reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witajcie dziewczynki:-)
Pierwszy raz pisze na waszym watku bo bylam na grudniowkach(termin mialam na 26 grudnia)...
No,ale jak wiadac mojej dzidzi sie nie spieszy...Mam juz codzienne wizyty w szpitalu i ktg...No i zadnych skurczy...
Po malu to juz sie zaczynam denerwowac...Czuje sie jak slon,boli mnie kregoslup itd a moja Juniorka tydzien temu miala juz 4 kg(maly klops)...

Pozdrawiam wszystkie przyszle mamuski:-)

reklama
Jola, Kaja to chyba do nas te aluzje rzuca.

To każda wie do kogo to kierowane :cool2: i proszę... witamy kolejną przeterminowaną - agnieszko - miło nam. Może ty się weźmiesz za rodzenie bo te nasze przeterminowane myślą do wiosny czekać... :rofl2::angry: Nie wiem.... coś tu się komuś przestawia :-D
emilcia - zestawienie super ale kompletnie nieprzydatne bo tu niektóre mają wiekszość objawów od miesiąca i nie rodzą :happy2::happy2::happy2::-D

Agnieszka, my możemy Cię zaadoptować. U nas miejsca jest dużo. :-)

Kaja, jak mówią, uderz w stół, a nożyce się odezwą.;-)

Wronek, ja mam taką samą sytuację jak Ty. W zasadzie termin dzisiaj - z kółeczka mi stuka, ale z OM mam na poniedziałek.

edit:
Właśnie spojrzałam na mój suwaczek - ten ostatni - a tam napis: dzisiaj poród. Prorocy jacyś czy co?:dry: Ciekawe, co będzie jutro na suwaczku.:-p

Ostatnia edycja:
macy to ty naprawdę już wyjścia nie masz jak tylko stawić się w szpitalu dziś :-D no chyba, że chcesz wziąść wzór z agnieszki - od 26 przeterminowana - tylko nie idz jej śladem całkiem i się na inny miesiąc nie przerzucaj :-D

my chętnie adoptujemy wszystkie do nas ale nie oddajemy tak łatwo :-D:no::-D

Przepraszam że zawracam Wam głowę ale Dziewczyny powiedzcie mi czy któraś z Was ma ciągłe kłucie w pochwie?? (Coś jakby igłą ktoś kłuł:-() Jak złapało mnie 4 godziny temu tak trzyma non stop i boli.:-(

Ja tak mam!! Jak za dużo siedzę to mnie kuje!

Kończe czytać i zmykam pod prysznic.

reklama
Sylwia a co spakowałaś?? :-)

Mnie w niedzielę pospiesznie pakował Sławek, torba jest w samochodzie cały czas, więc nie wiem co tam jest :tak:

Jutro przyniesie mi torbę, to sobie posprawdzam :tak:

Nie idzie mój mąż dachów odśnieżać - uffffff :-)

I od jutra ma urlop!! :tak::-D:-D:-D Koledzy stwierdzili, że musi być ze mną w domku, bo takie coś jak mam, to poród zwiastuje :tak: A oni przecież obcykani w tym temacie :-D
Tak więc od jutra mam męża w domu przez miesiąc :tak::-D
A co będzie jak się przeterminuję i urodzę w lutym:confused: Kto mnie za rączkę potrzyma:confused::-D

Do góry