reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Marzenki nie ma, Moniqsan w Radomiu. PauIa wieczorkiem zagIądaIa a dzis jej nie ma.
A co z Marzenka...wczoraj rano była na chwilke a potem juz nie:confused: wyjechała gdzieś:confused: A moniqsan miała juz chyba wrócić albo wraca:sorry2:
witajcie wieczorkiem mamusie,,,
no kuzwa oszaleje dalej brak wody!!!!!!!!!!!!!!
jutro bedzie juz M wiec sam cos wymysli...oj jak dobrze...

patusia - no ciezki dzien mialas,,

roxy, aga, - nie nie chodzi o to ze ja nie chem ale czasem tak dziwnie sie czuje... wy dodatkowo piszecie na zamknietym wiec lepiej sie znacie...owszem czesc mamusiek odpisuje mi ale tylko te ktore znam z pierwszego zamknietego no i czasem nowe... ale i tak czuje sie wyopcowana...
Oj biedna jestes z tą wodą....ale jutro poniedziałek to pewnie się wyjasni:tak:
Nie martw się...pewnie wszyscy sie tak czują czasem....ja też tak mam:tak:;-)

reklama
Do góry