reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no moje panny w koncu wstaly
ja wiec uciekam ogarnac chalupe bo o 12 przychodzi terapeutka
odezwe sie poznije,milego dnia
No to ladnie Tobie pospaly:tak::tak::tak::tak:
Moje ostatnio jakos coraz krocej spia

Ej no nikt mnie nie zauważył ,to uciekam.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2:
Ja Cie zauwazylam:-);-)I pisalam ze Wenus mi wyszlo rewelacyjne:tak::tak::tak:
a oto mój piekarnikus:-)
Super:tak::tak::tak:
A to ja wczoraj po 3 dniach impezowania :-D:-D:-D
No niezle Kochana;-):-)Ale jak po trzech dniach to dobrze sie trzymasz:-D:-D:-D
Jaka pyszna świąteczna rybka:-D:-D:-Dwłaśnie zjadłam obiadek ,mam nadzieję ,ze juz dziś sie ta nieszxczesna ryba skończy:baffled:
Kerna ,piekarnik super,teraz pora na ciasto:tak:

As ,ale ci sie mąz uzewnętrznił:tak:brawo ,ma chłopak odwagę ,tak publicznie:tak:
1fotka -dzieci światecznie
2-ja
3-brat ,m Ksawek i ja
4 urodzinowy tort Ksawka
6-siódme poty
Super foty:tak::tak::tak:
Dzieciaczki amsz fajniusie:tak::tak::tak:
Moj Dominik ma taka sama kamizelke z 5-10-15:tak::tak::tak:
A Ty Kochana to niezla laseczka jestes:tak::tak::tak::tak:

reklama
Cholercia chcialam wkleic fotki ale nie wiem gdzie mam aparat:szok::szok::szok::szok:
No niedawno mialam go na stole a teraz kuzwa go nie widze:no::no::no::no:

AS
Jedzonko wyglada super apetycznie a torcik sliczny:tak::tak::tak:

No znalazlam aparat i zaraz wklejam focie:tak::tak::tak:
Mnie na zadnej nie ma bo ja je robilam:-p
Wlasnei dzwonila ANKA i juz dojezdza do domu tzn sie tam gdzie teraz sa czyli w Wielkopolsce:tak::tak::tak::tak:

no ja już sama niewiem...... jem z nim daje to co ja i zachwycam się jedzeniem....nic.
U nas zimowo sięzrobiło całkiem, całkiem:szok: ale trwae jeszcze widać. Słyszałyście ze na sylwka ma być 18 st.????:szok::szok::szok:zobaczymy....
Ja w końcu sama, M do pracy.
Anabuba ja chyba Ciebie nie mam na n-k:confused:

18C na plusie czy na minusie??????:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

natalineczka czyli mówisz, że sama nie jestem z użeraniem się z M????:sorry2:
a kwestia ząbkó..on świetnie zjadł jabłko całe,paluszka z kminkiem....nic nie bolało go. Ale jak już dałam plasterek serka żółtego to z odległości metra aż się wstrząsnął na jego widok:szok: i odwrócił się na pięcie....nawet nie wiedział co to ejst:no: to ja będę mu dawać chrupki, paluszki i zupe no i oczywiście mleko:wściekła/y: no udusze go chyba prędzej:sorry2:
A właśnie mi prtzyszedł piekarnik:tak: zobaczymy co to za cudeńko. wieczorej go użyjemy. Ale fajnie wygląda:tak:
A ja też mam podniesione ciśnienie z rana...i chyba na długo tak zostanie ale to już dzięki moim kochanym rodzicom:wściekła/y:

wiesz co a ja bym go spróbowała przerzymać jak nie chce jeść to nie zabieram talerz ,niech czeka do następnego posiłku,jak woła to niech dostanie normalne jedzenie a nie kaszę jak on chce i żadnych paluszków i przekąsek ,może w końcu się przemoze.
uparciuch z niego i koniec :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a oto mój piekarnikus:-)
super :tak::tak::tak::tak::tak:

To moja Klaudia wczoraj
skóra zdjeta z Ciebie :tak::tak::tak::tak:

