no ejjjjj - wysylałam na gwiazdkę Tobie i Marzence po rozmiarze z mojego biustu - nie doszedł???? hmmmm...
Wiesz że właśnie myślałam o tym ostatnio!!

Że się umawiałyśmy i kurczę ...
No chyba gdzieś zginał po drodze.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ejjjjj - wysylałam na gwiazdkę Tobie i Marzence po rozmiarze z mojego biustu - nie doszedł???? hmmmm...

:-):-):-) - jak coś - slużę pomocą 
Wiesz że właśnie myślałam o tym ostatnio!!
Że się umawiałyśmy i kurczę ...
No chyba gdzieś zginał po drodze.![]()

achhhh te cholerne przesyłki![]()
Po Nowym Roku wysle Ci zatem jakąś połóweczke (mi wystarczyloby małe B ;-)) - chyba ze przyjdzie zwrot, to wyslę Ci z 1,5 rozmiaru, hahaha

Kochana jesteś :****

Jakaś taka emocjonalna się zrobiłam. Strasznie to ciężkie jest dla mnie.
?? koniecznie musisz zmienic monotonię w swoim zyciu na rzecz jakiś przyjemności (pod swoim adresem) w pojedynkę (np.jakis wypad z koleżankami, a M niech popilnuje domowej bandy), bądź we dwoje z M. BB jest super lekiem, ale nadal siedzisz w domku 

jak młoda zasnęla przed 22 to ja padłam razem z Nią....jakaś zmęczona byłam

chyba ogarnęła Cie jakas deprecha....trzymaj się, zrób coś dla siebie.....Aga_km ma racje

) sorrki ze tak mecze ale nie wiem co robic,w zasadzie to glupio mi bylo tam isc i sie prosic... ale z drugiej strony dlaczego nie
Wiecie co, nosz powinnam się obrazić!! I Kasia też!!!
Najpierw czekamy na Was całe popołudnie i wieczór, zjawia się tylko Marzenka wywołana tel. A jak już się zmyłyśmy spać, toście wylazły z pod łózek i zaczęły klikać na potęgę!!!! wstydźcie się.;-);-):-):-)![]()

o tej porze Młoda spała... a ja pewnie czytałam zamknięty i Twojego posta już przeoczyłam...Marzenko a co twoje dziecię teraz robi, że tu jesteś? :-)
dziękujemy za wsparcie... ja w ciąży przytyłam 21 kg, a ztego jakieś 10 trzyma się mnie rękami i nogami...Oj dziewczyny życzę wam powodzenia w zrzucaniu nadmairu, trzymam za was kciuki......

a Tobie fajnie, że tyle zrzuciłaś...!się rozumie;-)!marzena80- dzięki kochana, tylko wyślij w jakimś termoopakowaniu, żeby ciepła doszła!!!!
do mnie też nic nie doszłono ejjjjj - wysylałam na gwiazdkę Tobie i Marzence po rozmiarze z mojego biustu - nie doszedł???? hmmmm...

fajnie, że zakupy się udały! też bym chciała... tylko, że jak wchodzę do sklepu to wpadam w depresje i już mi się nic nie chce oglądać, a tym bardziej mierzyć... a szafy mi w szwach pękają, a wszystko ciasnebyłam dzisiaj na zakupkach poprawić sobie humorek i kupiłam sobie spodnie golfik i kamizelkę i mam w co się ubrać na jutrzejszą domówkę :-)

kupiłam tylko jakieś dwie pary dżinsów na wyprzedaży w Tesco i nie zamierzam żadnych więcej kupować...
Hello kobiety,witam:-);-)
Wczoraj nawet nie zajrzałam do Wasjak młoda zasnęla przed 22 to ja padłam razem z Nią....jakaś zmęczona byłam
![]()

Aga_km.. powiedz bo ja mialam sie starac o zasilek na wychowawczym..papiery juz w zasadzie wszystkie zalatwilam,tylko nie dam rady juz w tym roku ich oddac...nie wiesz czy moge to zrobic po Nowym,czy nie bedzie juz za pozno
Jakie trzeba spelniac warunki zeby dostac te drugie becikowe(u nas tez co innego na papierku) sorrki ze tak mecze ale nie wiem co robic,w zasadzie to glupio mi bylo tam isc i sie prosic... ale z drugiej strony dlaczego nie
![]()

, więc za nic w świecie teraz nie czuję wstydu czy nietaktu - w końcu to są pieniądze od państwa, na które z pewnością zasłuzyłam