reklama
Paulinaa
Mama Adasia '2010
Ja na zgagę nic nie biorę, ale czasami to i pół nocy spać przez nią nie mogę.
Też jęczę przez sen jak się obracam i podobno nawet chrapię ale to się zdarzyło tylko raz jak bardzo szybko zasnęłam.
No ja tez nawet nie wiedziałam że chrapie zawsze mojego atakowałam jak mnie chrapaniem obudził, a mi sie to nie zdarzało.
Powiedzcie mi czy Wasi panowie tez są tacy czujni ostatnio bo mój to przez te moje jęki zaraz się zrywa i pyta czy czasem nie rodzę hehe.. Wcześniej spał jak suseł a teraz czujny że nie wiem

Aga super, ze się odezwałaś
Powodzenia z małą;-)
ZUS mi to w pracy pan kadrowy wytłumaczył
d nowego roku nie wydają nowych książeczek, a jak ktoś ma to obowiązuje bo im trochę zejdzie nim wprowadzą nowe dokumenty, a raport w pracy bez problemu dają. A i jeszcze jedna sprawa książeczek i terminu ważności - miesiąc, a to co jest napisane to kit na wodę fotomontaż. Rok temu chirurg szczękowy odmówił mi przyjęcia 9 lutego, bo miałam pieczątkę 5 stycznia. Mniej więcej chodziło o 3-4 dni

ZUS mi to w pracy pan kadrowy wytłumaczył

Aga- to sylwester już w domciu
Mnie najbardziej przerażają te 3 dni w szpitalu. Ja tam chyba zwariuje, bo u nas nadal jest zakaz odwiedzin, buu...
co ja tam będe robić tyle czasu???
Paulinaa- mój mężowi też się udziela moja bezsenność

ale na moje jęki to już nie zwraca uwagi
Poza tym gada przez sen
dziś jakieś żółtko mu dojrzewało
nie wiem o co chodzi, bo nie chciał potem wyjaśnić:-). Ja się do niego nad ranem przytulam, a on... "zostaw, bo żółtko dojrzewa"
co???.."no zółtko dojrzewa" . To pytam jakie zółtko? odp. " no, moje jajeczko"
ciekawe co mu się śniło;-)

Mnie najbardziej przerażają te 3 dni w szpitalu. Ja tam chyba zwariuje, bo u nas nadal jest zakaz odwiedzin, buu...

Paulinaa- mój mężowi też się udziela moja bezsenność

Poza tym gada przez sen

Paulinaa
Mama Adasia '2010
Poza tym gada przez sendziś jakieś żółtko mu dojrzewało
nie wiem o co chodzi, bo nie chciał potem wyjaśnić:-). Ja się do niego nad ranem przytulam, a on... "zostaw, bo żółtko dojrzewa"
![]()

Hehehe... dobre

macy, oby o to chodziło- tylko niech dojrzewa szybciej

no to mi zostaje tylko komórka, bo laptopa nie posiadam
to będe was zasypywać sms-ami
ciekawe co by powiedzieli w szpitalu, jakbym w drugą torbe spakowała ze sobą komputer stacjonarny

no to mi zostaje tylko komórka, bo laptopa nie posiadam

ciekawe co by powiedzieli w szpitalu, jakbym w drugą torbe spakowała ze sobą komputer stacjonarny

Paulinaa
Mama Adasia '2010
dziewczyny bo się posikam ze śmiechuAndzia76, może dojrzewa, żeby Cię w końcu wybzykać?Co do szpitala, to jak to co będziesz robić. Laptop, komórka i kontakt z BB.:-)

Pasibrzuch
Fanka BB :)
Pozdrowienia ze szpitala:-) Mąż mi przyniósł laptopa, ale zanim mała mnie puściła z cyca to własnie o 20 mąz musi wyjśc, bo szpital zamkną, więc was nie poczytam! Już bym chciała do domku, ale tu jak wszystkow porządku po SN to w 3 dobie, więc coś czuję, ze mnie dopiero w czwartek wypuszczą!
Na razie wszystko u nas w porządku - ledwo chodzę, podwozie boli;-)spałam tyle co nic, mimo, że jestem w pokoju 2 osobowym to dzieci na zmianę płaczą i ciężko spać.
(Kaja mała nie szczepiona i bez wit. K - problemów nie było)
No i tyle - mąz miała się Misią zająć, ale się rozryczała w niebogłosy - kochane dziecko tylko złośnica mała;-)
Pozdrawiam serdecznie!
Aga, super że wszystko w porządku, czekamy na powrót do domu :-)
Ja na zgagę nic nie biorę, ale czasami to i pół nocy spać przez nią nie mogę.
Też jęczę przez sen jak się obracam i podobno nawet chrapię ale to się zdarzyło tylko raz jak bardzo szybko zasnęłam.
Bo przewracanie jest koszmarne, w dzień człowiek przynajmniej jest rozruszany, ale w nocy wszystko boli dwa razy bardziej...
Aga- to sylwester już w domciu
Mnie najbardziej przerażają te 3 dni w szpitalu. Ja tam chyba zwariuje, bo u nas nadal jest zakaz odwiedzin, buu...co ja tam będe robić tyle czasu???
Paulinaa- mój mężowi też się udziela moja bezsennośćale na moje jęki to już nie zwraca uwagi
Poza tym gada przez sendziś jakieś żółtko mu dojrzewało
![]()
Mój niestety jak spał, tak śpi nadal-czołgiem go nie dobudzisz

reklama