reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

no to ja przy Tobie nie staję - mam 168 cm i 66-67 kg:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
co Ty chcesz od swojej wagi?? jest bardziej niz idealna!!!!
Powiem Ci, że jak wazyłam 55 kg to było super (super tez bylo przy 57-58 i tyle też chciałabym ważyć)!! ale znowu jak schudłam do 52 to juz tak fajnie nie wygladalam (zeskanuje fotki to sama ocenisz)
dobra kochanie dawaj te fotki...
wiesz moze i jest ok ale ja sama sie zle tak czuje:zawstydzona/y:
nie mieszcze sie w swoje ubrania z przed ciazy bo przez te 4 kilo tylek mi nie wchodzi w rurki:-D:-D:-D

reklama
dobra lecę poszatkować tą kapuche i podsmażyć mięcho ... bo jutro za wiele czasu na gary nie będę miała:sorry2:...

mam nadzieję, że jeszcze tu dzisiaj z wami posiedze :tak::-):-):-)

dobra kochanie dawaj te fotki...
wiesz moze i jest ok ale ja sama sie zle tak czuje:zawstydzona/y:
nie mieszcze sie w swoje ubrania z przed ciazy bo przez te 4 kilo tylek mi nie wchodzi w rurki:-D:-D:-D

postaram się je przeskanować jutro bądź po Nowym Roku... sama zrozum powrot do starych albumow powoduje u mnie lekką delirkę :sorry2::zawstydzona/y::sorry2:
wierzę, że temat kg rozwinię się nową potęgą z dniem 01.01.2010 - wiec bede miala dodatkową motywację :tak::-D:-D:-D

wiesz co Paula - a może Ty się z butów odchudź - na rzecz takiej agi_k_m :-D:-D:-D

dobra .... lecę... normalnie wyrodna matka ze mnie - zostawiałam jagę u mojego taty (bo niby ciacham kapuste), a ja sobie siedze w najlepsze przed kompem :sorry2::sorry2::sorry2:
:-D:-D:-D dobra lec szalona kobito siekac ta kapuche:-D:-D:-D do poznie:-):-):-)

Paula dobrze że sie wkońcu odezwałaś babeczko ty moja na NK ci napisałam nie wiem czy czytałaś - gdzie sie zaszyłas zdązyłam sie 10 razy stęsknić za toba wariocie hehe przygotowana na wieczorek pozny po połnocy bo My dwa dni oblewamy nasze 8- miesięczniczki i Nowy Roczek hehe
czytalam czytalam...juz jestem bo synek mi zasnal na dole :-) no tak 2 dni picia

reklama
Do góry