reklama
P
patrysia*
Gość
WITAM:-)
No to kto teraz na brąz
męczą dolegliwości męczą ale co zrobic
;-)
EMILCIA co za gburasy z teściów
olej olej olej co tam obchodzą cię "obcy" ludzie najważniejsze że rodzice cię wspierają i mam nadzieje że S w pełni całkowitej bedzie także wspierał
teraz dzidziuś najwazniejszy a że teściowie tak gadaja bo poprostu mają prolblem ze sobą i niestety żeby poczuć się lepiej musieli sobie kogoś wyszukac do takiego traktowania i niestety padło na ciebie ale nie martw się bo jesteś super kobitką a im to tylko w twarz można się wyśmiac i powiedzieć"JAK MI WAS ŻAL" i to tyle;-)
Edit:hehe o tym "Poród na wesoło" to już dawniej poczytałam i no fakt niezłe ziezłe
No to kto teraz na brąz

ajenka współczujeWitam przed snem ,choc dzis przespalam caly dzien , boli jka codzien , juz zaczynam przyzwaczajac sie do tego bolu , jaka sadystka ze mnie.
Co do chumorkow to ja sie ciagle dre , nic ie nie pasuje.
Do obiawow doszla zgaga , lekkie puchniecie i wymioty, takze jest super.
Mi galaretka ciagle wychodzi tak po kawalku , wczoraj pojawila sie lekko zarozowa a dzis juz przezroczysta , ciekawe jak dlugo w tym stanie dotrwam, brzuch juz nadole skurcze co chwila ,ale jak mow moja gin dopuki moge je wytrzymac to jeszcze nie czas.Oki ide zwymiotowaci klade sie dalej .
.

daj zdjątko to zobaczymy czy się obiżyłBardziej poczułam niż zauważyłam. Sobie akurat kucałam i poczułam jak mi coś tam na dole "pękło". Nie było to bolesne. Widocznie to był moment jak mały zszedł niżej. Patrzyłam na siebie w lustrze i nie byłam w stanie stwierdzić, czy jest niżej czy nie.
Mama i mąż nie zauważyli, ale to z prozaicznego powodu iż widują mnie codziennie. Zauważyła to moja teściowa i teściowa szwagra. Z nimi ostatni raz widziałam się kilka dni temu.

a moze ty PAULA brąz co;-)Swoją drogą- dosłownie cieknie ze mnie śluzi to taki gęsty, galaretowaty, ciągnący (sory za szczegółowy opis). Ale może to przez to, że od naprawdę długiego czasu nie serduszkowałam, a teraz zaczęliśmy i to całkiem intensywnie
![]()
EMILCIA co za gburasy z teściów

Edit:hehe o tym "Poród na wesoło" to już dawniej poczytałam i no fakt niezłe ziezłe

jola.24
Fanka BB :)
Witam porannie a raczej poludniowo
Moje malenstwo tez ani mysli wychodzic, choc wczoraj wieczorem mialam bole brzucha dosc silne ale przeszlo i dzis znowu nic
Nadrobilam was od wcozraj, nawet nie bylo duzo, a ja sie zaczytalam opisami porodow na grudniowkach
nie wiem czy to dobry pomysl czytac teraz:-)
emilcia nie wiadomo jak ci rozsadnie doradzic co do tesciow. Ja ze swoja tesciowa pol roku nie rozmawialam przed slubem i nie jezdzilam tam wogole, ale T wrecz namawialam na dobre stosunki z nia, wkoncu matka to matka. On tez przezywal bardzo ale mnie nie naklanial na wizyty itp. Przemowilysmy do siebie przed samym slubem i do tej pory jest ok, stala mi sie prawie tak bliska jak mama, martwi sie, dzwoni a w sylwestra sie poplakala ze szczescia ze wytrzymalam do nowego roku z malenstwem. Takze jestem chyba przykladem na to ze wszystko sie moze zmienic i dlatego trzymaj sie i nie zalamuj, najwazniejsze ze masz kochajacego meza;-)
Jak ja juz chcialabym miec moje malenstwo, i tez mam zmiany nastrojow takie ze az mi wstyd czasami
to chyba oczekiwanie
Milego dnia dziewczynki

Moje malenstwo tez ani mysli wychodzic, choc wczoraj wieczorem mialam bole brzucha dosc silne ale przeszlo i dzis znowu nic

