reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

o M&M`s fanie że się odezwałaś i dzięki za wieści o Joli :blink:

Ja spadam spać, kręci mi się w głowie :sorry2::hmm::huh::huh::huh::huh::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
dobranoc Kochane i Moniq napisz o co chodzi bo też ciekawa jestem ;-)

reklama
Martus a jak u Ciebie?

o Kochana jesteś!!! :******

trochę lepiej ja się czuję.
Maja nadal upierdliwa do granic możliwości. Znaczy jak jest ze mną, przy mnie, na mnie, to jest kochanym, roześmianym anioleczkiem. :dry::dry::dry:

Remont łazienki wykańcza mnie nerwowo. :growl::growl::growl: a to dopiero drugi dzień. :dry::dry:

aha, i spadł dziś u nas śnieg, i musiałam półtorej godziny!!!!!!!! rzucać się z Mikołajem śnieżkami. :baffled::baffled::baffled: niby fajnie, ale ju po 10 minutach mi bylo wystarczająco, a on po półtorej godzinie ryczał że już idziemy do domu. :baffled::baffled::baffled::dry::dry::dry: Boże starość!!:baffled::baffled::-p:-p

M&m,s....jak samopoczucie:sorry2::sorry2::sorry2: Lepiej już:confused::-)
Pozdrowionka dla Joli:-)

Ide spać...nie wiem jaka noc mnie czeka:sorry2: Dobranoc Malinko,muuuaaa dziewczyny:-)

No to widzę że on raczej nie z tych facetów którzy na katar umierają .... :sorry2:
No.
co??? już do pracy:szok::szok::szok: wow dobry jest :no::no::no:
W firmie był dopiero dzisiaj ale jeszcze w szpitalu z laptopem na kolanach samochody sprzedawał a jak wrócił do domu to praktycznie non stop telefon przy uchu:wściekła/y:.
W ogóle to jestem wściekła bo Filip znów w nocy się dusił między atakami kaszlu wrzeszczał jak opętany nie spałam prawi e w ogóle(3 noce:wściekła/y:),dzisiaj cały dzień na rekach ,Mateusza musiałamdo nauki zaganiać, w domu chlew,góra prania a szanowny M pojechał do pracy zawieżć L4 i nie było go 5 godz:growl:.Wieczorem odwiedził nas kuzyn z żoną i przed chwila poszli a ja padam na .......twarz.

Marta dobrze,ze zadzwoniłaś do Joli:-).Przynajmniej wiemy ,ze wszystko ok(???)
A jak twoje samopoczucie?No i co wybieracie sie odreagować(bo nie doczytałam:zawstydzona/y:)

Co za gafa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::
DLA MAJKI-M&M'S
SZYMONA-MALGOSS(spóźnione ale prosto z serducha;-))
FILIPKA-KASI...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
SZCZĘŚCIA I RADOŚCI MOC
CIEPŁEGO SŁONECZKA CO DZIEŃ
KOLOROWYCH SNÓW CO NOC:-)

reklama
Do góry