reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

a ja mam wizytę 4go lutego:-) Mamo Sówko,więc do tego czasu czekamy na rozpakunek innych:tak:A ten grzybek to w ciąży szczególnie lubi sie zjawiać,ale też łatwo go spławić:tak:
No właśnie,co z AgaB ?,sama te o niej myślę,wczoraj szukałam ,kiedy ostatni raz pisała.A jak ona ma bliźniaki to może nie dotrwać tak do normalnego terminu,bo przeważnei tak jest z biźniakami.
Tak wogóle,to w razie czego ,to do kogo smsa można by pisac ,jak się coś wydarzy,a nie będzie ktoś miał jak ze szpitala napisać?Bo widziałam,że stycznówki piszą smsy i ktos tam je cytuje u nich na forum:tak:

reklama
Dziękujemy za meldunek:-)

Skoro ja jeszcze mam tyle czasu to która się rozpakowuje????:confused: Bo nie mogę się doczekać, aż pojawi się kolejna Śnieżynka lub Śnieżynek:-) hehe albo para Śnieżynek, bo ciekawe co z tą agaB???:confused::happy2:

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)

To może ja! Aga B jest pare dni wczesniej ode mnie, ale mam nadzieje ze w pon pójde lezec i pomysla o rozpakowaniu mnie. Dzis po poludniu sie dowiem.

a ja mam wizytę 4go lutego:-) Mamo Sówko,więc do tego czasu czekamy na rozpakunek innych:tak:A ten grzybek to w ciąży szczególnie lubi sie zjawiać,ale też łatwo go spławić:tak:
No właśnie,co z AgaB ?,sama te o niej myślę,wczoraj szukałam ,kiedy ostatni raz pisała.A jak ona ma bliźniaki to może nie dotrwać tak do normalnego terminu,bo przeważnei tak jest z biźniakami.
Tak wogóle,to w razie czego ,to do kogo smsa można by pisac ,jak się coś wydarzy,a nie będzie ktoś miał jak ze szpitala napisać?Bo widziałam,że stycznówki piszą smsy i ktos tam je cytuje u nich na forum:tak:

Można pisać do mnie:-) jak któraś będzie chciała to wyślę numer na priva:-)

agaB jest w szpitalu, ale lekarze nie umieją się zdecydować czy robić jej cesarkę czy nie i strasznie ją to wkurza:wściekła/y:

Kochane już jesteśmy po wizycie:-) nie miałam robionego USG, więc nie wiem ile mały "przytył", ale ginek mnie zbadał i powiedział, że wszystko w porządku:tak: szyjka zamknięta, ale wszystko się ładnie przygotowuje do porodu:-) serduszka posłuchaliśmy i waliło jak dzwon:-D mam tylko jakiegoś "grzybka", ale już przepisał mi lekarstwo na to:tak: następna wizyta 5 lutego i powiedział, że spokojnie wytrzymam do tego czasu:-) a jeśli, by się coś działo mam dzwonić:-D

Skoro ja jeszcze mam tyle czasu to która się rozpakowuje????:confused: Bo nie mogę się doczekać, aż pojawi się kolejna Śnieżynka lub Śnieżynek:-) hehe albo para Śnieżynek, bo ciekawe co z tą agaB???:confused::happy2:

No to fajnie, że u Bartusia wszystko gra :-)

A tak w ogóle, to nie każ nam się jeszcze rozpakowywać ;-)
Trochę czasu nam jeszcze zostało - ja bym chciała w dwupaku pochodzić jeszcze przynajmniej ze 2 tyg :-D Może się uda, wszystko na to wskazuje :-)