Nadrobilam was od wcozraj, nawet nie bylo duzo, a ja sie zaczytalam opisami porodow na grudniowkach

emilcia nie wiadomo jak ci rozsadnie doradzic co do tesciow. Ja ze swoja tesciowa pol roku nie rozmawialam przed slubem i nie jezdzilam tam wogole, ale T wrecz namawialam na dobre stosunki z nia, wkoncu matka to matka. On tez przezywal bardzo ale mnie nie naklanial na wizyty itp. Przemowilysmy do siebie przed samym slubem i do tej pory jest ok, stala mi sie prawie tak bliska jak mama, martwi sie, dzwoni a w sylwestra sie poplakala ze szczescia ze wytrzymalam do nowego roku z malenstwem. Takze jestem chyba przykladem na to ze wszystko sie moze zmienic i dlatego trzymaj sie i nie zalamuj, najwazniejsze ze masz kochajacego meza;-)
Jak ja juz chcialabym miec moje malenstwo, i tez mam zmiany nastrojow takie ze az mi wstyd czasami

Milego dnia dziewczynki
ASIAX
Witam Styczniówki, Mikołaj śpi więc mogłam troszkę poczytać, niestety nadrobić nie dam rady, męczą mnie ciągle szwy, czy któraś wie ile czasu się rozpuszczają?
Ponieważ nie było mnie w Sylwestra i Nowy Rok, chcę wam życzyć dużo Zdrowia, Szczęścia i Miłości, no i pomyślności dla Kruszynek tych które są już z Wami i tych które są jeszcze w brzuchalkach.
Ps. A nasze grudniowe dzieciaczki są już o rok starsze
Ponieważ nie było mnie w Sylwestra i Nowy Rok, chcę wam życzyć dużo Zdrowia, Szczęścia i Miłości, no i pomyślności dla Kruszynek tych które są już z Wami i tych które są jeszcze w brzuchalkach.
Ps. A nasze grudniowe dzieciaczki są już o rok starsze

kruszynka0988
Wdrożona(y)
Witam sie jeszcze przed południowo
Byłam dzis z mala na spacerku pierwszy raz zostalam poniekąd zmuszona ale mam nadzieje na dobre nam to wyjdzie zeszło nam 2godz. a mala dalej spi a jadla przed 8 od tamtej pory nic
hehe poza tym wszystko dobrze zaczela przybierac na wadze i odpada jej kikutek
.
Widze ze wszystkie dzis mialy dobry sen bo pusti w nocy byly lece nadrabiac reszte buziaki

Byłam dzis z mala na spacerku pierwszy raz zostalam poniekąd zmuszona ale mam nadzieje na dobre nam to wyjdzie zeszło nam 2godz. a mala dalej spi a jadla przed 8 od tamtej pory nic

Widze ze wszystkie dzis mialy dobry sen bo pusti w nocy byly lece nadrabiac reszte buziaki
Paulinaa
Mama Adasia '2010
Przepraszam że zawracam Wam głowę ale Dziewczyny powiedzcie mi czy któraś z Was ma ciągłe kłucie w pochwie?? (Coś jakby igłą ktoś kłuł:-() Jak złapało mnie 4 godziny temu tak trzyma non stop i boli.:-(
Ostatnia edycja:
Pumpkin
E_milcia - Co za ludzie!!!! Pomijając już ich wszystkie komentarze i opinie, uważam że masz prawo do odbioru swojej własności i nic im do tego!! Bo laptop jest TWÓJ, nawet jeśli stać Cię, żeby kupić 10 kolejnych, to nie powinno ich wcale interesować!
Przykro mi, że są tak zacofani umysłowo a Ty musisz się z tym mierzyć i znosić...
Moja noga więcej by u takich teściów nie stanęła!
Popieram posta KAROLI!

Ja niby wiem, że będzie dzidzia ale jakoś w praktyce sobie nie potrafię wyobrazić jak to będzie wyglądać....
Przynajmniej jestem w o tyle komfortowej sytuacji, że tylko dyryguję innymi a nie sama na szmacie jadę...
Mój m ma dzisiaj pierwszy dzień urlopu : skleił dzwiczki polciowej komody oraz poprzyczepiał gwiazdki na suficie (konstelacja jego autorstwa pozostawia wiele do życzenia ale nie skomentowałam...) więc jestem zadowolona
Wczoraj narzekał na ból głowy i jakiś niemrawy był więc mu wszelkie awantury łaskawie odpuściłam.... 

