reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ja też jestem:ninja2::ninja2::ninja2: ale coś mi zimno i spać mi się chce. Muszę czuwać to 22 bo przyjdzie koleżanka zostawić u mnie torbę na jutrzejszy wyjazd do Olsztyna.
A jednak... Strzele sobie jednego...

Witajcie dziewczyny wczoraj jak zwykle sie nie pozegnalam przepraszam,ale jak zwykle Krzysio sie budzi co 2h na cyca i ja nie znam dnia ani godziny :zawstydzona/y:

Spoznione zyczonka dla Tymoteuszka:-)

Widze ze slonko sie pojawilo fajnie,fajnie:tak:
A mnie tak leb boli od dwoch dni ze nie wiem czy sie napic czy wziasc tabletki :tak:jedno i drugie przy moim czestym karmieniu raczej odpada:-(

jakby co to ja jestem... piję oczywiście! co prawda wino, ale cóż... jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma!
A co lubisz? Jak tam Nataszka?
no Roxy:-D to pijemy dziewuchy
Zdróweczko...za pomyślność testu:-D;-)
Ja też jestem :sorry2:
Chociaż staram się nie być, to jestem :sorry2:

Ale i tak nie mam weny :baffled:
Coś się z rytmu wybiłam :hmm:
Wbijesz się z powrotem:tak: Nie zazdroszcze tej nauki....taki ogrom materiału...cholercia ciężkiego materiału:sorry2::sorry2::sorry2:
a teraz autoreklama, przepis na łososia jest tu a na fasolową hm... chyba się lekko wstydze przyznać...
kupujesz fasolową z Winiary, ok.30dag wędzonego boczku podsmażasz z cebulką, zalewasz dwiema i pół szklanki wody, dodajesz kilka ziarenek pieprzu czarnego, nieco kminku i pokrojone w kostkę 5 ziemniaków, gotujesz aż się ziemniaki zagotują i dodajesz zupę z torebki, mieszasz, gotujesz ok.10 min i gotowe!
Oooo to właśnie przepis dla takiej kucharki jak ja:sorry2:;-)
i ja jestem ale zaraz spadam ,nic nie mam do picia :-(
Ejj,no gdzie spadasz:confused::confused::confused:

Roxy zdecydowanie wolę piwo! Ale nie było komu do sklepu iść... a wino stało w barku już rok... Sławek z Hiszpanii przywiózł jak w ciąży byłam... ochrzan wówczas za to zebrał... bo wtedy to i wina bym się napiła:tak:

reklama
Do góry