reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Wiesz ja nie mam takich zdolności ale uczę się....
Ziemniaczki, sos ze schabu, surówka z pekinskiej z marchewką i jabłkiem, ale ja na diecie to głównie zjadłam surówkę :sorry2:.I wiecie co chyba mi się żełądek skurczył ,bo głodna ostatnio wcale nie jestem ,a po tym obiedzie zjadłam 3 wafle ryżowe na kolacje :-).

ja niby też na diecie, ale chyba ją sobie daruje... Iza ciągle chce "chodzić", więc "chodzę" z nią po calym domu... nie mam czasu jeść, więc jak zjem jeden posiłek i to taki, to jest dobrze...

a obiadek super, ziemniaki z sosem są miodzio...

Mamamatysia- witaj kochana :-):-):-):-), mam nadzieję, że już ze zdrówkiem ok :confused: O kurcze właśnie czytam o twoich przygodach, faktycznie miałaś pecha z pogodą :-:)baffled:

agakm- kochana moja maja wstaje o 6 zawozimy ją do babci, i tam kladzie się jeszcze do wyrka z babcią i spi do 8, później ma 30 minutową drzemkę ok godziny 12, następną 30 minutową po 15 i później zasypia dopiero wieczorem i tu bywa różnie 20, 21, 22, także jak widzisz mała ma mało drzemek

kasia1208- mojej szwagierce, pediatra zreszta też ma synka w wieku naszych maluszków, kazał delikatnie odciągać :tak:

jola466- kochana spokojnego lotu i udanego wypoczynku :-)

moniqsan- bardzo oryginalny pomysł ;-), slicznie wygladałaś :tak:

TIKANIS- MNÓSTWO BZUIACZKÓW DLA KUBUSIA I PRZEPANYCH NOCEK

a ty Moniq pewnie na M czekasz z dostawą...

nieeeee, wcale nieeee :-p:-p:-p
Przez to piwo ... 2 kg na wadze in plus :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wściekłam się i .... nie ruszę dziś wina białego które stoi w lodówce, nie ruszę dziś wina białego które stoi w lodówce, nie ruszę dziś wina białego które stoi w lodówce, nie ruszę dziś wina białego które stoi w lodówce, nie ruszę dziś ........ :cool:

....

choćby miało mieć baterie zamiast korka :-D

reklama
Do góry