reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

A! mój M ma bardzo fajny dowcip, po tym haśle sąsiadki "to pani jeszcze chodzi" mój kochany małżonek stwierdził "widzisz? już od dawna ci mówię, że powinnaś się kulać" :-D kochany, nie? ;-)

reklama
Pasibrzuch - 3300 a 4100 to faktycznie pomyłka... :szok:niezle. Ciekawi mnie też waga Tymka bardzo.... w 33 tyg gin mowil koło 3 kg, że ma... wydawało mi się to mało realne, że tak dużo.
roxeen - czyli masz scenariusze na wszelkie okoliczności :tak:ale 23 dziennie... matko jaki ruch w interesie :-D się tam jakoś z Borciem musisz wcisnąć :szok::-D

Ja już wpadłam w taki nastrój, że stwierdziłam, że nie mogę się przewrócić na śniegu, bo problem by był, gdybym została na plecach, bo to jak z żuczkami i biedronkami - musiałabym machać kończynami, żeby się przewrócić na brzuch, a i tu nie wiadomo jak by było ;-) chyba, że jak w reklamie,przebiegałby żubr i mi pomógł :-D

A! mój M ma bardzo fajny dowcip, po tym haśle sąsiadki "to pani jeszcze chodzi" mój kochany małżonek stwierdził "widzisz? już od dawna ci mówię, że powinnaś się kulać" :-D kochany, nie? ;-)

Fajnie hehe My natomiast jak dzwonimy do PL do babci to ona zawsze pyta męża jak tam moje kochane kulotko??? Ciekawe jakby zareagowała jakby mnie teraz zobaczyła??? Naprawde kulotko ze mnie 120 cm w pasie :szok::-D:szok::-D

Tata tez pyta zawsze a ty jak długo bedziesz sie kulać jeszcze ??? Tylko mama niechce ze mna rozmawiac przez tel bo zaraz sie rozkleja i płacze. Wie ze juz niedługo bede rodzić i sie troszke denerwuje dlatego unika teraz gadania ze mna.

Ja już wpadłam w taki nastrój, że stwierdziłam, że nie mogę się przewrócić na śniegu, bo problem by był, gdybym została na plecach, bo to jak z żuczkami i biedronkami - musiałabym machać kończynami, żeby się przewrócić na brzuch, a i tu nie wiadomo jak by było ;-) chyba, że jak w reklamie,przebiegałby żubr i mi pomógł :-D

Żuczek powiadasz - coś w tym jest.... ja tam czuje się jak lekko niedorozwinięta fizycznie - odwracanie się w łóżku przypomina przesuwanie baaardzo ciężkiego mebla - stękam, furczę, przeklinam a i tak nie mogę znaleźć dogodnej pozycji

dziewczynki mam 3cm rozwarcia, a po wizycie u ginki i badaniu mam skurcze co 8minut i to tak silne, że doktorka nie dała rady zrobić usg :tak: ledwo doszłam do domu tak mnie w krzyżu łomocze. dostałam skierowanie do szpitala bo akcja porodowa już jest właściwie rozpoczęta, ale poczekam sobie do wieczora- zaraz sprzątniemy z D dom i obejrzymy "Słodki listopad" .
Co by się nie działo-mam dziś jechać na IP przez te moje łożysko :tak: bo jest coraz gorsze.
Będę relacjonować-nie opędzicie się ode mnie :-) może stwórzcie oddzielny wątek "SMSY OD PAULI" :-D:-) bo zaśmiece tamten właściwy :-):-D
kciukaski mocne i dawaj dawaj znac :-)
agbar przestala pisać albo się nasiliło i nie ma jak dotrzeć do kompa albo juz na autobanie :-)
czuje że już w szpitalu:tak:

Ja juz po wizycie i pierwszym ktg , ninia ma sie dobrze , skurcze minimalne jak codzien rano. Gin nie badala mnie gin bo jak powiedziala teraz to juz nie ma znaczenia i jak sie zacznie to sie zacznie iwrozy mi ze aleboi w ten najpozniej nastepny wekend urodze.Wrazie czego nastepna wizyta 25 stycznia , ale jak powiedziala gin nie wiezy zebym sie do tej daty nie rozpakowala.
Paula trzymam kciuki

reklama
Kaja mnie wypuscili tak szybko z patologii bo już zaczeli łoża na korytazu stawiac ... a żeby było smiesznie - na patologii pokoi jest ok 20 i kazdy 3 osobowy :cool2:

sama nie wiem jak sie wstrzele teraz na tą porodówke ....
może poczekam na za rok ..w koncu tesciowa mówiła ze mam 2 lata w ciazy chodzic :cool2:
Trza teściowej słuchać... :rofl2::rofl2:
Nie no naprawdę urodzaj w waszych stronach. Lepiej czekaj w domku jak Asiowo - wówczas nie będziesz robić sztucznego tłumu :-D

dziewczynki mam 3cm rozwarcia, a po wizycie u ginki i badaniu mam skurcze co 8minut i to tak silne, że doktorka nie dała rady zrobić usg :tak: ledwo doszłam do domu tak mnie w krzyżu łomocze. dostałam skierowanie do szpitala bo akcja porodowa już jest właściwie rozpoczęta, ale poczekam sobie do wieczora- zaraz sprzątniemy z D dom i obejrzymy "Słodki listopad" .
Co by się nie działo-mam dziś jechać na IP przez te moje łożysko :tak: bo jest coraz gorsze.
Będę relacjonować-nie opędzicie się ode mnie :-) może stwórzcie oddzielny wątek "SMSY OD PAULI" :-D:-) bo zaśmiece tamten właściwy :-):-D

O... kochana... gratulacje! Prognozuje, że po emocjach "Slodkiego listopada" skurcze zaczną przyspieszać. :rofl2: Kto wie... może agbar przegonisz ... :-D

Do góry