reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
rety ale się czuje 
jakbym się nie czuła
cały dzień śpiąca jestem...najchętniej już bym do łóżeczka pobiegła
a tu jeszcze co najmniej 2 godz do kąpieli małego...
no i gości dziś nie było
coś im wypadło i będą jutro....może to i dobrze 
nina, tylko się cieszyć na widok raczkującego dziecka :-)
aga jak u ciebie imprezka, żyjesz? ;-):-)
ładnie zrzucasz z wagi
kurczę to masz silną wolę dziewczyno, podziwiam
ja zazwyczaj po pierwszym tyg stosowania diety wymiękam 

roxy, miłego czasu spędzonego z rodzinką

ela, jak po balu przebierańców? dziecko zadowolone?
kasica, gratuluje piąteczki
tak to można studiować 

marzena, fajnie że jesteś
avator śliczny, taki świeży, radosny 
ankzoc, no ja o spacerówce jeszcze nie myślę...bo nie wiem co mam myśleć
jak do wózka normalnego nie miałam żadnego ale - od razu wiedziałam co chcę, tak ze spacerówką mam zonka 
tutaj bardzo popularne są McLaren... ale ostatnio jakaś afera z nimi była no i sama już nie wiem :-(

no i gości dziś nie było

nina, tylko się cieszyć na widok raczkującego dziecka :-)
aga jak u ciebie imprezka, żyjesz? ;-):-)
ładnie zrzucasz z wagi

roxy, miłego czasu spędzonego z rodzinką

faaajna dietano i ja, z moją dietą pizza , zapiekanki i pwo po 21-ej.![]()

ela, jak po balu przebierańców? dziecko zadowolone?
kasica, gratuluje piąteczki

marzena, fajnie że jesteś

ankzoc, no ja o spacerówce jeszcze nie myślę...bo nie wiem co mam myśleć

nudzi mi się.
wystroiłam się i poszlam do M do pracy. - trzeba znaczyć swój teren, nie?![]()
i co? jaka reakcja ? :-)
A dzieci gdzie na ten czas zostawiłaś?
tutaj bardzo popularne są McLaren... ale ostatnio jakaś afera z nimi była no i sama już nie wiem :-(
Ja jakoś też jestem za Maclarenami

A z tą aferą to pic na wodę był. Ktoś im chyba chciał zrobić antyreklamę. Udowodnili, że więcej dzieci ucina sobie paluszki w drzwiach w samochodach i że tak naprawdę przy każdym wózku może coś takiego się stać

i co? jaka reakcja ? :-)
A dzieci gdzie na ten czas zostawiłaś?
wzięlam ze sobą.

a reakcja. fajnie. lubię tam przychodzić jest tak przyjacielsko.
Ostatnia edycja:
malinka009
Fanka BB :)
Hej Kochane: DLA JAGÓDKI MOC UŚCISKÓW Z OKAZJI UKOŃCZENIA 8 MIESIĘCY OD CIOCI I GUSTAWA
Ja po dzisiejszym dniu nie mogę dojść do siebie, więc żeby nie smęcić zajrzę do was jutro buźka
Ja po dzisiejszym dniu nie mogę dojść do siebie, więc żeby nie smęcić zajrzę do was jutro buźka
Trzymaj się malinko.
Czlowiek jest twardy, najgorszą tragedię przeżyje.
Czas leczy rany.
Ściskam Cię mocno!
reklama
Witajcie dziewczyny;-)
Tak bardzo chciałabym z wami popisać na bierząco,ale niestety brak czasu
Córcia nadal w szpitalu,
wczoraj byłam umyc jej włosy,bo już 3tyg bez,a ma długie i b.geste jakoś udało sie umyć.:-)
Była ze mna Ania czasami ją zabieramy do szpitala,bo sistry b.za sobą tęsknią,ale pielęgniarki patrzą spod oka jak jesteśmy z małymi dziećmi.
Mamy taką sytuacje,że nie ma kto zająć sie maluchami i musimy je wszędzi ciągać ze sobą:-(
Mi z nosa cieknie o Krzysiu już nie wspomne ma mega katar tak się męczy mój bidok w nocy pobudki co chwile,bo nie moze cyca pic,a nosa jak mu czyszcze to się tak drze jakbym go ze skóry obdzierała
Nie odpisze każdej z Was bo nie ogarniam tego,no i Krzysio obudzil sie juz 2raz,a zasnal godz.temu jestem sama z maluchami i chyba mnie trafi zaraz ze zmeczenia
Spoznione zyczenia dla Kubusia i Jagodki dajcie pospac swoim mamusiom
czego i sobie zycze po cichu,bo teraz Kryn u mnie na rekach spi
przypomnialo mi sie pisalyscie kiedys cos o kremach ja polecam Dermike a najwieksza rewelacja wsrod kremow to dla mnie kosmetyki firmy Zepter

tak,takten Zepter od garow tesknie za tymi kremami strasznie ale w tej chwili mnie nie stac jesli mozecie sobie dziewczyny na nie pozwolic to b.polecam
Widzialam ze przewijal sie tez temat pamperkow ja uzywam tzch najwiekszych powyzej 16kg i mam spokuj nic nie przecieka
Dobra teraz ide sobie zrobic herbke i musze sie cofnac i was nadrobic
Tak bardzo chciałabym z wami popisać na bierząco,ale niestety brak czasu

Córcia nadal w szpitalu,

Była ze mna Ania czasami ją zabieramy do szpitala,bo sistry b.za sobą tęsknią,ale pielęgniarki patrzą spod oka jak jesteśmy z małymi dziećmi.

Mamy taką sytuacje,że nie ma kto zająć sie maluchami i musimy je wszędzi ciągać ze sobą:-(
Mi z nosa cieknie o Krzysiu już nie wspomne ma mega katar tak się męczy mój bidok w nocy pobudki co chwile,bo nie moze cyca pic,a nosa jak mu czyszcze to się tak drze jakbym go ze skóry obdzierała

Nie odpisze każdej z Was bo nie ogarniam tego,no i Krzysio obudzil sie juz 2raz,a zasnal godz.temu jestem sama z maluchami i chyba mnie trafi zaraz ze zmeczenia

Spoznione zyczenia dla Kubusia i Jagodki dajcie pospac swoim mamusiom

czego i sobie zycze po cichu,bo teraz Kryn u mnie na rekach spi

przypomnialo mi sie pisalyscie kiedys cos o kremach ja polecam Dermike a najwieksza rewelacja wsrod kremow to dla mnie kosmetyki firmy Zepter

Widzialam ze przewijal sie tez temat pamperkow ja uzywam tzch najwiekszych powyzej 16kg i mam spokuj nic nie przecieka

Dobra teraz ide sobie zrobic herbke i musze sie cofnac i was nadrobic