reklama
Nadarienne
Fanka BB :)
Witam!
Wczoraj mnie cały dzień tak jakoś głowa bolała, że nie mogłam dosłownie spojrzeć na monitor, bo mnie oślepiał i nie mogłam wzroku skupić. A musiałam na uczelnię jeszcze jechać, bo moi studenci kolokwium mieli do napisania i w sumie wolałam już nie przekładać na za tydzień, bo czasu coraz mniej. Zwłaszcza, że widzę kolejne już rodzą, więc kolejka pomału się przybliża.
Dzisiaj na szczęście już ok, bo wczoraj to już myślałam, że mnie rozłoży jakieś choróbsko.
Za to dziś udało mi się męża wyciągnąć po kolejne zakupy "do torby", więc pakowania ciąg dalszy.
Jeszcze muszę przeprać pieluszki tetrowe, tylko tak się zastanawiam, czy koniecznie trzeba je gotować, jak są nowe? Chyba wystarczy im 60 stopni, nie?
Idę nadrabiać zaległości z wczoraj.
Miłego dzionka!
Wczoraj mnie cały dzień tak jakoś głowa bolała, że nie mogłam dosłownie spojrzeć na monitor, bo mnie oślepiał i nie mogłam wzroku skupić. A musiałam na uczelnię jeszcze jechać, bo moi studenci kolokwium mieli do napisania i w sumie wolałam już nie przekładać na za tydzień, bo czasu coraz mniej. Zwłaszcza, że widzę kolejne już rodzą, więc kolejka pomału się przybliża.
Dzisiaj na szczęście już ok, bo wczoraj to już myślałam, że mnie rozłoży jakieś choróbsko.
Za to dziś udało mi się męża wyciągnąć po kolejne zakupy "do torby", więc pakowania ciąg dalszy.
Idę nadrabiać zaległości z wczoraj.
U mnie znowu dzisiaj żadnych objawów porodowych nie ma.
Poza tym, że boli mnie kręgosłup, głowa - 4 dzień i czyści mnie od niedzieli
Wszelkie skurcze ustały. Czym bliżej terminu, tym coraz bardziej mi się wydaje, że będę jak słonica - 2 lata - w ciąży chodzić
Dziewczyny jak się robi makaron z twarogiem taki jak dają dzieciom w przedszkolu? Moja córka sobie zażyczyła na obiad a ja nie wiem jak jej to zrobić

Wszelkie skurcze ustały. Czym bliżej terminu, tym coraz bardziej mi się wydaje, że będę jak słonica - 2 lata - w ciąży chodzić

Dziewczyny jak się robi makaron z twarogiem taki jak dają dzieciom w przedszkolu? Moja córka sobie zażyczyła na obiad a ja nie wiem jak jej to zrobić

Ostatnia edycja:
LauLau
U mnie znowu dzisiaj żadnych objawów porodowych nie ma.
Dziewczyny jak się robi makaron z twarogiem taki jak dają dzieciom w przedszkolu. Moja córka sobie zażyczyła na obiad a ja nie wiem jak jej to zrobić![]()
astrid5, ja sobie właśnie uświadomiłam, że jestem w 10 miesiącu ciąży

ale mam nadzieję, że słoniowych 2 latek nie osiągnę 
a co do twarożka, to ja robię taki, jak do naleśników: serek biały mieszam z żółtkiem i cukrem waniliowym, lekko podsmażam i na makaron

macy
Czesc Dziewczyny. Ja tylko na chwile i z mala na kolanach, wiec przepraszam za brak polskich znakow, ale mam krotkie palce.:-(
Mamy z mala jakis problem. Ma drgawki, ktore polozna uznala za niepokojace. Musimy jechac z nia do szpitala.:-
-
-( Lekarz musi ja obejrzec, porobic badania. Tak mi z tym zle.:-
-
-( Trzymajcie kciuki.
Kaja, dziekuje za wsparcie. Takie na odleglosc, ale daje sile. Pozdrawiam.
Mamy z mala jakis problem. Ma drgawki, ktore polozna uznala za niepokojace. Musimy jechac z nia do szpitala.:-
A
Asiowo
Gość
Dziewczyny jak się robi makaron z twarogiem taki jak dają dzieciom w przedszkolu? Moja córka sobie zażyczyła na obiad a ja nie wiem jak jej to zrobić![]()
Ja nie wiem jaki robia w przedszkolu, ale ja po prostu serek mieszam z cukrem i mlekiem i do makaronu

don_pedro
Fan(ka)
Czesc Dziewczyny. Ja tylko na chwile i z mala na kolanach, wiec przepraszam za brak polskich znakow, ale mam krotkie palce.:-(
Mamy z mala jakis problem. Ma drgawki, ktore polozna uznala za niepokojace. Musimy jechac z nia do szpitala.:--
-
-( Trzymajcie kciuki.
Macy trzymam kciuki.
reklama
Karoli4
Mamy z mala jakis problem. Ma drgawki, ktore polozna uznala za niepokojace. Musimy jechac z nia do szpitala.:--
-
-( Trzymajcie kciuki.
Macy nie denerwuj sie. Wszystko bedzie dobrze. Trzymam kciuki i wysylam pozytywna energie.