D
dziunka24.
Gość
I na moja pasuja nawet ciuszki na 74 z niektorych firm. Wogole co ciuch to inna rozmiarowka 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sonia też juz zaczyna gadać po swojemu - najczęściej do karuzelki albo lali pozytywkiCieszy mnie to bardzo bo wczesniej komunikowała wszystko tylko płaczem a teraz potrafi "powiedziec": "mamo, gadam sobie z karuzelką, nic mi nie dolega, dobrze się bawię" ;-):-)
Za butlę to już dawno łapie tylko jeszcze nieporadnie tzn np łapie rączką w połowie otwartą a w połowie zamkniętąSwoją drogą często nam środkowy palec pokazuje...
Tak się zastanawiam po wczorajszej kontroli czy czyjaś dzidzia ważyła w 3tyg 5kg albo w 6tyg 5,7kg?? Czy tylko moja pociecha taka wielgachna po mamusi?![]()
dziunkaMoja w 3 tygodniu 4650, takze niedaleko. No i jest strasznie dluga i nie wiem co bedzie dalejDuza jest, bo strasznie ulewa a mimo to przybiera. Adam to postawny chlop i to chyba po nim, bo ja raczej malutka. Pediatra stwierdzila, ze mala ma wielkie stopy i ogolnie kawal z niej baby. Mozemy sie spodziewac ze przerosnie tate - 185cm.
dziunka
A ile tak może mieć ta twoja pociecha na długości?
Ja ostatnio mierzyłam moją i wyszło mi że plus minus ma ok 59cm![]()