reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Emilia011 świetny opis porodu...taki optymistyczny,marzenie urodzić tak po raz pierwszy:tak:.No i to powitanie malutkiej.."a to Ty mnie tak kopałas"..ależ się uśmiałam.Dzielna dziewczyna jesteś!
Wszystkie rozpakowane jesteście dzielne i podziwiam Was ,ze dałyscie radę!:tak::tak::tak:

reklama
:-DEdith- ja przez przypadek wczoraj sposób twojwj siostry przerobiłam na wykałaczkach:-D:-D:-D, ale jak na razie to na mnie nie działa:-p:-D ale troche oszukiwałam, bo nie zbierałam po jednej:-p;-):-D

Pasibrzuch- ty chcesz serduszkować, a psu żałujesz...:-p:-D

Dormark- brązowe upławy ja mam od sylwestra po każdym badaniu i ginka mówi, że do dobry znak, bo coś się dzieje. I potem czuje się jakbym miała mieć @. Ale w takim tępie jak się dzieje- to ja do wiosny będe chodzić w ciąży ...Mój mały ma to wszystko w nosie i pewnie ma swoją teorie na ten temat :-p:-D Także nie ciesz się jeszcze:-p;-)
Chodzenie po schodach też nic nie daje poza zadyszką:-p;-)
Jeszcze licze na pana doktora, który mnie wypisywał ze szpitala. Na oddzaile krążyła opinia, że jak on zbada - to góra 3 dni i laski rodzą:-p:-p:-p:-D:-D:-D

Poza tym drugą noc śni mi się, że rodze, ale jak się obudze to niczego więcej nie pamiętam:sorry2: może to i dobrze...:-p:-D

Roxeen kciuki zaciśnięte, trzymaj się kochana i pamiętaj , bierz przykład z Asi, wpadasz, rodzisz i wychodzisz:tak: Powodzenia :tak:

I biedna ta nasza Gosia:shocked2::no:

Nie no, co jest?... w zeszłym tygodniu rozmawiałam z Karoli na gg, w ten sam wieczór poszła rodzić, wczoraj rozmawiałam z Roxeen na gg, parę godzin póżniej poszła rodzić... ja też chcę :zawstydzona/y:

ODESZLY MI WODY...
CHOLERQA ALE GLUPIE UCZUCIE !!!!!!!!!!!!!!!!

A MIALAM SE ZJESC JAJECZNICE - ALE CHYBA JUZ PO JEDZENIU :baffled:

Roxeen, trzymam za Cię kciuki i ródź szybko i bezboleśnie, a potem pokaż nam Boryska uparciucha :-)

Mój dzisiejszy sen: wróciliśmy z małą do domu, przewijałam ją bez problemu, wszystko pięknie ładnie, tylko że okazało się,że do domu zamiast dziewczynki przynieśliśmy chłopca :szok:

Zbieram się na KTG.

Pasibrzuch - porozmawiajmy razem! bo je też już chce na porodówkę:-D:-D

powodzenia na ktg! życzę skurczyków:tak::-)

reklama
Do góry