reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Pasibrzuch, jak nie zejdzie to jutro a najpóźniej pojutrze chyba pójdę im pokazać... dzisiaj to nawet nie ma takiej opcji że z domu wyjdę....

Kaja - sama :baffled: Mężol w pracy, ale może to i lepiej bo pewnie dalej bym się na iego darła.. Zupełnie nie wiem czemu jestem taka podminowana dzisiaj.... U mnie jest po 22, czyli 2 h różnicy z PL (GMT+3h)

Morka - nie wiem zupełnie jaki wpływ mają więzły czy ew infekcje na znieczulenie i cc. Mi anastezjolog wczoraj osłuchiwała płuca, badała więzły, gardło i tętno Do tego 3 fiolki krwi ze mnie spuściła... No i oczywiście 1000 pytań do.... :sorry2:

Pumpkin dobrze ze sie na wylot nie przewiercilas bo ja tak kiedys zrobilam!:-(
A z kasy sie koles bardzo ucieszył i od razu zadzwonil do mnie i potem przelał pieniazki, dobrze ze na uczciwego faceta trafilam, bo przez glupote moglam nie dostac tej kasy z powrotem. Gosc sie usmiał a ja sie wytlumaczyłam roztargnieniem ciazowym:baffled:

A gula mysle ze ma szanse sie wchłonąc jeszcze.

Na bóstwo się nie robię bo uznałam, że jestem bóstwem i tak .. :-D:-D

Kaja i masz racje:tak:

Ja juz jestem spokojna, ze córcia nie bedzie z 2009 roku;-)

Ja tez jestem spokojna:) kurcze fajnie ze tylu nam sie udalo dotrwac:)

M. zaskoczył mnie lodami śmietankowymi z truskawkami i brzoskwiniami w syropie:szok::cool2:pycha druga porcja później:cool2:
Coś się nasi panowie na lody umówili. Mój też przyniósł całe pudło, a nie kupuje NIGDY lodów. Chyba coś przeskrobał.:dry:
A ja właśnie wcinam ciasteczka z budyniem i wiśniami. Mniam, mniam.

Kupiłam wypełniacz i idę zalepiać dziurę w ścianie... Ciekawe czy uda mi się jeszcze bardziej zdemolować Polciowy pokój czy już raczej nie...
A! bo zapomniałam wam napisać, że wyłamałam drzwiczki w nowej komodzie mojej córy jak układałam pieluchy.... :baffled: Zapomniałam, że są otwarte i chciałam odejść na bok i nogą wyłamałam. Drewno sosnowe więc mięciutkie.. Ryczałam pół dnia. Mąż już chciał jechać nową komodę kupować ale nie chciałam. Sklei listwy i powinno być ok...

Macy nie kuś lodami! Ciasteczkami z budyniem też nie! Zabraniam! :-D

Pumpkin, macy dobrze prawi.. weź nie remontuj już nic... zostaw na Nowy Rok - a że ci bliżej o dwie godziny do niego to już niedługo ;-)

Już zalepiłam. Kupiłam taki gotowy wypełniasz, wycisnęłam trochę na obszar, wyrównałam szpachelką (podczas jej poszukiwania znalazłam gwoździe...:dry:) i koniec. Niech sobie schnie. Po drodze jeszcze zalepiłam dziurkę w łazience bo mi się spodobało :-p Rączki i szpachelka już umyte.:-D

Już zalepiłam. Kupiłam taki gotowy wypełniasz, wycisnęłam trochę na obszar, wyrównałam szpachelką (podczas jej poszukiwania znalazłam gwoździe...:dry:) i koniec. Niech sobie schnie. Po drodze jeszcze zalepiłam dziurkę w łazience bo mi się spodobało :-p Rączki i szpachelka już umyte.:-D
Pumpkin zdecydowanie mąż ci jest zbędny w domu - oświadczam :-D

reklama
Do góry