agakm- ojejka biedna jagusia........... dużo zdróweczka dla niuni i cierpliowści dla ciebie :-)
monika1977- pisałaś, ze smarowałas tomusiowi cIotrimazoIum, powiem ci, ze maja dostała pieluszkowe zaplaenie skóry a wszytsko przez to ze zmieniliśmy jej chusteczki i skórke jej podrażnislismy i tez dostalismy te masc i pieknie zeszlo, a przeciez to tez nie była sprawa grzybiczna, ta maść jest jakaś cudowna na wszytskie dolegliwości
a przy zmianach gardłowych u nas rzadzi pulneo!!!
florencja- jeny kochana strasznie ci współczuje i córci..... trzymajcie się cieplutko kochane, ja nie pomogę w tej kwestii :-(
monika1977- pisałaś, ze smarowałas tomusiowi cIotrimazoIum, powiem ci, ze maja dostała pieluszkowe zaplaenie skóry a wszytsko przez to ze zmieniliśmy jej chusteczki i skórke jej podrażnislismy i tez dostalismy te masc i pieknie zeszlo, a przeciez to tez nie była sprawa grzybiczna, ta maść jest jakaś cudowna na wszytskie dolegliwości
a przy zmianach gardłowych u nas rzadzi pulneo!!!florencja- jeny kochana strasznie ci współczuje i córci..... trzymajcie się cieplutko kochane, ja nie pomogę w tej kwestii :-(

.Tak na powaznie to ja sie brakiem zębów nie przejmuje.Wyjda jak bedzie na nie pora.