reklama
don_pedro
Fan(ka)
Agbar jesteś jeszcze ??
jak sytuacja ??
Jestem...czekamy...:-)Obudzilam meza zeby byl mi wsparciem,pomaga mi przy skurczu jak masuje okolice krzyza....
Jak to nie TO to ja sie chyba potne.....

Minnie1
Fanka BB :)
Witajcie porannie!
Ale sie nam Asiowo szybko uwinela! Ale ona to juz z drugim bobasem, wiec my raczej nie mamy co liczyc na taki ekspres ;-)
Gosia - jeszcze takiej bzdury z grupa krwi nie slyszalam
Moja mama tez tak na marginesie ma 0+ i 4 dzieci wykarmila... no ale i bez tej wiedzy chyba czlowiek ma na tyle pod sufitem, zeby nie uwierzyc w takie teorie 
Wronek - witaj!
Emilcia - wszystko bedzie dobrze, a przykre przezycia juz za Toba i do nich nie wracaj!
Ha, Wy sie opychacie i cierpicie na zgage, a ja sie opycham i cierpie na rozepchany zoladek
Najgorsze jest to, ze ledwo sie ruszam, brzuch napecznialy, to wtedy moje dziecie sobie najwieksze harce urzadza
Agbar, ciekawe, czy tam jeszcze jestes, czy juz sie akcja wlasnym torem potoczyla ;-) Kciukasy, bo juz czas na Ciebie
Aaaa, jednak jestes!
Ale sie nam Asiowo szybko uwinela! Ale ona to juz z drugim bobasem, wiec my raczej nie mamy co liczyc na taki ekspres ;-)
Gosia - jeszcze takiej bzdury z grupa krwi nie slyszalam
Moja mama tez tak na marginesie ma 0+ i 4 dzieci wykarmila... no ale i bez tej wiedzy chyba czlowiek ma na tyle pod sufitem, zeby nie uwierzyc w takie teorie 
Wronek - witaj!
Emilcia - wszystko bedzie dobrze, a przykre przezycia juz za Toba i do nich nie wracaj!
Ha, Wy sie opychacie i cierpicie na zgage, a ja sie opycham i cierpie na rozepchany zoladek
Najgorsze jest to, ze ledwo sie ruszam, brzuch napecznialy, to wtedy moje dziecie sobie najwieksze harce urzadza
Agbar, ciekawe, czy tam jeszcze jestes, czy juz sie akcja wlasnym torem potoczyla ;-) Kciukasy, bo juz czas na Ciebie

Aaaa, jednak jestes!
Karoli4
Witam w nowym tygodniu:-)
Moj G. niestety juz poszedl dzis do pracy:-( i teraz bede codziennie popadala w paronoje, bo boje sie, ze skurcze mnie przydupia jak bede sama
Ja jestem straszna panikara
i potrzebuje, zeby ktos mnie do pionu zawsze stawial, a najlepiej to niech sie na mnie wkur... jak panikuje, to od razu mi przechodzi;-)
i wracam szybciutko do normalnosci;-)
Ja dzis z ranca musze isc odebrac wyniki coombsa, o ktorych na smierc zapomnialam. A dzis mam wiyte u ginki na 12.
Z jednej strony nie moge sie doczekac, bo mi powie co i jak, ile dzidzius wazy i w ogole go zobacze. A z drugiej to sie boje, bo moze mi powie, ze juz lada dzien rodze, albo jeszcze sobie pochodze w ciazy
Oby nie do lutego.
Ale przeciwko 20 stycznia i pozniej nie mam nic przeciwko, bo zmienia sie znak, a w sumie wolalabym wodnika niz koziorozca.
Jak ja UWIELBIAM ten film!!!
Nie mam polskiej tv:-(
Poza tym ja sie kochalam w Keanu Reeves'ie dosyc dlugi czas
Sylwia, koniecznie daj nam szybko znac kiedy dokladnie bedzie operacja Oliwierka. Czy to tutaj szybka informacja, czy do kogos sms-em.
A miejse w hotelu bedziesz miala. Zbaczysz:-)
Kacha
dobre byly te slodycze?
Moj G. pojechal wczoraj do skelpu, a w konsekwencji po moim naglym telefonie wyladowal w barze i wzial mi cappuccino na wynos i czekoladki

Trzymam kciuki:-)
Moj G. niestety juz poszedl dzis do pracy:-( i teraz bede codziennie popadala w paronoje, bo boje sie, ze skurcze mnie przydupia jak bede sama

Ja jestem straszna panikara
i potrzebuje, zeby ktos mnie do pionu zawsze stawial, a najlepiej to niech sie na mnie wkur... jak panikuje, to od razu mi przechodzi;-)
i wracam szybciutko do normalnosci;-)Ja dzis z ranca musze isc odebrac wyniki coombsa, o ktorych na smierc zapomnialam. A dzis mam wiyte u ginki na 12.
Z jednej strony nie moge sie doczekac, bo mi powie co i jak, ile dzidzius wazy i w ogole go zobacze. A z drugiej to sie boje, bo moze mi powie, ze juz lada dzien rodze, albo jeszcze sobie pochodze w ciazy

Oby nie do lutego. Ale przeciwko 20 stycznia i pozniej nie mam nic przeciwko, bo zmienia sie znak, a w sumie wolalabym wodnika niz koziorozca.
Oj jak tu cichutko
Chyba nasze panie poszły oglądac "Słodki listopad":-):-)
Jak ja UWIELBIAM ten film!!!
Nie mam polskiej tv:-(
Poza tym ja sie kochalam w Keanu Reeves'ie dosyc dlugi czas

