reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Nie no raczej na pewno nie byl to masaz szyjki tylko pan doktor taki delikatny:-D:-D

Oki trzymajcie sie dziewczynki w dwupakach ja lece do lozeczka bo malz obiecal po plecach podrapac:-)
Poza tym moja mama zebrala juz op... ode mnie bo mi zaczela psa rozpieszczac, pojechalismy do szpitala , wracamy a bydle lezy sobie na kanapie i trzyma ten swoj konski lepek mamie na kolanach a ta go za uszkami drapie:-D:-D oczywiscie jest juz jego najlepsza przyjaciolka:sorry2: juz widze jak maly sie urodzi co sie bedzie dzialo:-D:-D
Dobranoc dziewczynki, spokojnej nocy bez zgagi:-)

reklama
Zapytam, bo spać nie będe mogła po nocach ....
i jak jest z takim ptaszkiem? jest jakaś różnica niż ze zwykłym?

A nie śpij tylko kombinuj i myśl!! :-D:-D:-D:-D bo ojjjj dużo, dużo tracisz....:-D:-D:-D
Siusiak jak siusiak. Ja różnicy nie widzę. Tzn nie ma w praktyce. Może inaczej : to chyba indywidualna sprawa mężczyzny. Gdybym znała mojego m z "przed" i "po" to może mogłabym coś powiedzieć, ale znam tylko taką wersję a ta mi bardzo odpowiada :-D Poza tym to chyba kwestia przyzwyczajenia, bo sobie takiego nie obrzezanego teraz nie potrafię wyobrazić... tzn jakiś nieładny taki jest w moich myślach.... :sorry2: Nie wiem sama. Tutaj nie mogę być obiektywna bo mój m ma generalnie ślicznego ptaszka, jak z żurnalu dosłownie :-D:-D:-D:-D i ciężko mi powiedzieć czy obrzezanie ma z tym jakiś związek czy nie.
Zagmatwane to co napisałam, ale mam nadzieję, że zrozumiałe... :sorry2:

Morka - Po 2 godzinach prób udało mi się zmniejszyć foty bo miałam wyrzuty sumienia, że Ci się komp wiesza przeze mnie....

bylam dzis na KTG i na ponownym wymazie na paciorkowca - nie wiem czy wam wspominalam, ale mój gin zgubil poprzedni wymaz. Nie wiem jak to możliwe, a może sobie wziął :confused::-D:-D fetyszysta jeden

I ciekawe co z tym robił...tylko pomyśl.....:-p:-D

Witam serdecznie miłe Styczniówki!
Jestem z Wrocławia. Oczekuję na Synka, termin porodu mam 7 stycznia. Na forum jestem nowa, choć od kilku tygodni je śledzę. Dziś postanowiłam sie ujawnić, bo lepiej póżno niż wcale ;-). Najprawdopodobniej będę miała CC, rodzę w szpitalu klinicznym na Chałbińskiego.

Trzymajcie mnie, bo wyjdę z siebie i nie wrócę :sorry2: :sorry2:Bin Laden w pieluszce właśnie próbuje wrzaskiem wymusić noszenie na rękach:sorry2:Chyba zapomniało to moje dziecko o spaniu:sorry2:

Oliś Cię przygotowuje na przyjście Jessi poprostu :-D Swoją drogą podziwiam Cię, bo taki mały terrorysta potrafi dać w kość a Ty i tak zawsze uśmiechnięta! :tak::-D
Miłej nocki!

Pumpkin uwierz, że teraz do śmiechu mi nie jest ;-) Weszłam w końcu do Olisia, a ten tradycyjnie szczerzy się, świruje i na śpiącego w ogóle nie wygląda :sorry2: A już był taki okres, że pięknie zasypiał o 21 i spał do rana. Niestety odwidziało mu się, wyspał się za wszystkie czasy i teraz nadrabia gadzinek mały :-)
Miłej nocki, ja tu pewnie jeszcze troszkę pobeceluję ;-)

Witajcie mamuśki weszłam zameldować Wam że żyje i jestem jeszcze w dwupaku dawno mnie tu u Was nie było ale staram się podczytywać.Ogólnie się oszczędzam i też już z utęsknieniem czekam na maluszka ale muszę jeszcze trochę wytrzymać bo u mnie troszkę za wcześnie.Ja również jutrzejszego sylwestra zamierzam spędzić w domku przed tv ale już wymyśliłam pyszną kolację i chyba też zakupie picollo,a po 24 niech się dzieje co chce bo synuś już styczniowy będzie:-D

reklama
Kacha_wawa - podziwiam, jedno maleństwo w domciu, drugie w brzuszku, i trzeba wszystko ogarnąć. Naprawdę dzielne mamuśki :-). Ale być może "cierpliwość" sprzedawana jest na kg, to ja się zgłaszam pierwsza w kolejce. Zazdroszczę, że masz tylko +5 kg. Ja zostałabym rekordzistką wśród styczniówek, bo u mnie wyszło +22. Pewnie dlatego, że nie miałam mdłości. Mdliło mnie jedynie wtedy, gdy nic nie jadłam.
Morka- aby zapobiec rozstępom używam oliwki dla dzieci. Smaruję się po kąpieli na mokre ciało. Na mnie jak na razie działa.

Jutro dzwonię do gina po informację dotyczącą terminu CC. Rodziłam już SN trzynaście lat temu, więc teraz będę miała porównie. Ogólnie jestem nastawiona b.pozytywnie. Może dlatego, że pierwszy poród miałam wywoływany kroplówką. Trafiłam na porodówkę bez skurczy, bo byłam tydzień po terminie, a na patologii nie było wolnych miejsc.

Do góry