reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
a ja się nie przejmuję wielkościa torby :tak: biorę taką na kółkach, wielkość z tych średnich. Mam to gdzieś jak mi któraś babka coś powie to jej nagadam, że skoro nawet papieru toaletowego nie mają to niech się nie dziwi!! :blink:
podkłady, pampersy, pap.toaletowy, ręcznik, szlafrok to się tak mówi ale to są ogromniaste rzeczy.

co racja, to racja:-D:-):tak:

Co do ubranek z reala(nie żebym reklamowała mój zakład pracy:sorry2:) to myślę,że naprawdę się opłaca.Body za 4złote to taniocha.Przecież dziecko i tak szybko wyrośnie i nawet materiał nie zdąży się zeszmacić...a jak nawet to strata nie zaboli.Po ubranka super jakości to trzeba by do drogiego sklepu zachodzić.

słuchajcie, w realu są teraz wyprzedaże i w gazetce widziałam fajne ciuszki w niskich cenach. Czy wg Was jest sens kupować w tym markecie czy nie za bardzo bo mogą np byc słabej jakości materiału?

nawet jesli słabsza jakość, to dzidzia raz-dwa wyrośnie i nie szkoda wyrzucić :tak:

sorka że tak post po poscie...

znalazłam miejsce gdzie można go obejrzeć po uprzednim umówieniu się:
WÓZEK BEXA B4 DLA DZIECI
a Katowicach - dla zainteresowanych

a my zamówiliśmy BEXE b4 bez oglądania ;-) tzn widzieliśmy raz w centrum handlowym jakaś para wiozła dzidzię ;-)

misia2010 swietny wozio :)
MONISKABE wozek fajowy tylko troche drogi ,ja bym tyle nie dala moze znajdziesz cos tanszego :) nie masz gdzies pod nosem komisow ? nieraz mozna pozadne markowe wozki tanio kupic :)

dziś kupiliśmy wanienkę. w sklepie na półce wydawała się ogromniasta, a jak postawiliśmy w domu, to wyszło, że taka malutka ;-)

kupiliśmy też szczotkę do włosków z naturalnego włosia i grzebyk i nożyczki do paznokietków :-) i żelowy gryzaczek ;-)

Dla dzidziusia wszytsko dają, od pampersów po wyprawkę. Zapyatłam czy wobec tego na wyjście jakieś ubranka musze wziąć, śpiwór itd to powiedziała ze tez nie ma takiej potzreby, ewentualnie zeby z sobą kocyk wziąć grubszy bo oni ubieraja dziecko cieplutko i wkładaja w rożek i w cos tam jeszcze:szok:
I ten rożek się zabiera do domu?? Jakiś bogaty szpital ;-)

no no tylko pozazdrościć:tak::tak::tak:

w sumie tak powinno być wszędzie

wow, Ewcia, super masz :tak:

I ten rożek się zabiera do domu?? Jakiś bogaty szpital ;-)

wszytstko z czego korzysta dziecko tj. ubranka, kocyk, rożek, butelkę zabiera sie do domu. Ale to dlatego ze tak jak pisałam wczesniej to prywatna klinika i za cc musze dopłacić 1700 zł (poród w znacznej części refundowany przez NFZ) więc za tą kasę to jeszcze z 5 paczek pampersów mogliby dołożyć:-D

reklama
co do wózków-polecam forum wózkowe na gazeta.plhttp://forum.gazeta.pl/forum/f,22462,Wozki_dzieciece.html

tam jest full opinii mamus o poszczególnych wózkach, ich wadach i zaletach w codzeinnym uzytkowaniu.

moniSkaBe-wózki Coneco nie maja na forach najlepszych opinii, podobno szybko sie rozklekotują...Ale nie uzywałam więc nie wiem ile w tym prawdy

Do góry