Anne ja się wczoraj nalepiłam mięsnych pierożków - ze 2,5 godziny mi to zajęło. :eek:
A Mój odwalił mi numer i nie przyszedł na obiad. Polazł szlajać się z koleżankami z pracy - na piwko :eek::dry: Fakt, uprzedził wcześniej, ale i tak było mi przykro i byłam zła :wściekła/y: W końcu ja się męczę, noszę tą jego córcię, a on mi takie numery odwala. Normalnie by mi to nie przeszkadzało, ale siedzę sama w domu i chciałabym, żeby On ze mną też posiedział.
A z drugiej strony jak mu powiedziałam, że we dwójkę też moglibyśmy gdzieś wyjść (nie mówią o spacerze), to tak się na mnie popatrzył :eek: :dry: że szkoda nawet gadać. I powiedział, że jak to, ja, w takim stanie, chcę do knajpy iść? Ale tam głośno, ale dym, ale mało miejsca, ale moje samopoczucie..... :baffled::wściekła/y:
Echhhh z tymi facetami, niby się martwią o nas. Ale bez przesady...

TO ja trzyma kciuki za Age....

witajcie
wink.gif

ja nadla czekam na Emilianka....i oby tak do lutego.:tak:

Z moim mezem coraz lepiej...wychodzi w pn ze szpitala....

a Ja jakos musze dac rady....chodz czasem ciezko.:-(

postram sie do ciebie czesciej wpadac....

buzka

Witam wszystkie śnieżynki. Ja wczoraj byłam u gin i odetchnęłam z ulgą. Z małą wszystko ok., wygląda na to że nadal jest główką w dół (nie miałam usg), serduszko bije, ja rozwarcia nie mam, szyjka długa i teoretycznie poród przedwczesny mi nie grozi, a raczej przeciwnie, jak zwykle po terminie. Odetchnęłam psychicznie i chociaż zasnęłam o przyzwoitej porze, bo o 22.00, a od 2 tyg. to po północy. Te bóle i skurcze to przepowiadające tyle że w moim przypadku są dość bolesne, ale jeśli z dzieckiem ok. to mi to nie przeszkadza, wytrzymam.

agaB jest w szpitalu, ale lekarze nie umieją się zdecydować czy robić jej cesarkę czy nie i strasznie ją to wkurza:wściekła/y:

Ja też poproszę nr. na kom. bo w razie co też chcę się pochwalić. W końcu mamy i będziemy miały czym:tak:.
Jak jest możliwość to przesylamy pozdrowienia dla agiB i trzymamy kciuki za nią i dzieciaczki.

U nas też by się przydał może wątek z sms-ami i opowieści z porodówki:tak:

Witam

Aleks już w domu :D jak będe miała chwile napisze więcej

Fanie że jesteście w domu już w komplecie. Napisz jak się czuje Aleks, ile waży i wogóle. Jesteś pierwsza więc musisz zdawać nam na bierząco relacje:-D

Ciekawe nad czym sie zastanawiają, oby wszystko bylo jak najlepiej. Ja mam nadzieje zobaczyc moje maluchy maksymalnie za 2 tygodnie. Bo dluzej sie juz boje, i mam nadzieje ze moi beda umieli sie szybko i odpowiednio zdecydowac.

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie śnieżynki. Ja wczoraj byłam u gin i odetchnęłam z ulgą. Ja też poproszę nr. na kom. bo w razie co też chcę się pochwalić. W końcu mamy i będziemy miały czym:tak:.U nas też by się przydał może wątek z sms-ami i opowieści z porodówki:tak:

Dobrze, że z Malutką wszystko w porządku:-) już wysłałam numer na priva:-D jeśli możecie podawajcie mi na priva też swoje numery:-) napisałam do agiB, ale narazie nic nie odpisała:confused: już taki wątek stworzyłam z smsami, żebyśmy były na bieżąco:-)

reklama
Dobrze, że z Malutką wszystko w porządku:-) już wysłałam numer na priva:-D jeśli możecie podawajcie mi na priva też swoje numery:-) napisałam do agiB, ale narazie nic nie odpisała:confused: już taki wątek stworzyłam z smsami, żebyśmy były na bieżąco:-)

Mamo sowko mam pytanko:-)
Ja bede miala cc 4 lutego czy jak zrobie zdjecia komorka mojego synka i Ci przesle to dasz rade wstawic je na forum?:-)bo nie wiem czy po porodzie mam przeslac Tobie mmsa ze zdjeciem maluszka:tak:

Do góry