Kaja_10
Fanka BB :)
Matko - dobrze, że dopisałaś ilość sztuk bo moje opakowanie ma 44Ja biorę całe opakowanie (25 sztuk) - najwyżej zostanie i wezmę do domu
to może połowe wyciągne... 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Matko - dobrze, że dopisałaś ilość sztuk bo moje opakowanie ma 44Ja biorę całe opakowanie (25 sztuk) - najwyżej zostanie i wezmę do domu
to może połowe wyciągne... 
Matko - dobrze, że dopisałaś ilość sztuk bo moje opakowanie ma 44to może połowe wyciągne...
![]()

Matko - dobrze, że dopisałaś ilość sztuk bo moje opakowanie ma 44to może połowe wyciągne...
![]()
- tak by wziąć w opakowaniu do łapki a nie pchać do torby (zawsze trochę miejsca więcej zostaje) - poza tym nie wiem jak skóra małej zachowa się na pieluszki pampersa - moja córa momentalnie dostała uczulenia i na gwałt musiałam swojego m. posłać po huggisyto teraz zgłupiałam, bo nam dali kartkę z wytycznymi co mamy wziąść a tam jak byk pisze że 10pieluszek jednorazowych i 3 tetrowe![]()