reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

hej dziewczynki :)
ja również życzę wszystkiego najlepszego w tym Nowym 2010 Roku, aby spełniły się wszystkie marzenia, a przede wszystkim aby nasze dzidzie pojawiły sie na świecie zdrowe i żeby NAS to zabardzo niebolało :)

Ja cos dzisiaj chyba przesadziłam z robotą. Mieliśmy nie robić żadenej imprezki ale rodzice i teściowie zadzwonili że wpadną do nas posiedzieć. A więc mimo to musiałam posprzątać, zrobić coś do jedzonka no i jechać na zakupy. Mam lekkie skurcze ale te kilka godzin jeszcze napewno wytrzymam :)

Kurcze, mój piesio nie wie już gdzie się schować...... boi się strasznie jak strzelają :(

reklama
Ja jestem na sylwestrze z polsatem jakby kto pytal a w miedzy czasie was podczytuje.

morka - nie prasuje... będzie bardziej naturalnie :-D
Moja bokserka nigdy nie jest wzruszona petardami... jakaś taka dziwna :tak:

Ja mam boxera w PL i on petardy w zeby lapie:sorry2: samobojca w zeszlym roku sobie pysk poparzyl:tak:

Pumpkin a na jakie znieczulenie sie decydujesz? Ja nadal mam z tym dylemat:sorry2:

Pumpkin może wpadniesz do mnie ? Mam kilka rzeczy do zrobienia:tak: a chłopa się chyba nie doproszę:baffled:
Zaraz normalnie zabiję zwierzę:wściekła/y:Prochy nie działają :no: :wściekła/y::no:

Pumpkin, to może to naprawianie już zostaw na nowy rok?
A ciasteczka pierwsza klasa...:-p

Pumpkin, to może lepiej na razie już niczego się nie dotykaj dzisiaj, co?
Małż zajął kompa, ale ściemniłam, że fajny program w TV leci i zwolnił mi miejsce ;-)
Lecę poleżeć, jakoś tego sylwka dzisiaj nie czuję, ale to pewnie dlatego, że ważniejsze i bardziej wyczekiwane dni przede mną :-D

morka - daj zyć biednemu... a może mu szapana podlej... lekko muj się w głowie zakręci i będzie spokoj :-D
jola - czyli to bokserska przypadłośc nie robić sobie nic z petard
Pumpkin - wiesz co.... u Ciebie bliżej 24.00 i ja specjalnie dla Ciebie tylko.. życze ci kochana abyś nigdy więcej nie spędzała sama Świąt i Sylwestra ani żadnej innej ważnej daty. No i aby Polcia gładko wyszła na świat i zmieniła Twoje życie na zawsze! ;-)
macy, jola - czy wam też trzeba życzyć o innej porze? coś mi mózg lasuje a jeszcze szampana nie piłam :-D

A mi mąż dał swojego laptopa słuzbowego:-)
i tak sobie siedzimy obok siebie z kompami na kolanach:-D:-pciekawe kiedy córa sie obudzi bo juz strzelaja za oknem:zawstydzona/y:ciezka noc przed nami...

kaja po alkoholu jest jeszcze gorszy i gwałci:wściekła/y: Związałam mu ryj rajtuzą ale i tak otwiera japę:angry:
Mam Sylwester życia normalnie:happy2: Norma Co jeden to lepszy:sorry2:

Morka nie duś, ale musiałam napisać, bo pozytywnie zaskoczona zostałam, od wczoraj gadałam o lodach, bo Kaja o 23 o nich pisała i zrobiła mi smaka:-):tak:
Macy może oni coś sugerują;-):-p:sorry2:
Pumpkin zastanów się według zabobonów będziesz teraz cały rok robić remonty;-)

A teraz link: patrzcie i podziwiajcie oto moi faceci:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=llt2xgPcNV4"]YouTube- 20090904005[/ame]

reklama
Do góry