze cały dzien...
Teraz to juz nie mam ani domu, ani kasy, ani męża... :-(
Przepraszam, ze tak pisze, wczoraj euforia, dzis czar prysł...

A że niedługo Święta, nie będę was narazie zaśmiecac moimi problemami... - ja nawet nie mam ich gdzie spedzic:-(

Chciałam zyczyc kazdej z was i waszym rodzinom zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia! Duzo Miłosci, Szczęścia i zdrówka dla was i waszych pociech!!!

Jakbym miała rodzic w tym czasie na pewno dam znac...

Przesylam usciski, wiem ze to nie latwe ale postaraj sie nie przejmowac tak bardzo, ulozy sie wszystko:tak:

Nie mam sily pisac, jestem padnieta wiec zycze dobrej nocy i uciekam

reklama
Skurcze nadal sa ale od tego siedzenia to sie spiaca zrobilam ide sie polozyc mze przejda a jak nie to zeby chociaz sie nie powiekrzyly bo te nie sa jeszcze tak bolace. Dobranoc odezwe sei jutro.

No Roxeen dobrze, że się odezwałaś:tak:Szkoda tylko, że niczego się nie dowiedziałaś:sorry: Ja tam wiem, że wszystko będzie w porządku i tego musisz się trzymać ;-):-) Pewnie te skaczące ciśnienie to taki Twój urok na końcówce ciąży ;-)

Hmm, a w ramach wycieczki krajoznawczej to można znacznie ciekawsze miejsca odwiedzić ;-)Byle do poniedziałku, a potem już z górki będzie, bo może Twój gin Ci więcej powie ;-)

A jeszcze zajrzałam do Was na chwilę.

dormark, Ty uważaj z tymi skurczami, jeszcze za wcześnie się rozpakowywać! A coś tak podczytuję, że od jakiegoś czasu Cię coś męczy brzusio. Może spróbuj czegoś na rozluźnienie... Mam nadzieję, że Ci przez noc przejdzie trochę.

roxeen fajnie, że się odezwałaś. Nie dowiedziałaś się, co z ciśnieniem, no ale przynajmniej wiesz, że ktg i usg w porządku. A tymczasem odpoczywaj i nie denerwuj się tym ciśnieniem, co by Ci znowu nie skoczyło. Dobrej nocki!

Taaak, teraz dopiero widzę, co napisałam. Mea culpa.:zawstydzona/y: Ale sama przyznaj, że fajnie by było, gdyby prolaktyna była w spermie. Miałabym taaaaaaaaaaaakie duże piersi.:-D

macy,za to poczucie humoru to ja Ciebie ajlowiu:-D:-D

dormark,jeszcze więcej magnezu ,he he

roxeen,po isoptinie możesz się źle czuć,mieć jakieś kołatania...ale to normalne.Trzymaj się!!:-D

Ostatnia edycja:
Meh, ale mam zgagę. Objadłam się dzisiaj u rodziców pierniczków w czekoladzie, nie ma to jak natychmiastowa kara za grzechy. Ale nawet mleko nie chce pomóc za bardzo, chyba zaraz drugą szklankę wypiję, bo normalnie nie zasnę..

Meh, ale mam zgagę. Objadłam się dzisiaj u rodziców pierniczków w czekoladzie, nie ma to jak natychmiastowa kara za grzechy. Ale nawet mleko nie chce pomóc za bardzo, chyba zaraz drugą szklankę wypiję, bo normalnie nie zasnę..

mleko poprawia na chwilę..a potem "podrażnia" zgagę.U mnie lepsze efekty daje żucie gumy albo jedzenie migdałów...a jak już nic nie pomoże,to rennie

reklama
Mnie zwykle mleko pomagało. Migdałów niestety nie mam chwilowo w domku, będę musiała się zaopatrzyć. ;) Póki co od biedy przeszło, ale za to mała się rozszalała i kopie we wszystkie strony, jakby się chciała na zewnątrz przez brzuch wydostać. ^^"
Nic to, idę się położyć, kompa pora zgasić. Dobrej nocki!

Do góry