reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Może źle to napisałam Pharmaceris oooo. 33 zeta:tak:
A ja bez akcji mam się stawić na CC i co? No ni ma wyjścia. Ja tam uważam że dzidziuś to i tak jakby nie było powinien z dziupli ładnie jak pisklaczek wychodzić a jak go wycinają to myślę że mu czy z akcją czy bez akcji i tak nie jest fajnie:(

Ostatnia edycja:
reklama
Dopiero co po poscie JoL-i pomyslalam sobie: dobrze, ze na razie jeszcze mam spokoj, a tu wchodze na nk i wiadomosc od mojej dawnej kolezanki z liceum, ktora jednoczesnie zalicza sie do rodzinki meza. Szczerze jej nie znosze, bo ma cos do mnie, tylko nie wiem co i ciagle tylko patrzy, zeby mi szpile wbic, ale oczywiscie za moimi plecami, kiedy mysli, ze nie widze/ nie slysze.
No i dzisiaj patrze: "witaj przyszla mamusiu..." i sto pytan do: jak sie czujesz, macie juz wyprawke, a jakie imie, a juz na pewno chcesz juz urodzic bla bla bla :wściekła/y: Niech sie ode mnie odchromoli, ciekawska menda. A... szyszke jej :-D

Jak wszystkie sobie tego szampanika zapodacie, to sie porody posypia, ojjj bedzie sie dzialo :-D

U mnie bezalkoholowy (nawet wczesniej nie wiedzialam, ze takie sa), mam nadzieje, ze bedzie w smaku podobny do prawdziwego. Za to cala butla dla mnie :-D Juz sprawdzilam, nie ma tam ani grama procentow, to moge pic do woli :tak:

A co do kreacji, to tez moge siedziec po nagu, mezowi by sie podobalo.

Orchidea, Meryen - witajcie i powodzenia w odrabianiu ;-) Ja odrabiam 2-miesieczne zaleglosci i kiepsko mi to idzie, bo ledwo czlowiek tu na biezaco wyrabia :-D

Agbar powodzenia!

Morka - bo Ty masz duzego dzidziusia, i jak piszesz, ze wszystko w brzuszek poszlo...

Ale Wam się nudzi :tak:
Zaczęłam nadrabiać, to ostatnia strona była 55, a jak skończyłam, to 57:-D

Nie wyspałam się nadal :cool: Te leki jakoś kiepsko na mnie działają :tak:

Patrysia co masz na obiad?
Dziewczyny jak zaraz nie zjem ziemniaków, to normalnie zwariuję!! :baffled:
Tak mi się chce zwykłych, gotowanych ziemniaków, że 5 kg bym zjadła, a w domu mam 2 (2 sztuki):nerd:
Zaraz sobie ugotuję i zjem :tak::-D

Pogoda u nas okropna, pada śnieg, ślisko na ulicach, było buuummmm, S. był, szambiarka uderzyła w autobus :errr: o zapachach jakie były S. mówić nie chciał :confused::-D

Dorciaa super masz Oliwierka :-):-):-) Dobrze, że masz pamiątkę Kiedyś mu pokażesz talent taty :-D

Patrysiu a Ty się nie przejmuj M. :tak: Mój też się boi i jak krowie na rowie musiałam mu tłumaczyć, że można, ale to nic nie dawało :tak: Wczoraj sam lekarz powiedział, że można i to dużo można (czyt. trzeba) i po powrocie mój mąż powiedział, że 'Myślałem, że to ode leków mi ostatnio w ogóle nie staje, a to chyba moja psychika była' :tak: Tak więc jak już stanął, to zasnęliśmy :-D I pupa :dry: Nic nie było :-p Za to co się w nocy działo... Uuuuuuuuu uuuuuuuu :-) W moim śnie ... :-D:-D:-D Czy to normalne?!:confused:
:-D:-D:-D

A moja kuzynka nie miała czopa, a rodziła 3 razy!! I nigdy go nie widziała!! Druga kuzynka też ma 3 dzieciaczków, a czop był przy 2 porodzie - jak rodziła bliźniaczki :tak: Nie jest powiedziane, że wszystkie GO zobaczymy :tak::-D:-D:-D
Golanda czekaj do piątku!! :tak:

WSZYSTKIE CZEKAMY NA STYCZEŃ !!! :-D:-D:-D

A w niedzielę o 20 (nie wiem, którą - na pewno styczniową) będzie na tvn SŁODKI LISTOPAD!! Jak nie oglądałyście, a chcecie popłakać, to polecam :tak::-D:-D:-D

Witam nowe Mamusie :tak:

Idę te ziemniaki gotować :tak::-D

(Brzuch mnie boli, jakaś noga mnie napiera na coś :sorry2:)

MI czop tez odchodzi i bole coraz czestrze i mocniejsze. Czekam na dalszy rozwuj teraz to pojade do szpitala jak pokaze sie krew , albo wody odejda, lub nie bede mogla wytrzymac bolu , ja jeszcze nie chce rodzic.

EMILCIA ja mam prościutki obiadek:-)bigosik(pozostałości ze świąt)i do tego ziemniaki gotowane:-)ps.ach te chłopy:nerd:zobaczymy czy uda sie przemówić co nieco a jak nie to jak to mówia szyszke w dupe :-D

Mykam na obiadek;-)

Może źle to napisałam Pharmaceris oooo. 33 zeta:tak:
A ja bez akcji mam się stawić na CC i co? No ni ma wyjścia. Ja tam uważam że dzidziuś to i tak jakby nie było powinien z dziupli ładnie jak pisklaczek wychodzić a jak go wycinają to myślę że mu czy z akcją czy bez akcji i tak nie jest fajnie:(

Masz rację ale wszystko zależy od sytuacji - u mnie było niebezpieczeństwo że mała nie urodzi się żywa jeśli akcja porodowa się zacznie a mnie nie będzie na stole (ułożenie miednicowe i pępowina wokół szyi i tułowia) więc nie było na co czekać - ale zgadzam się jeśli maleństwo nie jest jeszcze gotowe i "spokojnie" czeka sobie jeszcze w brzuchu to takie "wyciągnięcie" go może być mało przyjemne....ale wole takie rozwiązanie niż uduszenie się dziecka:sorry2:

Dormark trzymam kciuki, żebyś jak najdłużej wytrzymała :tak:
Ja się zaraz zbieram na wizytę do szpitala, a strasznie mi się nie chce, pogoda jest taka, że psa szkoda wypuścić. No ale jak mus o mus :sorry2:Obym tylko w autobusie nie zasnęła, bo oczy to mi się same zamykają ;-)
Hehehe Kobietki piszecie, że nerwy by Wam puściły jakby tak Wasze dziecko po nocy szalało ;-)Uwierzcie, że ja też zrywam się z łóżka podminowana jak nie wiem co, ale wystarczy, że wejdę do Olisia, a ten na mój widok siada, szczerzy się tym swoim słodkim uśmieszkiem i zaczyna sobie bić brawo i wszystkie nerwy mi przechodzą, bo jak tu się długo na takie Słonko gniewać :-) Po prostu chłopina wie co na mamusię działa łagodząco :-)

ale zgadzam się jeśli maleństwo nie jest jeszcze gotowe i "spokojnie" czeka sobie jeszcze w brzuchu to takie "wyciągnięcie" go może być mało przyjemne....ale wole takie rozwiązanie niż uduszenie się dziecka:sorry2:

A no jasne:tak: I właśnie jak zawsze z jednej strony lepiej żeby posiedziało a z drugiej to ja już mam dość tych nerwów i wolę żeby było po:-)

reklama
Do góry