Hej ,dzisiaj dowiem sie kiedy Oliwieruś bedzie operowany.wtedy zostane juz w hotelu dla matekk jesli uda sie załatwic miejsce ,a jak nie to chocby pod mostem,byle blisko mojego niuniusia.
Gratulacje dla kolejnych rozpakowanych
Sylwia, koniecznie daj nam szybko znac kiedy dokladnie bedzie operacja Oliwierka. Czy to tutaj szybka informacja, czy do kogos sms-em.
A miejse w hotelu bedziesz miala. Zbaczysz:-)
Kobietki mnie przez chwilkę nie było, bo latałam na stację po słodycze i owoce i dopiero wróciłam :-)
Kacha

dobre byly te slodycze? Moj G. pojechal wczoraj do skelpu, a w konsekwencji po moim naglym telefonie wyladowal w barze i wzial mi cappuccino na wynos i czekoladki

Cicho wszedzie glucho wszedzie.....
Wylazlam z lozka...od 12ej skurcze nie daja spokoju,od jakiejs godziny sa coraz czestsze,a teraz leje sie ze mnie rozowe COS...Wstalam i chodze i siedze bo na lezaco skurcze staja sie mocno upierdliwe...I tak sobie mysle czy dotrwam do 9ej?Bo na te godzine mam kontrole;-)A teraz to kurde ciemno,sypie snieg jak glupi i pewnie drogi zasypane po kolana....Nic,zrobie sobie herbaty,wezme ksiazke i poczekam czy sie akcja rozwinie.....
A dzis ma moja babcia urodziny,szkoda ze Alzheimer nie pozwoli jej sie cieszyc ewentualnym dzisiejszym prezentem.....Chyba ,ze prezent zas se robi dowcipy....
dopisek 4:17
Ojjjjj boliiii....mysle,ze to jeszcze nie boli tak jak bedzie...Auc...Na razie skurcze co 9 minut...czekam......
Trzymam kciuki:-)
na bank to juz to!! to jest chyba najbardziej meczacy i bolesny alarm jaki mialas do tej pory. trzymaj sie i szczesliwego rozwiazania!! Kurde wijesz sie pewnie z bólu a ja Ci zazdroszcze, za chwilkę spotkasz sie z Okrusiem. Powodzenia!!
Kubiaczka
Jeszcze w dwupaku.
Dziś kończą malowanie i kładzienie podłogi drewnianej. Wygląda na to, że remont kuchni leci powoli do końca ;-)
Sylwia Dalej trzymam mocno kciuki :-)
Agbar no to trzymam mocno kciuki
To musi być w końcu to ;-)
Ivi, Paula Wszystko fajnie pięknie po tym teście, ale na ten moment to się zaczynam zastanawiać, czy to co nam zaproponowała ma to coś w ogóle w spólnego z pozytywnym szkoleniem psów. W końcu nieodpowiednim szkoleniem można bardziej zepsuć psa, tymbardziej że to jednak Terier. Ale mam nadzieje, że nie zostałam naciągnięta.
Dziś kończą malowanie i kładzienie podłogi drewnianej. Wygląda na to, że remont kuchni leci powoli do końca ;-)
Sylwia Dalej trzymam mocno kciuki :-)
Agbar no to trzymam mocno kciuki
To musi być w końcu to ;-)Ivi, Paula Wszystko fajnie pięknie po tym teście, ale na ten moment to się zaczynam zastanawiać, czy to co nam zaproponowała ma to coś w ogóle w spólnego z pozytywnym szkoleniem psów. W końcu nieodpowiednim szkoleniem można bardziej zepsuć psa, tymbardziej że to jednak Terier. Ale mam nadzieje, że nie zostałam naciągnięta.

Ostatnia edycja:
Minnie1
Zauwazylyscie, ze juz Dazki ze 3 dni nie ma? Chyba do tej pory odzywala sie codziennie 

Kubiaczka skonsultuj to na psim forum może - będziesz miała pewnośćIvi, Paula Wszystko fajnie pięknie po tym teście, ale na ten moment to się zaczynam zastanawiać, czy to co nam zaproponowała ma to coś w ogóle w spólnego z pozytywnym szkoleniem psów. W końcu nieodpowiednim szkoleniem można bardziej zepsuć psa, tymbardziej że to jednak Terier. Ale mam nadzieje, że nie zostałam naciągnięta.![]()
Kubiaczka
Kubiaczka skonsultuj to na psim forum może - będziesz miała pewność
No właśnie z niecierpliwością czekam na odpowiedź. Bo już wczoraj to zrobiłam

reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
cześć laseczki
znów poniedziałek.. a tak lubie weekendy jak mój Mężuś jest ze mną w domku...
Kubiaczka - poczytaj fora o pozytywnym szkoleniu psów (podawałam Ci linka) albo skonsultuj tam rady jakie dostaliście
Paula - to że nie ma psiego przedszkola czy behawiorystów nie znaczy że nie możesz próbować poznać psią psychikę
jak chcesz podeślę Ci parę linków "na start". Bo wszystko co trzeba to chęć:-)
agbar - czekamy na wieści z porodówki!!
sylwia - daj znać jak cokolwiek o operacji będziesz wiedziała...
znów poniedziałek.. a tak lubie weekendy jak mój Mężuś jest ze mną w domku...
Kubiaczka - poczytaj fora o pozytywnym szkoleniu psów (podawałam Ci linka) albo skonsultuj tam rady jakie dostaliście
Paula - to że nie ma psiego przedszkola czy behawiorystów nie znaczy że nie możesz próbować poznać psią psychikę
agbar - czekamy na wieści z porodówki!!
sylwia - daj znać jak cokolwiek o operacji będziesz wiedziała...