Nie strasz Roxeen bo się biedulka jeszcze przejmie i zestresuje! Bo na pewno jest grzeczny i główką w dół siedzi!
Andzia - może jak się wypłaczesz do syta to humorek wróci?
Ale fajnie, też bym glebę przyliczyła gdyby mój tak zrobił...

Dormark - a czemu Ciebie tak mdli non stop?
Tysiołek - Jak nie szmata, to chociaż sobie zrób autostymulację sutków! Jak je potrzesz, pomacasz i pomasujesz to powinno sprowokować produkcję oksytocyny!
Przykro mi, że są tak zacofani umysłowo a Ty musisz się z tym mierzyć i znosić...
Moja noga więcej by u takich teściów nie stanęła!
Popieram posta KAROLI!

w ogóle dochodzi do mnie dopiero-lepiej późno niź wcale- jak dzidzia zmieni nam życie - szybki wyskok do centrum czy winne miejsce odpada- bo to się wiążę przecież z całym pakowaniem dziecka, mąż chciał mi wykupić karnet do fajnego klubu do 16 70zł, po 16 - 170zł to mu mówię,że super bo korepetycje mam po południu to sobie rano mogę śmigać - a on no jak a dziecko?ale ze mnie matka nie ma co jak ja zapominam że w ogóle dziecko będę miała
![]()
Ja niby wiem, że będzie dzidzia ale jakoś w praktyce sobie nie potrafię wyobrazić jak to będzie wyglądać....

Pumpkin - jak zawsze mnie irytuje twoj M i naprawdę bym go czasem ubiła to jego tekst o sprzątaniu całkiem, calkiem....Ja wiem, że chcesz mieć czysto na tip top ale ty masz syndrom czaszczenia gniazda do ntej rozbudzony - daj no kilku z tej ekipy do mnie ....
roxeen - może Borysek fiknął spowrotem
Ja spałam tak sobie, skurcze różne się też zaczynają ale żadne śluzy i czopy się nie pojawiają. Też miałam wczoraj zgage. Jakoś na logike mi się wydaje, że te które mają zgagę to maluszki są wysoko jeszcze i do porodu jeszcze daleko
Przynajmniej jestem w o tyle komfortowej sytuacji, że tylko dyryguję innymi a nie sama na szmacie jadę...

Nie strasz Roxeen bo się biedulka jeszcze przejmie i zestresuje! Bo na pewno jest grzeczny i główką w dół siedzi!
Andzia - może jak się wypłaczesz do syta to humorek wróci?
m wrócił z pracy i odkurza sam z siebie normalnie siedzę na kanapie i zonkmogę tak sobie siedzieć i nic nie robić?
![]()
Ale fajnie, też bym glebę przyliczyła gdyby mój tak zrobił...

Dormark - a czemu Ciebie tak mdli non stop?
Tysiołek - Jak nie szmata, to chociaż sobie zrób autostymulację sutków! Jak je potrzesz, pomacasz i pomasujesz to powinno sprowokować produkcję oksytocyny!

Przepraszam że zawracam Wam głowę ale Dziewczyny powiedzcie mi czy któraś z Was ma ciągłe kłucie w pochwie?? (Coś jakby igłą ktoś kłuł:-() Jak złapało mnie 4 godziny temu tak trzyma.:-(
Paulina nie przejmuj się ja też tak mam od czasu do czasu ! czasem tak czuje jakby mnie Mała po samej Gabryśce szmerałą :-)
reklama
Tysiołek - Jak nie szmata, to chociaż sobie zrób autostymulację sutków! Jak je potrzesz, pomacasz i pomasujesz to powinno sprowokować produkcję oksytocyny!![]()
hahahaha to już prawie o masturbacje zakrawa

ale......wezmę to pod uwagę teraz każdy sposobik się przyda !
własnie wyczytałam w M jak Mama że jak się poród opóźnia to można codziennie rano wypić łyzkę oleju rycynusowego bo to przeczyszcza i wzmaga perylistykę jelit a co za tym idzie może pobudzić akcje skurczową - więc mój M ma misję i mi dzisiaj kupi - pewnie i tak efektu nie będzie - ale czemu by nie spróbować