reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Cieszę się że już wiecie....ja dostałam smska w drodze do teściów i nie miałam jak przekazać tych cudownych wieści.

Tak się cieszę....Adasiu witaj na świecie:-)

reklama
Aga wielkie gratulacje:-D:-D:-D

Dobrze, że wszystkie już wiemy, ja wiedziałam wcześniej ale Mały nie pozwolił mi właczyyc komp:-p

Kuroslaw mi spadały strasznie płytki, ale po 4 dniowej wizycie w szpitalu wzrosły mi same, bez żadnych leków, żadnych sterydów choć hematolog pow, że musiałabym je wziąść.
Twoje maleństwo też będą sparawdzać po porodzie.
Miłego wieczorku życze

Gabrielka: czyli, ze plytki taka jak trzustka zyją własnym życiem? :-) Może zrobie za tydzień morfologię i sprawdze, czy dalej leca w dół...
Poza tym wiesz, że masz dwa takie same suwaczki (dwóch Natanków :-))?

AgMich GRATULACJE!!!!!
Adasiu witamy na świecie:-):-):-)

emka trochę wysoki ten cukier rano, a jakie normy dał Ci diabetolog?

Ja nie jestem pod opieka żadnego diabetologa, nie liczę ww tylko sie po prostu ograniczam z jedzeniem. I jakos to idzie, wiekszych wpadek nie było:-p

rybka hop hop

Miłego wieczorku:tak:

to musisz powalczyć jeszcze z tymi porannymi:tak:
a po posilkach jakie masz normy?

Tatoonie cóż to za kryzysik?

100-125 :)
oj musze powalczyc tylko ze nie wiem jak :/ nie chodze spac o 22 i czasami o polnocy chce mi sie jesc :/ zjem serek czy jablko :/ pewnie dlatego :/

reklama
Aga, serdeczne gratulacje!
Następna w kolejce Mgiełka, a potem kto?
Rybko, cieszę się, ze z małym dobrze. Mówiłam, ze lekarze często straszą :-)
Iza, wybierasz się do laboratorium na te probe z 75 g?

Do góry