reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Ja w kuchni obiadek przygotowuje zaraz Wiktorcia ze szkoły wraca
O sex-ie to tylko z życia wzięte może być :tak:ale czy z twojego Marzenko :-D

Aguś,uwazaj na jedzonko bo niedługo będziesz wygIadac jak schabik aIbo baIeron.:-D:-D:-DNie obraz sie kochana bo to w trosce o Twoje ciałko.:tak:

Aguś,uwazaj na jedzonko bo niedługo będziesz wygIadac jak schabik aIbo baIeron.:-D:-D:-DNie obraz sie kochana bo to w trosce o Twoje ciałko.:tak:

szczególnie ten "Baleron" mnie rozbawił :-D:-D:-D

Spoko, spoko - mięsiwa sa robione pod kątem męskiej części Rodziny - ja to tylko kuraka (cyce), schabu troszkę i ryby jadam ;-):tak::-D
Ale dzięki za troskę :*** Staram się "trzymać". A jak Wam Kochane idzie?? Jak coś - zapraszam na odpowiedni wątek o naszych zmaganiach:tak:;-)

reklama
witam Was...
a u mnie dziś na obiad leczo z kabaczka :-p z papryką, marchewką ananasem, i co tam się nawinie jeszcze... ;-)oczywiście z mięsem

U mnie dziś nocka nie najlepsza, Tymkowi wychodzi drugi ząbek na dole i marudkował nieziemsko :baffled: ale już jutro powinien być na wierzchu...:tak:

Do góry