Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to dlaczego zaraz spadasz???i ja jestem ale zaraz spadam
mam podły humor i muszę się wyspaća to dlaczego zaraz spadasz???
A co lubisz? Jak tam Nataszka?jakby co to ja jestem... piję oczywiście! co prawda wino, ale cóż... jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma!
Zdróweczko...za pomyślność testuno Roxyto pijemy dziewuchy
Wbijesz się z powrotemJa też jestem
Chociaż staram się nie być, to jestem
Ale i tak nie mam weny
Coś się z rytmu wybiłam![]()
Oooo to właśnie przepis dla takiej kucharki jak jaa teraz autoreklama, przepis na łososia jest tu a na fasolową hm... chyba się lekko wstydze przyznać...
kupujesz fasolową z Winiary, ok.30dag wędzonego boczku podsmażasz z cebulką, zalewasz dwiema i pół szklanki wody, dodajesz kilka ziarenek pieprzu czarnego, nieco kminku i pokrojone w kostkę 5 ziemniaków, gotujesz aż się ziemniaki zagotują i dodajesz zupę z torebki, mieszasz, gotujesz ok.10 min i gotowe!
Ejj,no gdzie spadaszi ja jestem ale zaraz spadam ,nic nie mam do picia :-(