reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Macy bo Twoja dzidzia czeka na Sylwestra na 12:00:01 żeby zgarnąć kaskę:cool2::-D dla dzielnych rodziców:-D
Na to wygląda.:-)
Nie poznaję tego forum już.... Gdzie te tłumy? Gdzie 20 stron do nadrobienia, no gdzie ja się pytam?????!!!!!!??????
Część na porodówkach, część leży obżarta po świętach. A tu królują te "niedobitki".;-):-)

reklama
Kacha, mąż robi właśnie czterodniową głodówkę. Dziś minął dzień drugi i ledwo żyje, więc już mu dałam spokój, bo zamiast narodzin będzie pogrzeb w rodzinie. Ale jak się okaże, że jestem po terminie, nie popuszczę.

Jeny to Twój chłop chce paść z głodu na porodówce?:szok::-p:-D
Mojemu by się taka głodówka przydała, bo nie dość, że jest duży wszerz to razem ze mną dalej rośnie ;-)

Mój ma problemy zdrowotne i wyczytał, że takie głodówki mogą pomóc. A chudy jest jak patyk. Rodzić razem nie będziemy, bo małżon musi zostać z synkiem.:-( Na razie niech się głodzi.

Witam wszystkie styczniowki no narszcie was nadrobilam, niezla od wczoraj produkcje macie .
Ja wczoraj wyladowalam na porodowce z skurczai co 3 min , okazalo sie , ze rozwarcie ju na jeden palec glowka w kanale szyjka miekka .
Dali mi kroplowke na noc na rozluznienie macicy i zeby skurcze do ranna przeszly , niestety po odlozeniu leku skurcze wrocily .Naszczesie akcia porodowa nie postepowala , poscili mnie do dou i kazali obserwowac skurcze nadal sa , ale juz nie tak mocne ´wiec licze teraz kazdy dzien kiedy mala bedzie jeszcze w brzuszku bo jako wielorodka moze pojsc bardzo szybko, trzymajcie kciuki bym wytrzyala przynajmniej do 11 stycznia.
Teraz mowie wam dobranoc bo zazylam granuli hemoopatyczne i jestem spiaca.

Dormark kobietko to Ty leż i się nie ruszaj wcale!!! Będę trzymać kciuki!

Macy - Mój mnie zawsze denerwuje jak nie chce jeść, bo ja nie lubię jak jest chudy. Facet musi mieć swoją objętość. Z drugiej strony mi by się taka głodówka przydała, tzn nie teraz ale ogólnie bo głodomor i łakomczuch ze mnie straszny i nigdy sobie nic nie potrafiłam odmówić.... A tak wogóle to gdzie Ci się śpieszy? Poczekaj chociaż do 1szego, jak już nie chcesz razem ze mną 4go rodzić....:tak:

Pumpkin, widzisz, jak tu wszystkie się szykują. Chyba rzeczywiście nam stać na straży, bo ktoś musi ratować honoru styczniówek.;-)Mi tam się nigdzie nie spieszy, ale termin mam na 4, więc to w zasadzie data za rogiem. Co ma być, to będzie.

reklama
Mi też się nigdzie nie spieszy, dwa tygodnie mam zamiar przynajmniej poczekać :-) A jak sobie pomyślę o kilkukrotnym wstawaniu w ciągu nocy to jestem skłonna się nawet przeterminować ;-):-p:-D

Do góry