reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witajcie porannie!

Ale sie nam Asiowo szybko uwinela! Ale ona to juz z drugim bobasem, wiec my raczej nie mamy co liczyc na taki ekspres ;-)

Gosia - jeszcze takiej bzdury z grupa krwi nie slyszalam :-D Moja mama tez tak na marginesie ma 0+ i 4 dzieci wykarmila... no ale i bez tej wiedzy chyba czlowiek ma na tyle pod sufitem, zeby nie uwierzyc w takie teorie :baffled:

Wronek - witaj!

Emilcia - wszystko bedzie dobrze, a przykre przezycia juz za Toba i do nich nie wracaj!

Ha, Wy sie opychacie i cierpicie na zgage, a ja sie opycham i cierpie na rozepchany zoladek :-D Najgorsze jest to, ze ledwo sie ruszam, brzuch napecznialy, to wtedy moje dziecie sobie najwieksze harce urzadza :szok:

Agbar, ciekawe, czy tam jeszcze jestes, czy juz sie akcja wlasnym torem potoczyla ;-) Kciukasy, bo juz czas na Ciebie :tak:

Aaaa, jednak jestes!

Witam w nowym tygodniu:-)

Moj G. niestety juz poszedl dzis do pracy:-( i teraz bede codziennie popadala w paronoje, bo boje sie, ze skurcze mnie przydupia jak bede sama:szok::baffled: Ja jestem straszna panikara:cool2:i potrzebuje, zeby ktos mnie do pionu zawsze stawial, a najlepiej to niech sie na mnie wkur... jak panikuje, to od razu mi przechodzi;-):tak:i wracam szybciutko do normalnosci;-)

Ja dzis z ranca musze isc odebrac wyniki coombsa, o ktorych na smierc zapomnialam. A dzis mam wiyte u ginki na 12.
Z jednej strony nie moge sie doczekac, bo mi powie co i jak, ile dzidzius wazy i w ogole go zobacze. A z drugiej to sie boje, bo moze mi powie, ze juz lada dzien rodze, albo jeszcze sobie pochodze w ciazy:szok::szok: Oby nie do lutego.
Ale przeciwko 20 stycznia i pozniej nie mam nic przeciwko, bo zmienia sie znak, a w sumie wolalabym wodnika niz koziorozca.

:-DOj jak tu cichutko:szok:
Chyba nasze panie poszły oglądac "Słodki listopad":-):-)

Jak ja UWIELBIAM ten film!!!
Nie mam polskiej tv:-(
Poza tym ja sie kochalam w Keanu Reeves'ie dosyc dlugi czas:rolleyes::rofl:

Hej ,dzisiaj dowiem sie kiedy Oliwieruś bedzie operowany.wtedy zostane juz w hotelu dla matekk jesli uda sie załatwic miejsce ,a jak nie to chocby pod mostem,byle blisko mojego niuniusia.
Gratulacje dla kolejnych rozpakowanych

Sylwia, koniecznie daj nam szybko znac kiedy dokladnie bedzie operacja Oliwierka. Czy to tutaj szybka informacja, czy do kogos sms-em.
A miejse w hotelu bedziesz miala. Zbaczysz:-)

Kobietki mnie przez chwilkę nie było, bo latałam na stację po słodycze i owoce i dopiero wróciłam :-)

Kacha:-D:-D dobre byly te slodycze?
Moj G. pojechal wczoraj do skelpu, a w konsekwencji po moim naglym telefonie wyladowal w barze i wzial mi cappuccino na wynos i czekoladki:-D:-D

Cicho wszedzie glucho wszedzie.....
Wylazlam z lozka...od 12ej skurcze nie daja spokoju,od jakiejs godziny sa coraz czestsze,a teraz leje sie ze mnie rozowe COS...Wstalam i chodze i siedze bo na lezaco skurcze staja sie mocno upierdliwe...I tak sobie mysle czy dotrwam do 9ej?Bo na te godzine mam kontrole;-)A teraz to kurde ciemno,sypie snieg jak glupi i pewnie drogi zasypane po kolana....Nic,zrobie sobie herbaty,wezme ksiazke i poczekam czy sie akcja rozwinie.....

A dzis ma moja babcia urodziny,szkoda ze Alzheimer nie pozwoli jej sie cieszyc ewentualnym dzisiejszym prezentem.....Chyba ,ze prezent zas se robi dowcipy....

dopisek 4:17
Ojjjjj boliiii....mysle,ze to jeszcze nie boli tak jak bedzie...Auc...Na razie skurcze co 9 minut...czekam......

Trzymam kciuki:-)

na bank to juz to!! to jest chyba najbardziej meczacy i bolesny alarm jaki mialas do tej pory. trzymaj sie i szczesliwego rozwiazania!! Kurde wijesz sie pewnie z bólu a ja Ci zazdroszcze, za chwilkę spotkasz sie z Okrusiem. Powodzenia!!

Jeszcze w dwupaku. :-D Dziś kończą malowanie i kładzienie podłogi drewnianej. Wygląda na to, że remont kuchni leci powoli do końca ;-):-D
Sylwia Dalej trzymam mocno kciuki :-)
Agbar no to trzymam mocno kciuki :-D To musi być w końcu to ;-)
Ivi, Paula Wszystko fajnie pięknie po tym teście, ale na ten moment to się zaczynam zastanawiać, czy to co nam zaproponowała ma to coś w ogóle w spólnego z pozytywnym szkoleniem psów. W końcu nieodpowiednim szkoleniem można bardziej zepsuć psa, tymbardziej że to jednak Terier. Ale mam nadzieje, że nie zostałam naciągnięta. :baffled:

Ostatnia edycja:
Ivi, Paula Wszystko fajnie pięknie po tym teście, ale na ten moment to się zaczynam zastanawiać, czy to co nam zaproponowała ma to coś w ogóle w spólnego z pozytywnym szkoleniem psów. W końcu nieodpowiednim szkoleniem można bardziej zepsuć psa, tymbardziej że to jednak Terier. Ale mam nadzieje, że nie zostałam naciągnięta. :baffled:
Kubiaczka skonsultuj to na psim forum może - będziesz miała pewność

reklama
cześć laseczki
znów poniedziałek.. a tak lubie weekendy jak mój Mężuś jest ze mną w domku...

Kubiaczka - poczytaj fora o pozytywnym szkoleniu psów (podawałam Ci linka) albo skonsultuj tam rady jakie dostaliście :)

Paula - to że nie ma psiego przedszkola czy behawiorystów nie znaczy że nie możesz próbować poznać psią psychikę :) jak chcesz podeślę Ci parę linków "na start". Bo wszystko co trzeba to chęć:-)

agbar - czekamy na wieści z porodówki!!

sylwia - daj znać jak cokolwiek o operacji będziesz wiedziała...

Do góry