reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

ja uwielbiam barszcz czerwony, fasolowa, grochową, ogórkową, krupnik. boże już się zastanawim którą jutro zrobię!!!!!:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Ja te wszystkie co wymieniłaś, ale jeszcze pieczarkową (taką z duszonych pieczarek z cebulką), barszcz biały (koniecznie z białą kiełbaską), kalafiorową, pomidorową, szczawiową, zalewajkę, zarzucajkę, barszcz ukraiński, botwinową no i ... rosioł. Kocham zupy :tak:

reklama
A :sorry2:
No tak :sorry2:
Sorki :sorry2:

No ale Ty wczoraj zapiekankami mi kiszki przeróciłaś, więc ... słodka zemsta

Lepiej nie pytaj o tortille ... świeże warzywka, sos czosnkowy mięso zgyrosowane .... M aż piał. Tylko oczywiście niezdara pacnął łyżkę sosu na stół :wściekła/y: No ale sam siebie zaczął od razu ganić, więc się nawet nie zezłościłam :-p

ej miało cie wczoraj nie być, skąd mialam wiedzieć.
a ta tortillą to nie nie ruszyłaś, nie ze nie lubię, bo lubię, ale bosz ja CHCEEEEE ZUPEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ja te wszystkie co wymieniłaś, ale jeszcze pieczarkową (taką z duszonych pieczarek z cebulką), barszcz biały (koniecznie z białą kiełbaską), kalafiorową, pomidorową, szczawiową, zalewajkę, zarzucajkę, barszcz ukraiński, botwinową no i ... rosioł. Kocham zupy :tak:

uuuuu a ja zapomniałam o kapuśniaku, kalafiorowa też, i pomidorowa, chociaz nie może być za kwaśna bo mi żołądek odmawia posłuszeństawa. :dry::dry::dry:

Moniqsan, jak smakował bIok czekoIadowy?

No już pisałam właśnie. Ale to w wigilię było, więc pewnie nikt mojego posta nie zauważył, że wyszedł mi taki miękki, gumowaty jakby. Generalnie zrobił furorę i na wigilii rodzinka się nim zachwycała (ciocia zjadła z 5 kawałków!!!). No ale ja do końca nie byłam zadowolona. Bo ja dążyłam do ideału - czyli tego co pamiętam sprzed lat - kruchy "strzelający" pod zębami. Tutaj ciastka się rozmiękły i nie było kruchości :no:
Wczoraj byłam na zakupach i już miałam w ręce mleko w proszku ... powstrzymałam się i odłożyłam pierona :sorry2:

reklama
Do góry