reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie....
Dobrze ze dzis na 12.00 do pracy bo moje dziecko od 1.34 do 4.15 NIE SPAŁO....:wściekła/y:
o matko.....i niestety takie zmeczenie odbija sie na otoczeniu.
Miałam rano pojechac do Gda zrobic w koncu rtg klatki piersiowej ale jak zobaczyłam korek juz u mnie na osiedlu to zrezygnowałam , najwyzej mnie w pracy ubiją:baffled:

M&m's - slicznie beda Twoje dzieciaczki wygladały - piekny garniturek, a sukienusia tez musi miec kolor bo na slubach tylko panna młoda moze byc w bieli, taka zasada nawet zadna kobieta z gosci nie powinna ubrac białej sukienki.

Chyba kupie ten gryzak....musze znalezc dobra metode na te grudki....
I mam pytanie jak pielegnujecie Zebole dzieciaczków....???

reklama
o kurcze, muszę sobie pozapisywać daty urodzin wszystkich naszych dzieciaczków.....

moniqsan i Lilianko wszystkiego naj naj naj!!

melduje sie wyspana :-) Diana dzis spala cala noc w lozeczku na brzuchu (dwie pobodki na karmienie...) :-)
na poczatek duzo zdrowka i usmiechu dla LILJANKI i radosci z kazdego dnia bycia mama dla MONIQSAN

M&MS mi tez bardziej podoba sie ta w grochy, a te dwie kolorowe, wydaja mi sie troszke za skromne... garniturek supper :-)

Mi tez sie wydaje ze malo nowosci dostaje Diana...(dostaje tylko sloiczki kaszki i obiadki gotowane przeze mnie ze skladnikow sloiczkow) tak piszecie o tym serku wiejskim, danonkach (ale czy mozna dawac juz mleko krowie naszym maluchom?)

MAMSTUD obys dala rade podczas rozlaki my mozemy Ci dotrzymac towarzystwa :-) a czy Andrzejek chce zostawac z Twoim ex?

AGA ja przemywam wilgotna gaza zabki Diany (az dwa :-) ) i czasami szczoteczka. ona tez czesto sama sobie szoruje jak jej dam szczoteczke...tez sie zastanawiam nad kupnem pasty do zebow dla dzieci (0-2). oj wspolczuje nocki ale mam nadzieje ze to sie juz nie powtorzy :-)

MILEGO DNIA WAM ZYCZE KOCHANE :-) o ile czas pozwoli (jestesmy w trakcie przeprowadzki) bede zagladac :-)

Witajcie,

Lilianko - Słoneczko Kochane-
wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia kolejnego miesiąca
- rośnij zdrowiutko na wzór swojej pięknej Mamusi!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

no i oczywiście "lotny" torcik dla LILI:

einkht.jpg

a ja napisze tylko tyle - że nadal walczymy z grypskiem (ja i Jaga) - noce są ciężkie, ale... musimy dać radę..

Ostatnia edycja:
Dzień doberek, my dziś wyspani jak Młodzi Bogowie. Damiś spał ze mną w łóżku do 10 :-)
nie mam czasu Was dziś czytać, damian jest ostatnio mega absorbujący i nazbyt ruchliwy bym mogła skupić się na siedzeniu przed kompem. Poza tym po pracującym weekendzie jestem stęskniona :tak:

Mamstud...pytałaś jak Damian daje sobie radę z rozłąką...powiemCi, ze mój M tak doskonale daje sobie radę ze Młody świetnie znosi czas beze mnie. A ja nawet nie jestem zazdrosna...cieszę się ze chłopaki tak dają sobie radę. Dzięki temu jestem w pracy spokojna i nie odbija się to na moich klientach :-p;-)

chciałabym złożyć naszej ślicznej Liliance wszystkiego najlepszego z okazji skończonych 8 miesięcy. Dużo uśmiechu na buźce i zdrówka. A dla Twojej mamusi wieeele radości z macierzyństwa :tak:

11l3qer.jpg

ja zmykam sprzątać bo moi panowie modelowo zapuścili mieszkanie przez ten weekend...zajrze do was później . Muaaa :*

Dzien dobry.....

U nas kolejna okropna noc..tym razem Alicja pobila sama siebie i wstala wyspana o 1.15 i nie spala do 5....:no::no::no:...za to Amelka spala bez zadnego wstawania do niej do 7.45....:tak:....

LILIANKO....wszystkiego najlepszego z okazji osmiu miesiecy zycia....obys zawsze byla najwiekszym skarbem swoich rodzicow...

