bohaciefka
Fanka BB :)
A tak to dzień dobry Majóweczki!
Jak znosicie zimno? Na spacerki wychodzicie czy zaszywacie się w domu (jak się da).
Jak znosicie zimno? Na spacerki wychodzicie czy zaszywacie się w domu (jak się da).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No, mój ma czesto ranne zachcianki ale wstaje do pracy o 5 rano i gdyby obudził mnie na bara-bara to by po łbie dostał, zostaje weekend;-). O 5 rano to ja bardziej snu pragnę niż ...Nooo, mój też miał swego czasu ranne zachcianki. Ale to już ładnych kilka lat temu![]()
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dto weź ze sobą wrzątek, to ją odmrozisz.
Witam.:-)
Ale z was dziewczynki to można się pośmiać.
Gratuluję tysięcznych postów, że wczoraj się na tego szampana nie załapałam kurna.:-(
[/QUOTE]
Kasiu ,żałuj!!! Nawet nie wiesz jak sie uśmiałam. Już dziś czekam na 3000 post Moniqsan. Każda jej rocznica doprowadza mnie do łez.![]()
I ja się witam,
wiecie że dziś pierwszy dzień od jakiegoś tygodnia, nie mam ochoty na te snikersy rano!!
Krupniczek bys pewnie zjadła.![]()