reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

Moja Gaba juz o 21 była przygotowana do snu: po kolacji, myciu i czytaniu. Teraz od 1h łazi i obija sie po katach: nie chce spać więc powiedziałam to trudno: śpij na podłodze i póki co ją lekceważe, zobaczymy co bedzie jutro;-). Bo schemat ten sam, metodę naturalnych konsekwencji chce wykorzystać i siła do łóżka nie zaciągać.

a ja idę do lodówki po karmi:-)

reklama
nadrobiłam wczorajszy dzień i noc.

Spóxnione życzonka dla maluchów:

Zofik AgI - z okazji ukonczenia 7 m-cy: wszystkiego dobrego, owocowego i apetycznie pachnącego.
Z okazji 8 m-cy Emilka Patusi i Nati Pauli: miękkich kątów, ciepłej podłogi dla stópek i dużej przestrzeni do raczkowania.

m@dz1@ - dobrze, ze u Ciebie dobrze:-). szybkiej naprawy neta. martiłyśmy się długą nieobecnością, nie rób tego więcej bo kobieca wyobraźnia zaraz czarne scenariusze podsuwa.

Kochane jestem tylko na chwile, weszłam zobaczyć co z Moniką Florencji

ale przy okazji muszę coś skomentować:-p:-p:-p
kobieca wyobraźnia zaraz czarne scenariusze podsuwa.
no w przypadku Tsariny to kobieca wyobraźnia raczej białe scenariusze podsuwa :-D:-D:-D:-D;-);-);-) ( ja ciągle się śmieje jak sobie przypomnę jej radę dla mamstud, mamstud przepraszam ale musiałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::*)

hej, znów.
Florencja przykro z powdu fatlnie zakończonego kuligu.

mamstud, gratulację wytrwałości!! Zaczyna się chyba przejaśniać na froncie.

Kasia gdzieś się podziała?!

bohaciefka Andrzej też czasem wystawia na próbę moją cierpliwość ale się nie daję :-)

Florenca och, przykro mi z powodu córki!! Mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie. Trzymaj się kochana

malinka Ty złośliwa istoto!!! :-) A propos jutro idę do lekarza, mam nadzieję, że mnie nie wyśmieje tak jak Wy :-)

monika ej no, nie idź!!

m&m's chyba się przejaśnia ale lepiej nie zapeszać...

reklama
Do góry