reklama
R
RiSiA
Gość
ale by były jaja chyba w zyciu bym sie tam juz nie pokazała 
ale z moczem Milusia to mnie pocieszyłaś 

jagodka1231
Fanka BB :)
Dziękuję za słowa otuchy!!!
Marulka - fajowo że wszystko jest git!!!!
Marulka - fajowo że wszystko jest git!!!!
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No ja tez,bo już wariowałam z bólu głowy.KObiety w ciąży mogą brać PARACETAMOL a więc: APAP,PANADOL,jednak zaleca się że jeżeli nie muszą nie powinny brać szczególnie w I trymestrze.
ja niestety miałam już bol głowy i musiałam wziąść APAP

Jeszcze trudno wszytstkich zapamiętać,temu nie pytamy o nieobecnych.Czesc dziewczyny; witam sie po krotkie przerwie.
Widze, ze nikt za mna nie tesknil
Wizyta u ginekologa zaliczona, bebe ma sie dobrze.
Zdjecia malenstwa nie dostalam bo za 2 tygodnie bede miala usg genetyczne.
Po spacerku gigantyczny ból głowy przeszedł.Teraz moja mała marudka odpoczywa,a ja mam chwilkę dla siebie.
Idę poszperac na allegro jakieś fajne ciuchy.

Ja myślę, że u każdej z nas będzie stresik przed USG, czy fasolka się rozwija, czy bije serduszko - chyba tak będzie zawsze
do rozwiązania oczywiście
Chciałabym już czuć ruchy dzidziulka, wówczas samemu można kontrolować dzidziulka, puknąć, stuknąć, napić się czegoś słodkiego, położyć się i czuć jak maluch wyprawia harce w brzuszku
Kurcze dziewczyny tato mi do pracy przywiózł 2 kg mandarynek i zaczęłam je nieświadomie jeść i zeżarłam już chyba pół kilo. A teraz nieświadomie otworzyłam jogurt naturalny i czuję, że coś nie tak z jelitami
Jejku oby to nie to o czym myślę, bo w biurze nie dam rady
Chciałabym już czuć ruchy dzidziulka, wówczas samemu można kontrolować dzidziulka, puknąć, stuknąć, napić się czegoś słodkiego, położyć się i czuć jak maluch wyprawia harce w brzuszku
Kurcze dziewczyny tato mi do pracy przywiózł 2 kg mandarynek i zaczęłam je nieświadomie jeść i zeżarłam już chyba pół kilo. A teraz nieświadomie otworzyłam jogurt naturalny i czuję, że coś nie tak z jelitami
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Chciałabym już czuć ruchy dzidziulka, wówczas samemu można kontrolować dzidziulka, puknąć, stuknąć, napić się czegoś słodkiego, położyć się i czuć jak maluch wyprawia harce w brzuszku![]()
Jeszcze troszke,ja liczę na to,że poczuje malucha gdzieś w 14 tygodniu.Pierwsze dziecko tez tak czułam.Takie delikatne,rytmiczne jakby pulsowanie o stałej porze wieczorem i w nocy.

Cudowny to będzie moment.

R
RiSiA
Gość
No ja mam nadzieje, ze 26 jak pojade dostane ładny prezen na urodziny w postaci dobrych wiesci, ze u mojego maluszka wsio dobrze. Wtedy zaczne 12 tc wiec dobry czas na usg genetyczne.
jagodka1231
Fanka BB :)
Mam pytanie do dziewczyn,które juz mają maluszki...szczególnie 2-3-4 letnie....a są w ciązy z drugim..nie boicie się??
Bo ja teraz mam okres,że boje się czy sobie z tym wszystkim poradzę,z dwójką małych dzieci...?
Bo ja teraz mam okres,że boje się czy sobie z tym wszystkim poradzę,z dwójką małych dzieci...?
reklama
R
RiSiA
Gość
Milusia ja czasami czuje jak sobie cis tam pływa i to takie fajne uczucie