macy
Fanka BB :)
Minnie, ja nie mam nic przeciwko. Mi w szpitalu nikt nawet nie proponował. Nie jestem zwolenniczką ani przeciwniczką. Każdy niech decyduje za siebie i na pewno nie powinno być to nakazem. U mnie nawet nie było sensu robić lewatywy, bo mnie pędziło co chwilę w ustronne miejsce. No i ja też znam kilka opowieści z kupą w tle (ok. trzy kupy już mamy, a teraz panią poprosimy o wyparcie dziecka
). Pytałam z ciekawości, bo ja takie ciekawskie jajo jestem.
Emilia011, ja bardzo chętnie bym się na porodówkę wybrała. Ale w chwili obecnej to tylko chyba w celach wycieczkowych, bo na poród to u mnie się nie zapowiada. Całą noc miałam skurcze. Śluz ze mnie jakiś leci. Nawet za mycie podłóg się wzięłam po raz kolejny. Lodówka umyta przed świętami, teraz trzeba było ją odświeżyć. Ale na mnie NIC nie działa. Przecież siłą jej stamtąd nie wygonię.

Emilia011, ja bardzo chętnie bym się na porodówkę wybrała. Ale w chwili obecnej to tylko chyba w celach wycieczkowych, bo na poród to u mnie się nie zapowiada. Całą noc miałam skurcze. Śluz ze mnie jakiś leci. Nawet za mycie podłóg się wzięłam po raz kolejny. Lodówka umyta przed świętami, teraz trzeba było ją odświeżyć. Ale na mnie NIC nie działa. Przecież siłą jej stamtąd nie wygonię.