reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
nudzi mi się.:baffled::baffled:

wystroiłam się i poszlam do M do pracy. - trzeba znaczyć swój teren, nie?:-p:-p:-p

i teraz mi się już nudzi:baffled:, wstawiłam pranie, zjedliśmy obiad, i ciastka i kawę. i nudzi mi się.

rety ale się czuje :dry::dry: jakbym się nie czuła :szok: cały dzień śpiąca jestem...najchętniej już bym do łóżeczka pobiegła :sorry2: a tu jeszcze co najmniej 2 godz do kąpieli małego...

no i gości dziś nie było :nerd: coś im wypadło i będą jutro....może to i dobrze :tak:

nina, tylko się cieszyć na widok raczkującego dziecka :-)

aga jak u ciebie imprezka, żyjesz? ;-):-)
ładnie zrzucasz z wagi :tak: kurczę to masz silną wolę dziewczyno, podziwiam :tak: ja zazwyczaj po pierwszym tyg stosowania diety wymiękam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

roxy, miłego czasu spędzonego z rodzinką :tak:

no i ja, z moją dietą pizza , zapiekanki i pwo po 21-ej. :baffled::baffled::baffled::baffled:
faaajna dieta :tak::happy2:

ela, jak po balu przebierańców? dziecko zadowolone?

kasica, gratuluje piąteczki :tak: tak to można studiować :-D:-D

marzena, fajnie że jesteś :tak: avator śliczny, taki świeży, radosny :tak:

ankzoc, no ja o spacerówce jeszcze nie myślę...bo nie wiem co mam myśleć :szok: jak do wózka normalnego nie miałam żadnego ale - od razu wiedziałam co chcę, tak ze spacerówką mam zonka :baffled::baffled: tutaj bardzo popularne są McLaren... ale ostatnio jakaś afera z nimi była no i sama już nie wiem :-(

tutaj bardzo popularne są McLaren... ale ostatnio jakaś afera z nimi była no i sama już nie wiem :-(

Ja jakoś też jestem za Maclarenami :sorry2: I tak będzie trzeba kupić jakąś lekką spacerówkę na małych kółkach, więc jeśli będę się decydować to właśnie na niego.
A z tą aferą to pic na wodę był. Ktoś im chyba chciał zrobić antyreklamę. Udowodnili, że więcej dzieci ucina sobie paluszki w drzwiach w samochodach i że tak naprawdę przy każdym wózku może coś takiego się stać :baffled:

i co? jaka reakcja ? :-)
A dzieci gdzie na ten czas zostawiłaś?

wzięlam ze sobą.:sorry2::sorry2: na spacer, a wracając... do kanjpy 15 mint posiedzialam poczekaliśmy aż M skończy i wrociliśmy do domciu.

a reakcja. fajnie. lubię tam przychodzić jest tak przyjacielsko.

Ostatnia edycja:
Hej Kochane: DLA JAGÓDKI MOC UŚCISKÓW Z OKAZJI UKOŃCZENIA 8 MIESIĘCY OD CIOCI I GUSTAWA

Ja po dzisiejszym dniu nie mogę dojść do siebie, więc żeby nie smęcić zajrzę do was jutro buźka

reklama
Witajcie dziewczyny;-)
Tak bardzo chciałabym z wami popisać na bierząco,ale niestety brak czasu:tak:
Córcia nadal w szpitalu,:tak:wczoraj byłam umyc jej włosy,bo już 3tyg bez,a ma długie i b.geste jakoś udało sie umyć.:-)
Była ze mna Ania czasami ją zabieramy do szpitala,bo sistry b.za sobą tęsknią,ale pielęgniarki patrzą spod oka jak jesteśmy z małymi dziećmi.:wściekła/y:
Mamy taką sytuacje,że nie ma kto zająć sie maluchami i musimy je wszędzi ciągać ze sobą:-(
Mi z nosa cieknie o Krzysiu już nie wspomne ma mega katar tak się męczy mój bidok w nocy pobudki co chwile,bo nie moze cyca pic,a nosa jak mu czyszcze to się tak drze jakbym go ze skóry obdzierała:szok:
Nie odpisze każdej z Was bo nie ogarniam tego,no i Krzysio obudzil sie juz 2raz,a zasnal godz.temu jestem sama z maluchami i chyba mnie trafi zaraz ze zmeczenia:tak:

Spoznione zyczenia dla Kubusia i Jagodki dajcie pospac swoim mamusiom:tak:

czego i sobie zycze po cichu,bo teraz Kryn u mnie na rekach spi:tak:

przypomnialo mi sie pisalyscie kiedys cos o kremach ja polecam Dermike a najwieksza rewelacja wsrod kremow to dla mnie kosmetyki firmy Zepter :tak::tak::tak:tak,takten Zepter od garow tesknie za tymi kremami strasznie ale w tej chwili mnie nie stac jesli mozecie sobie dziewczyny na nie pozwolic to b.polecam:tak:

Widzialam ze przewijal sie tez temat pamperkow ja uzywam tzch najwiekszych powyzej 16kg i mam spokuj nic nie przecieka:tak:

Dobra teraz ide sobie zrobic herbke i musze sie cofnac i was nadrobic:blink:

Do góry