reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

agakm- ojejka biedna jagusia........... dużo zdróweczka dla niuni i cierpliowści dla ciebie :-)

monika1977- pisałaś, ze smarowałas tomusiowi cIotrimazoIum, powiem ci, ze maja dostała pieluszkowe zaplaenie skóry a wszytsko przez to ze zmieniliśmy jej chusteczki i skórke jej podrażnislismy i tez dostalismy te masc i pieknie zeszlo, a przeciez to tez nie była sprawa grzybiczna, ta maść jest jakaś cudowna na wszytskie dolegliwości :-p a przy zmianach gardłowych u nas rzadzi pulneo!!!

florencja- jeny kochana strasznie ci współczuje i córci..... trzymajcie się cieplutko kochane, ja nie pomogę w tej kwestii :-(

reklama
aguś, dobrze że wiadomo co z Jagodą. Silna z niej babka to na pewno szybko dojdzie do siebie.:tak::tak::tak:

a mnie opętała jakaś mania kupowania.:szok::szok::szok:

Ja starszkowi podawaIam eurespaI. Wydaje mi sie,ze substancja czynna jest taka sama jak w puIneo. Tomek na caIe szczescie nie miaI okazji brac jeszcze jakis powazniejszych Ieków.

M&M'S. co kupujesz?

jestem powietrzem...:baffled:
ja rozumiem ,że mnie nie było ale żeby od razu nie zauważyć nawet ,że coś napisałam????

Aga_k_m no to klops z Jagodzią...nie zazdroszczę sytuacji. teraz będziesz musiała uważać na to co jej podajesz. A gdzie czerwcowe kiełbachy z grilla? :-D
Jagódka to silna babeczka i mam nadzieję ze nie będzie to trwało az do 10 roku zycia ;-):tak:

Wybacz Confi:zawstydzona/y:.Tak na powaznie to ja sie brakiem zębów nie przejmuje.Wyjda jak bedzie na nie pora.
Piszesz,ze Damis wróciI do starych nawyków wiec tyIko sie cieszyc. U nas daIej cyrk na kóIkach.

Marzenko.pisaIas,ze bedziesz szczepic Nataszke od pneumokoków-zaszczepiIas?

confi- ja napisałam ci na watku xxx. nie martw się mojego posta też nie zauważyłaś :-)
byc moze bo na w/w wątku jeszcze nie byłam ;-)
na razie ogarniam Damiana , który postanowił nabic sobie dzisiaj kolejnego guza i uparcie do tego dąży...
zaraz wejdę i poczytam :tak:

Wybacz Confi:zawstydzona/y:.Tak na powaznie to ja sie brakiem zębów nie przejmuje.Wyjda jak bedzie na nie pora.
Piszesz,ze Damis wróciI do starych nawyków wiec tyIko sie cieszyc. U nas daIej cyrk na kóIkach.
Wybaczam ;-)
kochana ja sie ciesze póki mogę bo niewiadomo kiedy znów coś się mojemu dziecku odwidzi. A Tobie siły życzę bo jak wiesz po dołku zawsze jest górka :tak:

reklama
Do góry