reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
no coś ty jeszcze mnie byczek na różki weźmie hehe uparcuszek - niop Oli łagodniej przechodził ale trudno wrażliwiec z niej i tyle :-) teraz tatulek na piłce ją usypia i dobrze
no to dobrze niech troszke tatko sie pomeczy a co:-D:-D:-D

dzieki, już Iepiej. A fajeczka , jak zapytaIaś to zachciaIo mi sie strasznie paIić:szok:.
co fajeczke:szok: no nie cybuchy bedziecie ciagac:-D:-D:-D ja juz 4 rok nie pale czasem cos mnie tam tknie ale nie zaparlam sie i juz:-):no::-):-)

Mamstud, nie paI!!!!Kurczę tyIe nie kopciIaś aż szkoda zacząc.

Nie wiem czy dobrze doczytaIam- MaIinka paIi?Jakos miaIam wrażenie,że to taka grzeczna dziewczyneczka.

To świetnie, że już lepiej! Andrzej przechodził grypę jelitową kilkanaście razy, w tym kilka w szpitalu więc wiem co to znaczy...
To chodź ze mną popykać :-)
ja Ci popykam no cos ty...:-)
idz z mezem popykac:-D:-D:-D:-D i nie pal....fujjj
wiem ze jest ciezko no ale zobacz ja jakos dalam rade:tak:

Paula ja od 1,5 roku nie palę, tak tyko sobie gadam....Chociaż fajki dziś kupiłam...

monika a grzeczne dziewczynki nie palą?:-)

A jesli o fajeczki moj M poraz kolejny od przyszłego roku rzuca - koń by sie uśmiał dakje mu tydzień i znowu zapali hehe
:-D:-D:-D:-D dobry jest moze wytrzyma..:-)

PauIa ,zazdroszcze zaparcia. Kuzwa ,ja od papierosów nie umiem sie odzwyczaić.
no wez ja palilam przed Nikim pozniej troche po ale moze z 3 miesiace... ale jak moj M rzucil to ja z nim aby jedno drogiego nie ciagnelo i tak juz prawie 4 lata bedzie:tak:

reklama
Dziewczyny ,jakie jesst wasze zdanie na temat sadzania na nocnik naszych maIeństw. Wszystkie mamy starsze dzieci i juz to przerabiaIyśmy. U mnie nie poszIo to tak Iatwo i maIy miaI okoIo dwa Iata jak zacząI chodzic bez pieIuch.

Do góry