Witam laseczki
ja dopiero teraz bo caly dzien bylam zajeta:tak::tak::tak:Po sniadanku jechalismy an zakupki,ktore troszke na m zajely:tak::tak::tak:A pozniej odwiedzila nas ANKA:-):-):-):-)
Spotkanko sie mega udalo:tak::tak::tak::tak:ANKA jest super baba a Laura jest kochaniutka:tak::tak::tak::tak:Fajnei nam sie gadalo,dzieciaki sie bawily:-):tak:
ANKA pojechala do domku po 19 a ja wzielam sie za sprzatanie i sie wykapalam:tak::tak::tak:
Teraz M poszedl sie zdrzemnac wiec aj szybko na BB;-)Jak sobie pospi to bedzie kapal dziewczynki no i wtedy postaram sie wrzucic jakeis foteczki ze spotkania bo teraz dzieciaki mi mega szaleja
zazdroszczę Wam tego spotkania :tak::tak::tak::tak: i czekam na fotki :-)

wklejam niektóre fotki
tak mi wyszły piersi z kurczaka w galaretce

A to Kubusiowy torcik
ale pyszności mniam mniam :-):-):-):-):-)

Cholercia chcialam wkleic fotki ale nie wiem gdzie mam aparat:szok::szok::szok::szok:
No niedawno mialam go na stole a teraz kuzwa go nie widze:no::no::no::no:
:tak:

szczypiorki Ci go podprowadziły :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No znalazlam aparat i zaraz wklejam focie:tak::tak::tak:
Mnie na zadnej nie ma bo ja je robilam:-p
Wlasnei dzwonila ANKA i juz dojezdza do domu tzn sie tam gdzie teraz sa czyli w Wielkopolsce:tak::tak::tak::tak:

fotki bombowe,widać ze spotkanie udane.dziewczyny urocze,cała trójeczka :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: a Dominik jak czuł sie w tym babińcu???? :-D:-D:-D:-D:-D:-D

a więc jestem,wpadłąm na chwilke.

strasznie mi się ziś nie chciało iść do pracy,miałam takiego lenia ze masakra po tych 3 dniach lenistwa :tak::tak::tak:

ale jak mus to mus jakoś przeżyłam,dużego ruchu dziś nie było,jakoś mało ludzi w sklepach dziś było :tak::tak::tak::tak::tak:

wstalismy rano,sniegu nasypało,bielutko ale za jakieś 3h po śniegu śladu nie było bo było dzis +3C więc wszystko stopniało.:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Oliwka mi sie strasznie od jakiegoś czasu niegrzeczna zrobiła.normalnie nie daję sobie z nią momentami rady :no::no::no::no::no::no::no::no:

bije,krzyczy,pyskuje,kopie nogami.reaguje agresją na każdy sprzeciw.jak tylko jej czegoś zabronie to od razu bije i mnie kopie,normalnie nerwowo z nia ostatnio nie wytrzymuję.znowu ten bunt dwulatka się przyplatał???
jakis czas był spokój i teraz znowu????:cool::cool::cool::cool:

a dziś mi sie smiać chciało,M sie kąpał,Oliwka wleciała mu do łazienki,było mu nieco widac bo sie wylegiwał i mówi" tato masz parówkę" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmyslałąm ze padnę ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

potem jej wytłumaczyłam że to nie parówka tylko siusiak,to latała i wołaął za nim "tata ma siusiaka" , tato pokaż siusiaka" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

18C na plusie czy na minusie??????:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

wiesz co a ja bym go spróbowała przerzymać jak nie chce jeść to nie zabieram talerz ,niech czeka do następnego posiłku,jak woła to niech dostanie normalne jedzenie a nie kaszę jak on chce i żadnych paluszków i przekąsek ,może w końcu się przemoze.
uparciuch z niego i koniec
no 18 na plusie!!!:tak:na minusie dziwne by nie było w sytczniu;-)
Ja go teraz tak przetrzymałąm..ale on daje rady. obiad miał o 13..potem nic...uparcie odmawiał aż do 20!!!!! Aż dostał spazmy i w końcu kaszkę bo głodnego nie położę go spać.....wymiękam....
As laska z ciebie i jakie love na fotkach:tak:
dowikla wiesz,że nic nie zbliża bardziej niż wspólne sikanie??:-D
As odpowiedziałabyś na moje pytanko kilka postó wcześniej??????

Mlodzi wykapani i dziewczynki wlasnie koncza kaszke z nutritonem:tak::tak::tak:

AGNES
No to niezle mloda podsumowalam M siusiaka:-D:-D:-D
A z tym biciem i kopaniem to wspolczuje:no::no::no:Ja na szczescie tak nigdy nei mialam:no::no::no:
Zdazaja sie fochy moim dzieciom ale nigdy takie:no::no::no:

Dominik na spotkanku czul sie jak w raju i neizle dogadywal sie z Laura:tak::tak::tak::tak:
A aparat to rzeczywiscie szcypiory popdrowadzily i zostawily w kuchni na takiej poleczce gdzie mialam zawsze trociny dla chomika

reklama
Do góry