AgA...oj kochana lacze sie w bolu nieprzespanych nocy...:baffled:

Co do gryzaczka...to powiem Ci ze u nas na poczatku byl ok a teraz dziewczyny nawet nie chca slyszec o tym aby wziasc to do buziaka...no ewentualnie to dobre jest jak urzadzenie do uderzania we wszystko co popadnie....takze gryzak lezy gleboko w szufladzie....
A mialam Ci jeszcze napisac wczoraj ze moja hv powiedziala zeby sie nie martwic i dac dziecku czas....ze mozg dziecka ma zakodowane polykanie pokarmow bez zadnych przeszkod..no i jak my teraz damy im cos z grudkami to automatycznie zostaje wywolany odruch wymiotny...takze moze musimy poczekac.,....ja narazie przestalam strasznie sie tym przejmowac....poprostu czekam i probuje kazdego dnia..jesli widze ze to jeszcze nie dzis to odstawiam grudki i wracam do papki...

Co do zabkow to u nas odkad sie pojawily uzywam pasty do zebow...takiej 0-2...codziennie rano i wieczorem czyscimy zebolki...czasami jest to bardzo trudne o dziewczyny sie buntuja...pozniej po czyszczeniu dostaja do lapki jeszcze te sama szczoteczke i same sobie podczyszczaja zebole...:tak:

Aga.k.m....oj kochana walczcie....mam nadzieje ze szsybko wygracie....:tak::tak::tak:

Paula..oj fajnie ze juz macie wode...:tak::tak:

Confi...fajnie ze Twoi panowie spedzaja super czas we dwoch i daja sobie swietnie rade na wzajem...:-)))))

Ostatnia edycja:
hejka :-):-)
a ja od wczoraj walczę z rozwolnieniem....u siebie :zawstydzona/y::zawstydzona/y: normalnie woda ze mnie leci :szok::szok: cały dzień na kibelku spędziłam... o 3 w nocy mnie tak pogoniło że myślałam że na kibelek nie zdążę :zawstydzona/y: zjadłam 4 węgielki, jakoś usnęłam, ale od rano to samo :szok: teraz na przymus wcinam czekoladę, zaraz się porzygam tak mnie mdli:-(
Marcelitko też za często robi kupki :-( czyżby zmiana wody dała nam się tak bardzo we znaki????:-:)-(

a teraz lece was poczytać....

m&m, mi też się bardzo podoba ta sukienusia w groszki :tak::tak: a powiedz mi kiedy wy planujecie wasz ślub? pewnie już pisałaś, ale jakoś mi umknęło :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
i myślę że dobrze robisz dając jakiś kolor w sukience dla Mai, gdyż czysto biała wyglądała by jak "mini Młoda";-)

o, AgA, to dobrze napisała z tym białym kolorem strojów podczas wesel :tak: nie wypada by jakaś inna kobieta była ubrana na biało w dniu czyjegoś wesela - ten kolor - biały - jest zarezerwowany tylko dla Młodej :tak:

Lilianko, Moniq - wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 8 miesiąca. Moc uściksów i całusków dla was, mua :**

aga, kuruj się, kuruj, i wracaj do nas szybciutko :-)

confi, super że chłopcy się dogadują między sobą :tak: a z tym zostawianiem pobojowiska w domku to u nas dokładnie to samo :sorry2: dziś jak weszłam do pokoju (przez nocne wstawanie w celach biegunkowych stwierdziłam że rano do młodego wstaje tata, ja muszę odespać:blink:) to mało co spazmów nie dostałam - takie burdello zastałam :szok::szok: na moją uwagę czy nie mógł tego choć trochę sprzątnąć, powiedział - ale ja się juniorem zajmowałem :cool2:
szkoda tylko że ja jak całe wieczory opiekuje się sama młodym (mąż w pracy) to jakoś wszystko cacy jest :nerd: ehhh faceci....

reklama
Witajcie Mamuśki i Słodkie Kobietki:-)
Wieczorem mam w planie nadrabianie (kilku dni więc same rozumiecie ile lektury przede mną;-)), a teraz tylko:
zdrowo rośnij, śmiej się dużo, jedz ze smakiem, śpij i słodko śnij - Lilianko a mamusia niech wiedzę pochłania jak suszone pomidorki:tak: (ze smakiem;-)).

Barmanka - jak dobrze Ciebie usłyszeć:-):-):-), buziaki:-):-):-).

Do góry