zima
Zaangażowana w BB
hi mamuski! niestety ja przed swietami nie mam kompletnie czasu was podczytywac, chcialam wam zlozyc najlepsze zyczenia, a przedewszystkich bezproblemowych porodow:-) pomyslec, ze juz swieta!! jak ten czas leci
za jakis miesiac bedziemy sie juz rozpakowywac!! no nic lece na zakupy, bo wczoraj troszke przegielam w pracy(14h) i lodowka na swieta pusta!! na szczescie dzis dostalam zakaz przychodzenia do pracy=]wiec ze wszystkim zdaze. a reszte trzeba sie do wigili przygotowac! raz jeszcze wesolych swiat kochane!!!
za jakis miesiac bedziemy sie juz rozpakowywac!! no nic lece na zakupy, bo wczoraj troszke przegielam w pracy(14h) i lodowka na swieta pusta!! na szczescie dzis dostalam zakaz przychodzenia do pracy=]wiec ze wszystkim zdaze. a reszte trzeba sie do wigili przygotowac! raz jeszcze wesolych swiat kochane!!!
,w czasie świąt dużo gości i dużo jedzenia-nawet ciężko już siedzieć przy komputerze-niewygodnie.Dodatkowo dla mnie codziennie próby w kościele,by ładnie oprawić śpiewem Mszę każdego dnia-od pasterki do jutra CODZIENNIE.

z nosa leciała mi ciągle woda...
, gardło piekło , chusteczka za chusteczką lub papier toaletowy szło wszystko jak woda... i w dodatku z oka jednego leciały mi ciągle łzy 
ale może do Sylwestra mi przejdzie
było strasznie fajnie, tylko kręgosłup bardzo mnie boli i wszędzie gdzie byliśmy przybierałam jakieś dziwne pozycje, żeby mi było wygodnie

mam nadzieję ze nic się nie dzieje i malutka dobrze się czuje i nie wybiera się jeszcze na świat...musi poczekać jeszcze choć do połowy stycznia...wtedy będziemy mieć już chyba wszystkie zakupy zrobione